Apple kanggo ndandani laptop nganggo keyboard kupu-kupu sing salah

Apple

Keyboard kupu minangka salah sawijining inovasi sing nyebabake Apple ngelu banget. Amarga fitur iki, perusahaan Cupertino bisa nyuda kekandelan laptop. Nanging, uga wis ana akeh masalah karo dheweke sajrone taun. Amarga akeh pangguna sing ngeluh yen keyboard ora bisa digunakake.

Mula suwe-suwe Apple dijaluk menehi solusi kanggo pangguna nganggo Macbook lan Macbook Pro iki kena bug iki. Nanging perusahaan kasebut ora menehi komentar apa-apa utawa menehi solusi. Pungkasane, dheweke njupuk tindakan.

Wiwit Apple ngumumake peluncuran program perbaikan gratis. Ing njero, kita bakal terus ndandani kegagalan iki ing keyboard kupu sing kena pengaruh. Solusi sing wis suwe dienteni para pangguna pungkasane nyata.

Perusahaan Cupertino ngakoni kesalahan lan miwiti program ndandani iki. Iki ditujukan kanggo konsumen nganggo Macbook lan Macbook Pro, dituku patang taun kepungkur utawa kurang lan duwe kesalahan keyboard. Apa tombol sing mbaleni huruf, sing ora bisa digunakake, ora nanggapi kanthi konsisten… Kabeh kesalahan kasebut kalebu ing program ndandani iki.

Layanan teknis Apple bakal tanggung jawab mriksa saben kasus kanthi individual. Nanging kabeh pangguna sing duwe Macbook lan Macbook Pro sing dituku ing antarane 2015 nganti 2017 bakal bisa ndandani laptop kanthi gratis iki. Sanajan desain keyboard iki bisa nggawe perbaikan kasebut cukup rumit.

Ing wulan pungkasan ana pangguna sing sambat yen keyboard dheweke mandheg kabeh nalika entuk bledug. Dadi bisa uga ana pangguna sing bakal ndandani kompleks sadurunge. Kita ngarep-arep bisa ngrungokake luwih akeh babagan cara mbenakake perbaikan kasebut saka Apple. Yen sampeyan salah siji sing kena pengaruh, sampeyan bisa takon informasi luwih lengkap babagan situs web perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.