Dreame T20, pembersih vakum genggam kualitas dhuwur lan kinerja [Analisis]

Sembarang piranti teknologi sing tujuane nggawe urip luwih gampang, olèh Actualidad Gadget, lan ora bisa digunakake karo pembersih vakum genggam, produk sing njupuk alih saka pembersih vakum robot lan amarga fungsi lan mupangat saben wektu sing luwih apik. produk saka kepinginan.

Temokake karo kita carane Dreame T20 performs lan yen iku pancene worth iku dibandhingake saingan kasedhiya ing rega padha.

Bahan lan desain, merek omah

Dreame wis ngerti bedane dhewe saka pimpinan liyane ing sektor kasebut kanthi menehi desain lan bahan sing dipilih dhewe kayata sing wis katon ing produk sadurunge. Dreame T20 iki ora bisa kurang, vakum luwih resik sing digawe ing njaba plastik nggilap karo mbandingake beda saka werna abu-abu, nalika aksesoris digawe saka plastik matt grafit abu-abu lan krenjang logam ing aluminium abang. Kabeh iki menehi produk sing relatif entheng, sing ora ngluwihi 1,70 gram.

  • Tuku ing rega paling apik ing Amazon.

Versatile lan tahan, ngluwihi apa bisa gumunggung dening Pabrik sawijining. Item katon apik, lan pas Elinga yen kita duwe layar LED ing mburi sing menehi informasi cukup kanggo nggunakake, uga tombol kanggo ngatur tingkat daya beda lan kunci, supaya ora sesambungan karo layar kanthi ora sengaja. Sistem "tumindak" saka vakum luwih resik iku liwat pemicu, dumunung ing gagang, supaya vakum luwih resik mung bisa digunakake nalika kita mencet. Sanajan kanggo sawetara pangguna luwih ora kepenak, aku luwih seneng tinimbang sing urip / mati amarga kita bisa ngatur kekuwatan lan utamane otonomi.

Karakteristik teknis

Akeh sing mung prihatin karo kekuwatan, mula kita bakal mbukak minangka salah sawijining data pisanan. Apa sing ditawakake Dreame minangka "mode turbo" kita bakal entuk nganti 25.000 pascal, iki luwih dhuwur tinimbang rata-rata antarane 17.000 lan 22.000 sing biasane ditawakake pembersih vakum ing kisaran rega kasebut. Ing sisih liya, kita duwe saringan efisiensi dhuwur, sing uga umum ing jinis produk iki, ya, ora gampang diganti utawa diresiki kaya sing kedadeyan karo versi sadurunge (lan luwih murah) saka Dreame sing dicekel tangan. pembersih vakum, Aku mbayangno sing kanggo nglindhungi bocor.

Kanggo simpenan, nawakake nganti 600 mililiter, simpenan sing, minangka wis ciri khas saka account, dibukak dening mung menet tombol lan nawakake kita kamungkinan saka simpenan tetep gampang. Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan pembersih vakum Dreame yaiku gampang ngosongake tangki kasebut uga kapasitase, sing wis dakkandhani rada luwih dhuwur tinimbang sing dijamin dening merek kasebut.

Otonomi lan aksesoris

Saiki kita bakal ngomong babagan baterei, kita duwe total 3.000 mAh sing kanggo pangisian daya lengkap bakal mbutuhake telung jam yen nggunakake pangisi daya sing kalebu ing paket kasebut, preduli saka nggunakake stasiun pangisi daya utawa ora. Secara pribadi, aku tansah nyaranake supaya stasiun pangisian daya siap amarga bisa nggampangake tumindak nyambungake lan nyimpen aksesoris sing ora kaetung. Total padha njamin kita 70 menit otonomi ing mode "eco", kang Ngartekno suda ing mode "turbo". Apa wae, kita wis entuk asil sing cedhak karo otonomi sing dijamin dening Dreame.

Kanggo aksesoris, isi kothak Dreame T20 iki mesthi kaget amarga tawaran sing akeh, iki kabeh sing kita duwe:

  • Penyedot debu Dreame T20
  • Tabung logam extension
  • Sikat Upholsteri Adaptif Cerdas
  • Pangisian daya basis karo ngawut-awut klebu
  • Slim presisi nozzle
  • Wide tliti nozzle
  • Sikat sapu
  • Tabung fleksibel kanggo sudhut
  • Cargador
  • Manuals

Tanpa mangu, sampeyan ora bakal kekurangan apa-apa karo Dreame T20 minangka aksesoris, Luwih adoh ana merek "dhuwur" liyane, sing umume kudu dituku kanthi kapisah.

Gunakake pengalaman

Sajrone panggunaan saben dina, kesan kita wis apik, utamane kanthi gangguan, sing ora ngluwihi 73 decibel ing mode "turbo", wong Dreame wis kerja banget babagan masalah gangguan lan nuduhake, utamane yen kita kudu nggatekake kasunyatan sing ora cilaka potency. Kanggo bagean, Sing menehi kita baterei sing bisa dicopot minangka jaminan, kanthi cara panggantos, lan kanthi kasunyatan manawa kita bisa ndandani lan ora kudu mbuwang produk kasebut kanthi lengkap mung amarga sawetara sel baterei lithium wis rusak.

Aku kangen yen aksesoris sapu kalebu sawetara lampu LED cilik sing mbantu kita nemokake rereget, yen ora, kasunyatan kalebu sikat Adaptive Smart Penting kanggo kita sing duwe pets amarga mbantu mbusak rambut saka sofa lan malah saka sandhangan yen pengin.

Ing babagan aksesoris, Dreame T20 iki lengkap banget lan sejatine ora kantun apa-apa, produk sing praktis bunder ing aspek iki. Kanggo bagean, skema werna iku elegan lan ndhuwur kabeh awet.

Pendapat editor

Kita ngadhepi produk sing sanajan ora murah, Iku bakal watara 299 euro gumantung ing titik Advertisement, nawakake kita alternatif telas, salah siji saka otonomi paling apik ing pasar lan mesthi njamin Dreame, perusahaan Veteran karo reputasi gedhe ing sektor. Mesthine dudu "jarak entri", nanging sing jelas yen lagi nggoleki jinis produk iki bakal nemokake Dreame T20 minangka sekutu sing apik banget, kita wis nemokake produk sing cukup bunder lan kita pengin nuduhake. iku karo kowe.

Nggawe T20
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
249 a 299
  • 80%

  • Nggawe T20
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: November 22 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Nyedhot
    Penerbit: 90%
  • Aksesoris
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Akeh kekuwatan
  • Suara cilik
  • Macem-macem aksesoris

Contra

  • Padha banget karo versi Dreame liyane
  • Ora ana LED ing sapu

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.