Disney njupuk kasunyatan virtual selangkah luwih dawa nganggo jaket sing luar biasa iki

Disney

Senadyan kasunyatan manawa akeh wong sing seneng teknologi sing ndeleng sethithik sethithik jagad kasunyatan virtual berkembang nganti bisa dadi kabeh prekara sing dijanjekake, sing bisa uga isih ana dalan, bisa uga perkara pungkasan sing pungkasane saiki bocah-bocah Disney menehi sayap kanggo wiwiti seneng tenan karo kabeh teknologi sing apik iki.

Ing kesempatan iki, Disney pancen wis bisa maju luwih adoh, ora saka segi grafis lan liya-liyane, nanging kanthi ngrancang jaket sing bisa nggawe sampeyan yakin yen sampeyan ana ing jagad maya sing sampeyan deleng lan dirungokake matur nuwun kanggo helm sing, saiki sampeyan kudu nganggo.

Disney nggawe sampeyan yakin manawa ana ula sing munggah awak amarga jaket karet aneh iki

Dadi luwih rinci, kaya sing sampeyan deleng ing video sing ana ing sadhuwure garis kasebut, para insinyur Disney wis nggawe prototipe mirip banget karo jaket nanging dilengkapi seri airbag sing bisa niru tekanan obyek tartamtu sing sampeyan gunakake ing alam maya. Mesthi wae elemen sing, kaya sing dikandhakake ing Disney, pancen bakal nambah nganti bisa kabeh sensasi sing sampeyan alami nalika main game video utawa nonton film.

Supaya jaket iki dadi komplementer sing cocog kanggo nylametake sampeyan ing jagad maya, para insinyur Disney kudu ngembangake piranti lunak eksklusif kanggo ngontrol kabeh kompartemen utawa kantong udara. Thanks kanggo sistem rumit iki, jaket bisa ngasilake macem-macem sensasi sing nambahake jinis pemahaman lan kedalaman anyar kanggo kasunyatan virtual.

Adhedhasar pratelan saka sing tanggung jawab kanggo proyek iki:

Motivasi utama kanggo riset iki yaiku ningkatake nilai hiburan pengalaman film lan visual adhedhasar game kanthi menehi umpan balik kanthi kuat ing macem-macem area awak.

jaket disney

Sithik banget wong sing mlebu jagad kasunyatan virtual amarga sithik sing ditawakake teknologi iki

Tanpa mangu-mangu, kita ngomong babagan teknologi sing, sanajan isih durung suwe, sejatine bisa menehi kabisat sensorik sing wis dikarepake para pangguna kasunyatan virtual sawetara wektu. Wektu iki FJaket orceMangkene prototipe pertama iki, digawe bebarengan karo para insinyur saka MIT Media Lab, Disney lan Universitas Carnegie Mellon, wis dibaptis. Iki bisa menehi sensasi sing nyenengake sing bakal nggawe sampeyan mlebu ing donya anyar.

Secara internal, jaket Disney nduweni fitur paling ora 26 kompartemen tiup sing bisa ngasilake, kaya sing diiklanake ing kertas sing wis diterbitake kanggo ngiklanake riset iki, ora kurang saka selusin efek. Antarane, tumindak sing beda wis disimulasekake kanthi cara sing cukup setya, kayata rangkulan, pukulan lan uga ula sing geser ing kabeh awak.

Sensasi kasebut bisa digawe dening ngowahi kacepetan, kekuwatan lan durasi inflasi lan deflasi kantong udara. Sabanjure, uga bisa diasilake manawa tekanan sing ditindakake jaket lan getaran sing diasilake diselarasake kabeh karo gambar sing ditampilake dening helm kasunyatan virtual, sing ngidini pangguna bisa ngrasakake tumindak sing ditindakake ing jagad maya.

Saiki, kita mung kudu ngenteni supaya luwih ngerti, yen kanthi proposal kaya iki, adopsi kasunyatan virtual sing luwih apik bisa ditindakake ing pasar. Minangka rinci, critakake, miturut prakiraan, mung udakara 6.4 yuta sistem kasunyatan virtual sing wis didol ing saindenging jagad, angka sing luwih murah tinimbang luwih saka 2.600 yuta wong sing main platform apa wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.