Alcatel 3, 3C, 3L, 3V lan 3X wis kasedhiya ing Spanyol

Perusahaan Prancis Alcatel, wis ngasilake pabrik alat kasebut menyang pabrikan Tiongkok, kayata Nokia lan BlackBerry, mung kari merek sing dadi daya tarik utama. Perusahaan Prancis kasebut minangka salah sawijining sing pertama teka ing Spanyol nalika ledakan telephony teka, nanging ora suwe rampung ilang kanggo fokus ing Amerika Latin.

Nanging sawetara taun, perusahaan nyoba ngranggeh pangsa pasar sing ilang nalika kiwa Eropa. Kanggo tujuan iki, saben taun ngluncurake terminal entri level tengah lan tengah sing anyar kanggo nyoba dadi alternatif kanggo perusahaan Asia sing paling kuat. Baris terminal Alcatel anyar saiki kasedhiya ing Spanyol.

lcatel

Perusahaan milih milih macem-macem terminal: Alcatel 3, Alcatel 3C, Alcatel 3L, Alcatel 3 X lan Alcatel 3V, jeneng sing ora bakal ngewangi kita nalika golek terminal sing paling cocog karo kabutuhan. Kanggo nyoba ngilangi keraguan, ing ngisor iki kita nuduhake tabel sing bisa ndeleng karakteristik utama saben terminal perusahaan Alcatel kanggo taun iki.

Samsung 3 Alcatel 3C Kab Alcatel 3L Kab Samsung 3X Alcatel 3V Kab
Layar 5.5 inci 6 inci 5.5 inci 5.7 inci 6 inci
Format Layar 18: 9 18: 9 18: 9 18: 9 18: 9
Prosesor MediaTek MT6739 MediaTek MT8321 MediaTek MT6739 MediaTek MT6739 MediaTek MT8735A
Memori lan panyimpenan 2 GB / 16 GB 1 GB / 16 GB 2 GB / 16 GB 3 GB / 32 GB 2 GB / 16 GB
Kamera mburi 13 mpx 8 mpx 13 mpx 13 + 5 mpx 12 + 2 mpx
Kamera ngarep 5 mpx 5 mpx 5 mpx 5 mpx 5 mpx
Baterei 3.000 mAh 3.000 mAh 3.000 mAh 3.000 mAh 3.000 mAh
Keamanan Pamaca sidik jari Pamaca sidik jari - Pamaca sidik jari Pamaca sidik jari
Rega Euros 149 Euros 109 Euros 129 Euros 179 Euros 179

Daya tarik utama terminal Alcatel iki ditemokake ing Format layar 18: 9, ngetutake tren pasar saiki. Kabeh terminal nawakake resolusi 1.440 x 720, kajaba model 3V, sing résoluse 2.160 x 1.080.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mateo ngandika

    Sejatine yaiku Alcatel nindakake tugas gedhe karo model anyar. Seri 3 iki buktine. Iki minangka telpon sing kompetitif: penampilan premium lan karakteristik teknis kelas menengah kanthi rega sing terjangkau. Terusake terus.