Cara nambah widget WhatsApp menyang layar kunci ing Android

Tampilan

Kanggo nggunakake fitur penting iki kayata bisa nyelehake widget WhatsApp ing layar bukak kunci kanggo ngakses pesen sampeyan kanthi langsung, sampeyan kudu nduwe Android 4.2 utawa luwih dhuwur, amarga ana ing versi kasebut widget sing didhukung.

Uga elinga yen sampeyan ngaktifake widget WhatsApp iki, sapa wae sing duwe akses menyang telpon sampeyan Sampeyan bakal bisa ngakses pesen saka aplikasi olahpesen favorit, mula ana sing kudu dingerteni sadurunge.akeh gunakake telpon Android kanggo komunikasi liwat layanan olahpesen populer sing diarani WhatsAppMula, bisa ngakses aplikasi kanthi cepet nalika piranti urip dadi penting kanggo sawetara wong.

Babagan pisanan sing kudu ditindakake kanggo ngaktifake widget yaiku menyang setelan ing WhatsApp lan ing kategori notifikasi aktifake ing "Notifikasi popup" pilihan "Tampilake tampilake elemen popup". Kanthi iki, sampeyan bakal bisa ngaktifake layar kanggo nuduhake pesen sing dimaksud, tetep ing layar kunci yen sampeyan mbukak kunci.

Widget WhatsApp

Ing Android minangka standar

Yen sampeyan duwe Android minangka standar ing piranti Nexus utawa ROM AOSP, sampeyan bisa ngaktifake widget ing layar kunci saka WhatsApp.

  • Pisanan sampeyan kudu mbukak Setelan> Keamanan lan ing kategori keamanan layar, aktifake pilihan kanggo ngaktifake widget.
  • Saiki sampeyan kudu mbukak layar kunci terminal lan saka tengah sampeyan nggawe gerakan sisih. Sampeyan bakal bisa ndeleng simbol +. Klik banjur pilih WhatsApp saka dhaptar sing bakal katon.
  • Mbesuk yen sampeyan nguripake piranti, widget WhatsApp bakal katon. Yen ana sebab apa wae yen sampeyan duwe widget liyane ing layar kunci, sampeyan bisa milih salah siji sing pengin ditampilake minangka sing utama saben-saben sampeyan nguripake terminal.

Piranti Galaxy

Yen sampeyan duwe piranti Galaxy kanthi versi anyar saka Android sampeyan bisa ngakses widget minangka versi standar Android.

  • Bukak Setelan> Kunci layar> Opsi kunci layar banjur aktifake trabasan, banjur penet ing endi sing diarani trabasan banjur pilih WhatsApp saka dhaptar.

Pilihan sing menarik kanggo sing sampeyan kudu ngakses pesen kanthi cepet saka WhatsApp tanpa kudu mbukak langkah-langkah sadurunge mbukak kunci aplikasi banjur pindhah menyang garis kabar kanggo ngakses.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.