Apple bakal adol 227,5 yuta iPhone taun iki

Perusahaan riset lan analisis tren pasar Trend wis nyatakake ing laporan sing Apple bakal adol udakara 227,5 yuta piranti iPhone taun iki, sing tegese tuwuh 5,6% dibandhingake taun kepungkur.

Salajengipun, tokoh-tokoh kasebut bakal mbukak a tuwuhing sing bakal ana ndhuwur umume tuwuhing sektor kasebut smartphone, sing kira-kira 4,8 persen kanggo taun iki.

Layar OLED iPhone X, kunci kanggo pertumbuhan iki

Miturut TrendForce, Apple bakal adol 227,5 yuta iPhone ing taun iki, sing bakal nuduhake tuwuhing 5,6% dibandhingake taun sadurunge, lan 0,8% ing ndhuwur pertumbuhan rata-rata sektor smartphone global. Perusahaan ngarep-arep penjualan model iPhone X, sing bisa diprediksi, bakal nggabungake layar OLED, signifikan ora mung kanggo AppleNanging kanggo kabeh industri smartphone kanthi sakabehe.

Ing antarane telung model iPhone mengeti 10 sing bakal diluncurake, model premium 5,8 inci bakal ditampilake AMOLED. Pengenalan iPhone AMOLED bakal mbantu nyepetake adopsi AMOLED ing pasar smartphone. TrendForce prédhiksi sekitar 43% smartphone sing dikirim ing saindenging jagad ing taun 2020 bakal nampilake tampilan AMOLED.

Lan, sanajan Apple ora mesthi dadi perusahaan pertama sing nggunakake teknologi anyar, nanging asring dadi perusahaan sing nggunakake teknologi kasebut, lan iki bakal kedadeyan miturut TrendForce.

masalah karo suhu dhuwur ing Apple Store Sol

Saliyane TrendForce uga ngarepake teknologi pangenalan rai, sing bisa diarani Face ID, uga duwe pengaruh sing padha karo adopsi teknologi iki ing sekunder liyane.

Total nilai pasar global kanggo modul sensing 3D sing digunakake ing piranti seluler kira-kira tekan $ 1.500 milyar ing taun 2017 lan diprakirake bakal tuwuh akeh 209% dadi udakara $ 14.000 milyar ing taun 2020. 

Pungkasan, Strategi Analytics nyathet Apple wis ngirim total 1.200 milyar iPhone saka model asli ing taun 2007 nganti kuartal kaping loro 2017.

Lan nalika prediksi penjualan kanggo iPhone sabanjure nyathet tokoh, ing Steve Jobs Theatre, pers wis ngakses interior lan meh kabeh wis siyap kanggo Keynote iPhone X sing bakal menehi sampeyan informasi babagan Aktualidad Gadget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.