Iki minangka penawaran paling apik kanggo dina iki ing Amazon PrimeDay

Wingi jam 18 sore Amazon PrimeDay diwiwiti, sawetara dina dodolan ing ngendi para pria saka Amazon nawakake diskon signifikan kanggo pirang-pirang produk, kanggo kabeh pangguna sing kalebu program Perdana. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake 15 tawaran paling apik sing bisa ditemokake saiki ing Amazon.

Nanging Ora mung siji-sijine tawaran sing bakal ditemokake ing toko online Amazon, nanging uga sampeyan bakal nemokake kabeh jinis produk miturut kabutuhan. Umume tawaran sing bakal ditemokake ing artikel iki menehi paling ora diskon udakara antara 20 lan 30% kanggo regane umume, mula saiki wis entuk wektu kanggo njupuk kauntungan saka tawaran, tawaran sing bakal rampung jam 12 awan dina iki .

Transaksi Amazon Prime Day sing paling apik

  1. Smartphone Moto G 5th Generation Plus: 219 €
  2. Laptop Lenovo Ideapad 310 (AMD A12 / 8GB RAM / 1TB / Full HD): 429,99 €
  3. 2in1 komputer Huawei Matebook E 12«: 799 €
  4. Garmin Forerunner 235 Watch Detak Jantung: 199 €
  5. Fitbit Charge 2 tracker fitness: 99,95 €
  6. Pamicara Bang & Olufsen BeoPlay S3: 114,90 €
  7. Jahat kamera Sony Alpha 6000: 409 €
  8. Kit Sesi GoPro Hero5: 299 €
  9. Headphone nirkabel Sony MDR1000: 249 €
  10. Oral-B Genius 9000N sikat Gigi Listrik: 115,99 €
  11. Barbanue Perokok Ultranatura Denver: 99,99 €
  12. Kärcher K7 Premium Full Control Home T450 mesin cuci tekanan banyu adhem: 369,90 €
  13. Einhell TE-CD 18-2 Bor Li-i: 71,90 €
  14. Philips OneBlade QP2520 / 30 Trimmer Jenggot: 29 €
  15. Epilator cahya pulsa Philips Lumea Advanced SC1999 / 00: 199 €
  16. Paket 6GB iPhone 16S nganggo Protector Layar, perak: 549 €

Amazon PrimeDay ing Produk Amazon

  1. Tablet 7 Fire: 34,99 €
  2. Tablet 8 Fire: 59,99 €
  3. Kindle Paperwhite: 89,99 €

Rasakake tuku nganti maksimal 2 jam

Kanggo kaping pisanan ing Spanyol, kabeh pelanggan Amazon Prime sing manggon ing Madrid lan Barcelona bakal bisa nikmati kabeh tuku dina iki kanthi maksimal rong jam, amarga penawaran sing bakal kasedhiya liwat layanan Prime Now, pangiriman layanan saka raksasa e-commerce.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Antonio Morales ngandika

    Tawaran sing apik banget, aku seneng banget karo headphone SONY lan rega motorola Moto G 5th gen.

<--seedtag -->