Iki minangka mouse mouse Logitech sing ngisi daya mouse nalika digunakake

Logitech ora pengin ketinggalan game anyar PC sing ditampilake ing E3 taun 2017 iki, lan kaya sing sampeyan ngerteni, perusahaan kasebut terus ngupayakake nggawe aksesoris sing apik banget kanggo muter game video. Mesthi, mupangat sing wis dienggo merek sajrone pirang-pirang taun kanggo nggawe produk berkualitas tinggi, Iki nggawe dheweke ceruk ing bagean anyar iki sing wis dikembangake pirang-pirang taun kepungkur.

Mesthi, kita duwe keyboard anyar lan tikus anyar, nanging sing paling apik yaiku mousepad. Kaya sing maca, Logitech ngluncurake mouse pad sing bisa ngisi daya mouse nirkabel ing wektu sing padha digunakake ... sampeyan pengin ngerti?

Perusahaan Swiss ngejutake kita karo tikar PowerPlay, tikar sing bisa ngisi mouse nirkabel nalika lagi main, supaya bisa nggunakake geser sing digawe ing tikar. Masalahe yaiku rega kasebut bisa uga ora kepenak kaya sing bisa kita bayangake, peluncuran $ 99,99 ing Amerika Serikat, utamane yen paling saka tukang game njupuk kauntungan saka latency endhek saka tikus liwat USB, yaiku, dheweke luwih seneng efektivitas tinimbang kenyamanan mouse nirkabel.

Mat iku mesthi kanca sing sampurna karo tikus G703 lan G903 anyar cetha fokus ing game. Kita kudu nyakup jinis piranti bunder ing sangisore mouse lan bakal nggunakke gerakan lengkap ing ndhuwur mousepad sing hebat iki kanggo ngisi daya awake dhewe nalika ana rubbing. Mesthi, jagad batre lan evolusi cilik ndadekake kita nggawe metode pangisian daya lan otonomi anyar sing nyegah kahanan sing ora ngontrol, mula ora bisa nindakake tugas apa wae amarga awake dhewe duwe batere kurang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.