9 alasan kenapa Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp

Tampilan

Dina iki Tampilan minangka aplikasi olahpesen cepet sing paling asring digunakake ing saindenging jagad, sanajan ing sawetara jaman saiki ana sawetara pesainge, lan sing mesthi wae Telegram, saya suwe saya cedhak, utamane amarga fitur lan fungsi sing saiki ora ana ing aplikasi sing diduweni jaringan sosial Facebook.

Kita minangka pangguna Telegram nglindhungi untu lan olahpesen olahpesen cepet iki, utamane amarga keamanan lan data pribadi kita uga diwenehake, lan uga menehi fungsi lan opsi sing menarik kanggo ngoptimalake aplikasi saka jinis iki . Dina iki, manawa sampeyan pangguna Telegram utawa yen durung, kita bakal nuduhake sampeyan 9 sebab kenapa miturut pendapat andhap asor, kita yakin manawa Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp.

Sabanjure sampeyan bakal maca kaya sing wis diandharake 9 sebab kenapa kita yakin Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp, sanajan meh bisa menehi luwih akeh. Mesthine, ora ana sing mangu-mangu manawa kita uga bisa menehi alesan kenapa aplikasi olahpesen cepet sing diduweni Facebook luwih apik tinimbang aplikasi asal Rusia, nanging paling ora saiki, kita bakal menehi artikel liyane, aja ragu. kanthi keamanan total kita bakal nerbitake ing situs web sing padha.

Telegram, layanan sing gratis

Beda karo WhatsApp, Telegram minangka layanan gratis Lan sanajan aplikasi olahpesen cepet sing diduweni dening Facebook regane murah banget, sing kudu dibayar saben taun, bakal entuk dhuwit sing ora dibayar.

Untunge, aplikasi asal Rusia sing digawe dening sedulur Durov bisa didownload kanthi gratis, tanpa kudu mbayar sepeser kanggo ngunduh utawa nganyari layanan kasebut.

Obrolan pribadi, titik sing kuat

Rahasia paling ndhuwur

Privasi aplikasi olahpesen cepet paling akeh cukup kanggo pangguna, nanging ana sawetara sing pengin luwih maju lan ora pengin omongane bisa didhelikake karo sapa wae sing kepengin weruh. Pramila Telegram nawakake kamungkinan kanggo nggawe obrolan pribadi kanthi pesen ing antarane pangguna bakal dienkripsi, tanpa uga bisa diterusake lan uga ora menehi jejak ing server perusahaan.

Kanggo miwiti obrolan rahasia, cukup mbukak menu aplikasi banjur pilih pilihan "Obrolan rahasia anyar". Wiwit saiki sampeyan bisa ngomong kanthi aman lan ora wedi. Mesthi wae, sampeyan ora pengin dadi pinter lan nglewati aturan sing wis dibahas, lan aja njupuk gambar layar amarga yen sampeyan nindakake, pangguna liyane sing sampeyan guneman bakal diwenehi notifikasi yen dheweke lagi ngobrol.

Blokir pangguna

Kemungkinan mblokir pangguna saiki kasedhiya ing aplikasi olahpesen cepet, sanajan kita bisa ngucapake ing Telegram saiki kasedhiya kanthi cara sing luwih gampang. Lan cukup kanggo mblokir pangguna tartamtu supaya ing menu sisih, kita ngakses menu Setelan banjur menu Privasi lan keamanan.

Ing menu iki, kita bisa ndeleng dhaptar pangguna sing diblokir lan kanthi mung pencet lambang sing dadi simbol plus (+), kita bisa nambah pangguna anyar ing dhaptar iki.

Aku ngirim video kanthi ukuran lan durasi apa wae

Alasan liya sing ora diragukan manawa kita nganggep Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp, yaiku kamungkinan kanggo ngirim video kanthi ukuran lan durasi apa wae, soko sing ora bisa ditindakake ing aplikasi liyane saka jinis iki.

Video sing saiki direkam nganggo piranti seluler njupuk akeh papan lan nalika ngirim WhatsApp nyedhiyakake watesan 16 MB, uga kerugian sing kualitas lan definisi akeh mudhun. Kanthi Telegram, masalah iki ilang lan kita bisa ngirim video apa wae, apa ukurane. Kajaba iku, yen sampeyan pengin ngirim liyane kajaba file, sanajan abot banget, sampeyan uga ora bakal nemoni masalah.

Ngancurake pesen utawa privasi dhewe nganti nemen

Yen kemungkinan nindakake obrolan pribadi karo pangguna liyane ora katon aman, Telegram uga nawakake kamungkinan kanggo ngaktifake pilihan kanggo ngrusak pesen kanthi otomatis ing salah sawijining obrolan rahasia kasebut. Tujuan saka fungsi iki yaiku pancen ora ana jejak obrolan karo pangguna liyane, lan kita eling yen ing server aplikasi olahpesen cepet ora ana jejak utawa salinan pesen sing dikirim utawa ditampa.

Kanggo nggawe pesen ngrusak dhewe, sampeyan mung kudu ngakses menu obrolan banjur pilih pilihan pisanan sing diarani "Nggawe karusakan dhewe". Kajaba iku, lan supaya kabeh ana ing sangisore kontrol sampeyan, sampeyan bakal bisa milih wektu sing kudu dilalekake supaya pesen kasebut kanthi otomatis dibusak.

Stiker utawa nyenengake tanpa wates

Stamping

WhatsApp nawakake kamungkinan kanggo ngirim pangguna liyane sing dikenal minangka emotikon, sing mesthi uga kasedhiya ing Telegram. Kajaba iku, aplikasi asal Rusia uga menehi kamungkinan kanggo ngirim lan ngrasakake seneng wong sing dibaptis dadi stiker.

Yen sampeyan ora nate weruh Stiker telegram bisa digambarake minangka ikon sing luwih bisa digunakake lan entuk, sing bisa didownload kanthi gratis lan kasedhiya ing ribuan jaringan. Saka minion, liwat karakter Star Wars lan tekan akeh politisi, kita bisa seneng atusan stiker sing nyenengake.

Kajaba iku, yen stiker sing kasedhiya ora ngyakinake sampeyan banget, sampeyan bisa nggawe stiker dhewe supaya bisa digunakake ing klompok sing dituduhake karo kanca utawa kulawarga.

Langsung ora digatekake ing klompok apa wae

Wanita anonim pengungsi Tibet ing India

Klompok aplikasi olahpesen cepet kanthi modis lan ora aneh yen kita kacakup ing setengah lusin klompok, sing pengin ora dingerteni lan contone ing WhatsApp ora bisa, amarga kita wis ngumumake dhewe nomer telpon Iki padha karo nggawe gampang banget kanggo pangguna supaya bisa entuk nomer telpon larang regane sing ora nate diwenehake marang sapa wae.

Ing Telegram kanggo nambah pangguna, kita ora kudu ngerti nomer telpon lan bakal cukup kanggo sampeyan menehi jeneng panganggo. Kajaba iku, ing klompok kita bisa ora nggatekake amarga nomer telpon ora bakal ditampilake sawayah-wayah, nglindhungi privasi kita lan paling penting supaya kita ora adoh saka gosip lan mosone sing ing klompok kasebut kaya taun-taun kepungkur, dheweke mung pengin nambah sampeyan ngerti apa sampeyan wis sukses ing urip kaya dheweke.

Versi Telegram kanggo PC

Yen versi Telegram kanggo piranti seluler sampeyan mesthi salah sawijining aplikasi olahpesen cepet paling apik sing saiki kasedhiya, versi PC ora adoh banget lan nawakake kanthi praktis kabeh fungsi lan pilihan sing ana ing smartphone.

Liwat ekstensi Telegram kanggo Chrome utawa liwat versi web, kita bisa ngobrol karo kontak lan njupuk keuntungan sing, kayata, komputer nawakake.

Mbusak akun lan data saka Telegram bisa uga

Beda karo aplikasi olahpesen cepet liyane Telegram ngidini kita mbusak akun kanthi lengkap lan lengkap, tanpa ninggalake jejak data, obrolan utawa gambar sing dikirim utawa ditampa.

Ora akeh pangguna sing pengin mbusak akun ing jinis aplikasi iki, nanging yen bisa kedadeyan, mesthine ana warta gedhe manawa ing Telegram minangka proses sing cepet lan gampang.

Mratelakake panemume bebas

Telegram

Saiki ing pasar, ana akeh aplikasi olahpesen cepet sing kasedhiya, kanthi poin positif lan negatif. Sebagéyan gedhé pangguna nggunakake WhatsApp, nanging pangguna saya akeh sing nggunakake Telegram utawa uga, kaya ngono, kalorone, amarga durung kabeh wong wis nginstal aplikasi ing smartphone. Kurir Rusia. Lan kanggo ndeleng sapa sing ngyakinake ibuku manawa Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp, kanthi gaweyan dheweke kudu dominasi aplikasi olahpesen sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad.

Yen sampeyan durung nate nyoba Telegram, saran kita ora liya, coba saiki, lan sanajan sampeyan luwih aman lan menehi privasi luwih gedhe, ana prekara-prekara sing luwih penting sing bakal sampeyan seneng lan gawe uwong yakin.

Apa sampeyan mikir kaya kita manawa Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp?. Sampeyan bisa menehi pendapat babagan iki ing papan sing dikatutake kanggo komentar ing kiriman iki utawa kanthi nggunakake salah sawijining jaringan sosial sing saiki ana. Kita uga seneng ngrungokake saka sampeyan aplikasi olahpesen cepet utawa aplikasi sing saiki digunakake.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Telegram
Telegram
Pangembang: Telegram FZ-LLC
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   lemah ngandika

    Telegram luwih apik tinimbang whatsapp? Dheweke demagog. 1000 yuta pangguna lawan 40, ringkes ...
    Bayarane sampeyan pira? Apa sampeyan ngerti manawa pariwara, sanajan ing format informasi, wajib dilaporake?
    Hahaha ,, Merry Christmas

    1.    Villamandos ngandika

      Wiwit kapan aplikasi dihargai karo jumlah pangguna? ...

      1.    Tawon ngandika

        Mesthi, lan Fiat Uno luwih apik tinimbang Audi R8 amarga luwih akeh wong sing nggunakake

  2.   Fakta Fakta ngandika

    #suwal
    Saiki aku ngerti manawa kasunyatane WhatsApp duwe 1000 milyar pangguna nggawe luwih apik tinimbang Telegram, sing "mung" duwe 40 yuta. Apa aplikasi sing luwih apik utawa luwih elek tinimbang sing liyane, bakal diregani kanthi cara liya.

    Ngomong-ngomong, gunakake banjur guneman

    Thanks!

  3.   Luis Arturo ngandika

    Telegram luwih apik
    keamanan geguritan

  4.   Alvaro C. ngandika

    Kayane aplikasi sing apik yen 350 kontak aku mung 1 sing duwe aplikasi iki. Sepuh.

  5.   sebastian rolong ngandika

    Telegram luwih apik tinimbang whatsapp, aku pengin kita kabeh nggunakake telegram supaya bisa ngirim file liyane.
    Telegram nduweni fungsi meh padha karo aplikasi olahpesen ICQ lawas sing, kaya telegram, aman

  6.   EJ AU ngandika

    Uga, saiki ana kaca kaya fotowhatsapp.net sing bisa ndeleng foto profil lan status kanthi ngetik nomer wong kasebut

  7.   Ben ngandika

    Nalika nindakake jinis kiriman iki, sampeyan kudu ora nggunakake istilah kaya "jagad."
    Amarga wong Asia sampeyan ngandhani WhatsApp, lan dheweke mangsuli Apa, apa?
    Ana dominasi pesen APA.
    Rusia lan negara-negara tanggané, sabenere Telegram.
    Meksiko lan Amerika Latin sing saya gedhe karo Wechat.

    Lan yen Telegram luwih apik tinimbang WhatsApp. Mung kurang dikenal.

bool (bener)