Cara nonton gambar Lotre Natal 2015 kanthi online

Lotre Natal 2015

Dina iki minangka dina sing akeh sing dienteni nganti pirang-pirang taun utawa apa sing padha karo dina Gambar Lotre Natal, dina nalika kita bisa dadi jutawan lan ora kudu nyambut gawe maneh. Sayange, ing antarane menang lan nglumpukake hadiah, kita kudu terus kerja lan mulane saiki kita pengin crita babagan macem-macem cara sampeyan kudu ngetutake undian populer iki kanthi online lan urip.

Jam 8:30 esuk, bal bakal mulai metu saka drum ing Teatro Real ing Madrid lan wiwit iku kita kudu ngerti banget babagan hadiah pertama sing bakal diwenehi 400.000 euro saben dasa. Yen sampeyan pengin ngetutake gambar langsung, dhaptar kanggo salah siji cara iki kanggo ndeleng lan aja nganti lali salah sawijining detail.

Rasakake liwat macem-macem saluran televisi sing nyebarake

Minangka saben taun Mayoritas saluran televisi ing negara kita bakal nyiarake undian Lotere Natal kanthi langsungSanajan taun iki sawetara jaringan kayata Antena 3, Telecinco utawa Cuatro mutusake ora bakal disiarake kanthi lengkap nanging bakal nggawe sambungan tartamtu, kita mbayangake manawa saben jackpot dianugerahi.

Yen sampeyan ora bakal kejawab salah sawijining nomer begja, yaiku ing La 1 ing endi Ana Belén Roy lan Roberto Leal bakal crita babagan esuk ora mung hadiah, nanging uga sawetara rasa penasaran lan akeh informasi babagan undian kasebut.

RTVE, pilihan sing paling apik

RTVE

Yen sampeyan duwe komputer, smartphone utawa tablet, sampeyan bisa ngetutake gambar kasebut kaya ana ing Teatro Real ing Madrid saka Situs web RTVE, ing endi undhangan kasebut bakal disiarake langsung lan akeh informasi menarik uga bakal ditawakake.

Saka opsi langsung, sampeyan uga bakal bisa ndeleng lan ngetutake gambar langsung, sampeyan bakal bisa menehi komentar karo pangguna liyane.

Radio Nasional Spanyol lan radio liyane

Mesthi yen sampeyan ora duwe televisi, utawa piranti sing ngidini sampeyan ndeleng gambar langsung, sampeyan bisa nggunakake radio kanthi cepet. Umume stasiun radio, kaya karo saluran televisi, bakal ngerti banget babagan undiane. Radio Nacional de España bakal nyiarake kabeh babak.

Mesthine, ing SER, ing Cope utawa ing Onda Cero sampeyan uga bisa ngetutake undhangan kasebut lan ngerteni manawa sampeyan dadi jutawan lan bisa mandheg kerja ing wektu sing padha.

Kaca resmi Lotre lan Judi Negara

Gambar kanggo Lotre Natal 2015 gumantung langsung ing Sociedad Mercantil Estatal Loterías lan Apuestas del Estado mula saka situs web resmi, ana pangguna sing bisa ndeleng lan nikmati acara kasebut.

Siaran kasebut padha persis karo sing sampeyan bisa ndeleng ing saluran televisi liyane, nanging tanpa kaca sing kebak iklan lan kanthi kemungkinan sampeyan bisa bisa nonton kanthi nyata wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Sampeyan bisa langsung ngakses siaran gambar liwat pranala sabanjure.

Jaringan sosial, titik informasi penting

Twitter

Ora ana sing kedadeyan ing negara kita sing ora bisa ngerteni jaringan sosial lan mesthine undian Lotere Natal ora bakal dadi istiméwa. Yen sampeyan pengin ngetutake gambar kanthi rapet, ora salah yen ngawasi jaringan sosial lan utamane Twitter.

Lan ing jejaring sosial 140 karakter ana akeh pangguna sing bakal nerbitake nomer sing menang kapan wae lan contone, saiki wis ana pirang-pirang rolas hastag sing digawe kanggo nggambar; #LoteriaNavidad, #LoteriaRTVE, #LoteriadeNavidad utawa #GordodeNavidad.

Saliyane kabeh cara sing ngidini kita ngetutake undian Lotere Natal 2015 kanthi langsung, kita uga bakal bisa ngerti kabeh kedadeyan, uga nomer sing menang liwat macem-macem situs web koran, media utawa saluran TV, tuladhane. Ing kabeh kasebut, kita bisa nemokake dhaptar nomer sing anggun lan kanthi anekdot keamanan, kutha sing bejo lan rincian liyane.

Kepiye sampeyan seneng nggambar Lotre Natal 2015 taun iki?. Sampeyan bisa menehi katrangan babagan papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)