Granada bakal duwe Mi Store resmi pisanan, dikonfirmasi

Sawise sawetara desas-desus lan rincian babagan kemungkinan lokasi anyar toko Xiaomi liyane, firma Tiongkok resmi negesake Pusat Perbelanjaan Nevada ing Granada, Iki bakal dadi papan sabanjure sing bakal mbukak salah sawijining toko lan ing kene bakal dadi toko pertama ing Andalusia.

Kayane kedadeyan luwih cepet tinimbang sing wis dipikirake, lan saiki wis ana Bakal ana 7 toko Mi resmi perusahaan ing negara kita. Bukaan merek liyane bakal dianakake maneh ing Madrid, wektu iki ing Plenilunio Shopping Center.

Mung 8 wulan, kita wis mbukak 7 toko resmi Xiaomi

Bener manawa dheweke wis resmi ing Spanyol wiwit Nopember, nanging Kanthi wiwitan Kongres Dunia Seluler perusahaan kasebut mapan ing kene lan Barcelona minangka sing pertama duwe toko merek, sawetara dina mengko sing ing Madrid teka lan saiki kita ngomong babagan liyane ing Granada. 7 toko padha gaya ing pusat perbelanjaan (banget Apple) kajaba sing cedhak Sol, sing ana ing njaba pusat perbelanjaan gedhe. Nanging, ing kabeh kasebut, kita bisa tuku produk merek sing didol kanthi resmi ing negara kita.

Xiaomi bakal mbukak toko Mi resmi kaping enem lan kaping pitu ing Spanyol, Sabtu, 7 Juli jam 12 awan. Akeh piranti saka portofolio merek kasebut bakal didol ing toko anyar, kalebu pendatang anyar Mi Laptop Air 13,3 ", uga smartphone unggulan kayata Mi A1, Mi MIX 2 utawa Redmi 5 Plus, lan sing paling anyar diluncurake ing Spanyol, Mi MIX 2S, Redmi Note 5 lan Redmi S2.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.