Detil pisanan saka seri Resident Evil Netflix wis bocor

Sampul seri Resident Evil

Ing wiwitan taun 2019, majalah online sing misuwur deadline Aku mbukak iku Netflix lagi nggarap seri Resident Evil, saga medeni game video buta Capcom. Iki minangka salah sawijining waralaba paling misuwur lan sukses ing game video, digawe ing taun 1996 kanthi game video pertama kanggo Sony Playstation kaping pisanan, wis adol 90 yuta kopi ing kabeh platform nganti saiki.

Netflix saiki durung nggawe pernyataan resmi, nanging sinopsis seri wis bocor amarga "kacilakan", mula dikonfirmasi manawa konten kasebut ana lan kita bisa ndeleng sawetara minggu utawa dina, yaiku sing biasane kedadeyan ing kasus kasebut. Kita ora sawetara sing ngenteni kabar kaya banyu Mei sawise seri film sing nyenengake nanging ing wektu sing padha elek dening Paul WS Anderson, kita ngarep-arep utamane ngelingi apa sing mentas ditemokake karo seri penyihir 'The Witcher'.

Sinopsis Bocor dening Netflix

Sinopsis konten ditemokake dening Jawmuncher pangguna forum ResetERA, ing mediacenter Netflix. Layanan kasebut nanggapi kanthi mbusak konten sanalika bocor katon. Jebule narasi kasebut bakal nyoba nyelarasake karo kedadeyan sing kedadeyan ing crita video game; para protagonis bakal tanggung jawab nemokake Apa sing dadi perusahaan farmasi Payung?, dikembangake saka virus T (Virus Tirant).

"Kutha Celarfield, MD (Maryland), wis suwe banget ing sangisoré telung raksasa sing ora ana gandhengane: Umbrella Corporation, Rumah Sakit Psikiatri Greenwood sing wis dibubarake lan kutha Washington DC. Saiki, patlikur taun sawise ditemokake Virus T, rahasia sing didhelikake dening telung pihak kasebut bakal diwiwiti uga tandha-tandha wabah wiwitan.

Sinopsis sing bocor cocog banget karo informasi sing dilaporake dening medium Deadline. Media sing wis kasebut ing wiwitan yaiku Netflix duwe tujuan kanggo mriksa proses internal perusahaan PayungLan kepiye sanajan nyebarake virus sing mateni kabeh kutha, terus entuk kekuwatan. Kejabi dingerteni yen perusahaan produksi Constantin Film melu produksi seri saiki televisi, dadi kabeh cocog yen ditambahake karo kasunyatan sing kasebut ing artikel iki.

Leon Resident Evil 2

Tanggal informasi lan rilis:

Saiki ora ana informasi babagan tanggal perdana sing bisa ditindakake, amarga bocor sanajan saka Netflix dhewe ora kalebu tanggal. Kabeh nuduhake manawa seri kasebut bakal diluncurake ing taun 2020, kanthi njupuk keuntungan saka game video sabanjure ing saga. Resident Evil 3 Remake bakal dirilis tanggal 3 April lan iki bakal dadi speaker fenomenal kanggo seri kasebut lan uga Netflix, sing bakal nggawe akeh penggemar saga mbayar layanan kanggo ndeleng seri kasebut.

mungsuh

Seri Resident Evil sing dibatalake ditemokake ing 2017

Kanggo kabeh iki, kudu dielingake yen wis ana upaya sadurunge nggawe seri saga iki, seri TV Residen Evil sing dibatalake. Direktur independen Shawn Lebert lan Mance Media ngumumake sawetara taun kepungkur yen dheweke nggarap iki proyek sing diarani Arklay, jeneng gunung-gunung ing omah gedhong kasebut dununge crita game franchise pertama.

Crita kasebut ngetutake detektif sing jenenge James Reinhardt sing wis nyelidiki pirang-pirang pembunuhan ing Raccoon City; Nanging, sinau ora terus karo proyek kasebut. Ing bukti konsep sing dicethakaké, kabeh referensi babagan franchise medeni wis dicopot saka video kasebut, nanging isih ana swasana tegang sing padha saka saga. Apa malu, bab pilot nuduhake cara, sanajan sejatine bener Iki dudu produksi anggaran tinggi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.