Jumuah Ireng 2015; diskon, nawakake lan liya-liyane

27 November mbesuk bakal dianakake ing Spanyol lan ing saindenging jagad sing diarani Black Friday, dina sing kebak penawaran sing akeh wong ngenteni nganti pirang-pirang minggu supaya bisa entuk barang kanthi diskon sing apik. Sanajan dina iki ora dirayakake nganti dina Jumuah ngarep, akeh toko, online lan fisik, wis miwiti ngluncurake tawaran pertama lan diskon, sanajan kayane kembang api pungkasan ora bakal teka nganti dina kasebut.

Kanggo kabeh iki, wiwit dina iki kita bakal nglumpukake ing artikel iki sawetara tawaran paling apik, gegandhengan karo Black Friday, lan kita kabeh bisa njupuk kauntungan. Yen sampeyan arep tuku utawa pengin dilaporake babagan kabeh tawaran lan diskon sawetara dina sabanjure, simpen artikel iki ing favorit lan pantau saben dina supaya sampeyan ora ketinggalan apa-apa.

Amazon

Perusahaan sing dikelola Jeff Bezos iku salah sawijining toko sing paling ngrayakake Black Friday, lan wiwit dina iki nganti dina esuk 30 kita bakal melu diskon lan penawaran sing mesthi bakal narik minat sampeyan.

Saben dina Amazon bakal ngluncurake macem-macem tawaran saben dina, sing wis kita sinaoni kurang luwih 100 dina. Ing dina utama, yaiku dina Jumuah Ireng, kita bisa ngrasakake luwih saka 2.000 promosi sing beda.

Ing kene kita nuduhake sawetara tawaran sing paling menarik.

Fnac

En Fnac Dheweke uga pengin ngarep-arep Black Friday lan dina iki lan sesuk kita bakal bisa entuk manfaat saka macem-macem tawaran. Sampeyan bisa mriksa kabeh diskon lan tawaran ing Link iki. Opo maneh sajrone Black Friday, kita bisa entuk manfaat saka atusan tawaran sedina muput, ing toko online uga ing toko fisik sing beda-beda sing disebar ing saindenging Spanyol.

  • Bryton 40E Monitor Detak Jantung kanthi GPS terintegrasi 134,99 euro

Fnac

Sajrone dina iki lan sesuk, FNAC bakal diskon PPN kanggo akeh produk sing bisa ditemokake ing toko. Sampeyan bisa ndeleng promosi Kene.

Komponen PC

Komponen PC Iki minangka salah sawijining toko online sing paling misuwur lan mesthine uga bakal seneng nawakake, sajrone seminggu. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng ing program penawaran lan diskon sing bakal ditawakake;

  • Senen 23: nawakake ing komputer lan periferal
  • Selasa 24: nawakake ing smartphone, bisa nganggo lan tablet
    • Huawei Takband B2 putih kanggo 99 euro
  • Rebo 25: nawakake piranti ing omah lan multimedia
  • Kamis 26: nawakake game lan komponen PC
  • Ana 27: dina gedhe, Jumuah Ireng kanthi tawaran apik ing kabeh bagean

pasar media

Black Friday

Media Markt bakal nawakake tawaran ing akhir minggu, ing kabeh departemen. Sawetara wong sing wis bisa dideleng ing pranala sabanjure.

Sajrone sawetara dina sabanjure, kita bakal milih sawetara tawaran lan diskon sing paling apik lan bakal nuduhake sampeyan ing artikel iki.

Masinis

  • Apple MacBook Pro 13,3 ″ i5 2,5GHz | RAM 16GB | 1TB SSD kanthi diskon 38%. Sampeyan bisa tuku Kene.
  • Keyboard Apple Magic Keyboard Spanyol Mac kanthi rega 103 euro. Sampeyan bisa tuku ing pranala sabanjure.

persimpangan

En persimpangan kita bisa nemokake macem-macem pilihan produk kanthi diskon sing larang. Sampeyan bisa ndeleng katalog produk lengkap ing ngisor iki pranala.

Penawaran liyane

Microsoft Spanyol

  • Lumahing 3 RAM 2 GB lan panyimpenan 64 GB kanthi rega 499 euro
  • Lumahing 3 RAM 4 GB lan panyimpenan 128 GB kanthi rega 599 euro
  • Surface Pro 3 kanthi prosesor Intel i5, RAM 4 GB lan panyimpenan 128 GB kanggo 998,10 euro
  • Lumahing Pro 3 kanthi prosesor Intel i5, RAM 8 GB lan panyimpenan 256 GB kanthi harga 1.269 euro
  • Lumahing Pro 3 kanthi prosesor Intel i7, RAM 8 GB lan panyimpenan 256 GB kanthi harga 1.349 euro
  • xbox one 500gb kab kanggo 329 euro
  • Xbox One 500 GB + Kinect kanthi rega 449 euro
  • Microsoft Lumia 640 SIM dobel kanggo 143,65 euro
  • Microsoft Lumia 640 XL Dual SIM kanggo 169,15 euro
  • Ngirit antarane 12 lan 30 euro ing game video kanggo Xbox One lan Xbox 360

K Tuin

  • Diskon 20% ing iPad
  • Diskon 20% ing Mac
  • Diskon 10% kanggo iPhone
  • Diskon 15% kanggo Aksesoris Apple
  • Diskon 10% ing Apple Watch.

Elektronik Luwih Enak

  • Diskon 70% kanggo produk Outlet liwat toko

Worten

  • Tanpa PPN ing tuku kabeh produk.

Rakuten

  • Diskon nganti 50% kanggo produk sampeyan kanggo Black Friday.

Kotak PC

  • Rantai produk komputer nawakake diskon aksesoris, tawaran nganti Senin 30.

MobileFun

Iki minangka sawetara conto penawaran sing Mobile Fun wis siyap kanggo Black Friday, nanging ora mung siji-sijine.

Fitbit

  • La toko online Fitbit nawakake diskon kanggo kabeh piranti, wiwit Surge paling anyar nganti ZIP paling dhasar.

Wuaki tv

  • Wuaki TV nawakake sewa film kanthi rega 0,99 Euros. Cukup lebokake kupon »blackfriday» kanggo diskon sing bakal ditrapake. Valid nganti 28 November.

Dolanan

Toko robot Toytronic sing misuwur iki ora adoh lan wis nyiapake tawaran kanggo Black Friday nganti diskon 40%. Khusus, kita nyedhiyakake Roborover, robot sing nyuda rega saka 99 euro dadi 49,90 euro. Iku dudu a Robot sing mentas diluncurake nanging minangka pilihan sing apik banget kanggo bocah cilik ing omah kanthi rega sing terjangkau.

Apa sampeyan wis nyiyapake kertu kanggo ngrusak dina Jumuah Ireng iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)