Huawei ngluncurake edisi Watch Fit Elegant, smartwatch premium sing paling murah

Anggota kulawarga Huawei Watch anyar iki nyedhiyakake rong warna anyar, Frosty White sing nggabungake tali putih karo warna emas ing wernane lan Midnight Black sing nggabungake tali ireng karo warna ireng. Kalorone digawe saka waja tahan karat kanthi tali sing digawe saka fluoroelastomer, jam tangan karo komposisi iki duwe aspek premium sing luwih akeh amarga rumangsa apa sing ana ing tangan kita larang banget.

Jam tangan, minangka tambahan kanggo aspek Premium iki, terus nawakake pemantauan paling apik, ngukur kejenuhan oksigen ing getih 24 jam kanthi otomatis, sawijining prekara sing mung ngidini jam tangan paling dhuwur. Edisi iki uga nggawa panggilan pribadi khusus sing cocog karo warna kasus lan tali. Kita uga bisa mriksa kabar utawa informasi babagan cuaca liwat fungsi meteorologi.

Jam tangan pintar sing apik iki ora mung nawakake fitur cerdas sing paling apik lan desain sing apik. Kasedhiya batere gedhe sing nyedhiyakake umur 10 dina kanthi pangukuran denyut jantung aktif lan pangukuran turu. Uga babar blas kompatibel karo teknologi ngisi daya Huawei kanthi cepet dadi karo dadi mung ngisi daya 5 menit, kita bakal bisa nggunakake sedina nggunakake.

Kanggo nggunakake olahraga, terus duwe macem-macem kursus fitness sing apik lan interaktif, saliyane 96 mode latihan, uga duwe 12 kursus latihan pribadi ing njero ruangan lan 13 kursus kanggo pelari kabeh level. Nalika mbukak, jam kasebut bakal ngrampungake instruksi sing mlaku lan nganalisa langkah-langkah kanthi pitulung GPS terintegrasi lan sensor biometrik sing akeh. Saliyane, teknologi cerdas Huawei bakal kanthi rutin nampilake tips supaya bisa nambah kinerja olahraga.

Huawei Watch FIT Elegant Edition duwe rega € 129 nanging saiki kita bisa nemokake ing Amazon kanthi diskon € 20 nalika ngolah pesen saka iki pranala


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis ngandika

    Apa bisa digunakake nganggo iPhone?

    1.    Paco L Gutierrez ngandika

      Hai Luis, mesthine bisa digunakake nganggo iPhone tanpa masalah.