Michihiro Yamaki, CEO lan pangadeg Sigma, tilar donya

Gambar Anyar

Ana sing gedhe, lan yaiku Michihiro minangka pendiri lan pandhuane Sigma wiwit dina kapisan, nanging sayangé dheweke wis nilar kita.

Sigma wis nggawe cathetan resmi marang publik yen aku bakal nilar sampeyan ing ngisor iki -via DSLRMagazine-:

«Nalika Michihiro Yamaki ngedegake Sigma Corporation tanggal 9 September 1961, ing umur 27 taun
Pirang-pirang taun kepungkur, Sigma minangka sing paling enom lan paling cilik saka luwih saka 50 pabrikan lensa lan konverter sing ana ing Jepang nalika semana. Gaya manajemen lan semangat nggawe inspirasi kanggo mitra lan buruh, lan umume, nggawe SIGMA Corporation minangka merek terkemuka ing pabrik lensa.


Yamaki ngedegake Sigma Corporation tanggal 9 September 1961 kanthi pangembangan konverter lensa kaping pisanan, utawa "teleconverter." Nalika semana, umume fotografer percaya manawa konverter lensa mung bisa uga apokal, jinis sing mung bisa dipasang ing sisih ngarep lensa kamera, lan insinyur optik umur 27 taun, nggawe teori optik terbalik. Sigma Corporation mengeti 50 taun ing 2011 karo Pak Michihuro Yamaki sing isih dadi pucuk perusahaan.

Sajrone pirang-pirang taun ing industri fotografi, Yamaki fokus ing produksi teknologi fotografi kanthi kualitas apik lan dhuwur kanthi rega moderat. Tujuane kanggo perusahaan kasebut yaiku supaya gambar sing berkualitas bisa diakses kabeh fotografer. Kanggo tujuan iki, dheweke bisa nambah Perusahaan saka organisasi duweke kulawarga dadi panyedhiya riset terkemuka, pangembang, pabrikan lan panyedhiya layanan lensa, kamera lan kelip-kelip. Perusahaan kasebut saiki dikenal minangka pabrikan independen lensa sing bisa diganti ing saindenging jagad, saiki ngasilake luwih saka 50 model lensa sing kompatibel karo umume produsen, kalebu Sigma, Canon, Sony, Nikon, Olympus, Pentax lan Sony.

Ing taun 2008, ing pimpinan Pak Michihuo Yamaki, Sigma Corporation tuku Foveon, perusahaan sing berbasis ing California sing misuwur kanthi pangembangan teknologi sensor gambar X3, sing luwih dikenal kanthi jeneng "Foveon." Teknologi telung lapis sing dipatenake ing sensor gambar iki njupuk kabeh warna utami RGB ing saben piksel sing disusun dadi telung lapisan - tinimbang pola Bayer - kanggo menehi resolusi dhuwur, gambar definisi tinggi kanthi detail telung dimensi sing apik lan gradasi sing apik. Ing taun kepungkur, perusahaan ngumumake tekane SD1, model revolusioner, kanthi 46 megapiksel ing sensor gambar langsung, nawakake luwih akeh megapiksel tinimbang SLR digital liyane ing konfigurasi 35mm sing saiki ana ing pasar. Sigma Corporation nglajengake tema ngatasi kesenjangan ing industri lan kabutuhan para fotografer, miwiti taun 2012 kanthi ngluncurake seri Neo anyar, digital (DN) saka garis CSC kanggo Micro Four Thirds lan Sony Montutra E..

Ing acara September pungkasan ing Jepang kanggo ngrayakake 50 taun perusahaan, Michihiro Yamaki njupuk kesempatan kanggo ngucapake maturnuwun marang kabeh wong sing bisa sukses iki.

Michihiro Yamaki ngenteni kabeh umur ing Perusahaan lan dheweke seneng banget karo tugas kasebut. Akeh inovasi ing industri iki amarga pengaruhe. Paling taun kepungkur, dheweke diajeni amarga komitmen ing industri fotografi lan pencitraan nganggo jarum utawa jarum emas Photokina. Karo dheweke ngilangi pelopor industri fotografi. Karyawan Sigma ing saindenging jagad SIGMA nangisi boss lan kanca saka perusahaan kasebut.

Kajaba iku, Pak Yamaki ngladeni akeh Entitas liyane kayata: Asosiasi Perusahaan Fotografi Jepang, Pusat Desain Mesin Jepang, Asosiasi Optomekatronik Jepang, Masyarakat Fotografi Jepang, lan Institut Industri Kamera Jepang. Dheweke wis dibedakake kanthi penghargaan "Person of the Year" penghargaan organisasi The Photoimaging Produsen & Distributors Association (PMDA), lan penghargaan "Hall of Fame" Dewan Fotografi Internasional (IPC).



Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)