Apple bakal ndandani Apple Watch Series 2 kanthi masalah batere kanthi gratis

Apple Watch bebas saka iPhone

Apple kayane ora bakal ninggalake siji lan langsung menyang liyane. Kanthi tiwas, roto saka Apple Watch Series 2 kayane ngalami cacat ing batere sing uga bisa nyebabake kesalahan lan cacat fataling piranti, mulane dheweke milih ngluncurake program perbaikan utawa pengganti khas.

Yen sampeyan duwe Apple Watch Series 2 42mm lan ngalami masalah batere, saiki dadi wektu sing pas kanggo takon babagan program perbaikan. Mung kanthi cara iki sampeyan bakal nyimpen sawetara kuciwo babagan kinerja smartwatch sampeyan. Paling ora, iki minangka pilihan sing ditawakake Apple saiki.

Apple Watch bebas saka iPhone

Masalah batere kayane nggawe Apple Watch ora bisa urip kanthi bener.Iki carane MacRumorsDheweke wis entuk dokumentasi babagan program panggantos, kanthi syarat ing sawetara kondisi, sawetara unit kasebut ora duwe cukup daya kanggo miwiti piranti lan malah bakal nyebabake ekspansi batere fisik, yaiku batere dadi gedhe lan bisa uga ana malah pungkasane ngeculake piranti utawa mecahake batere. Mula, kita negesake supaya sampeyan njupuk program iki supaya bisa ngilangi piranti sing mbebayani kasebut kanthi cepet.

Miturut filtrasi, siji-sijine syarat yaiku kudu 2mm Apple Watch Series 42 -38 mm aja mlebu kasus-, preduli kasebut minangka varian Sport, Edition, Hermès utawa Nike +. Saiki kita mung kudu ngenteni Apple supaya bisa wujud kanthi resmi lan maju nalika program penggantian batere iki bakal teka ing Spanyol. Yen sampeyan duwe masalah iki, bukak menyang Apple Store sing paling cedhak utawa dhukungan kontak, dheweke yakin dheweke ngerti apa sing kedadeyan lan gelem menehi solusi logis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)