Instagram ngandhani kapan pungkasan sampeyan nyambung lan sampeyan bisa ndandani

Jajak Pendapat ditambahake ing Instagram Stories

Ing nganyari Instagram pungkasan, ana kejutan sing didhelikake: saiki para pengikut sampeyan bakal bisa ngerti kapan suwene sampeyan nyambung. Iki tegese, tindakake jalur WhatsApp sing padha lan wenehi informasi luwih akeh tinimbang pangguna. Nanging, kabeh iki bisa diatur lan sampeyan bakal nemtokake manawa pengin nuduhake status sampeyan utawa ora.

Yen sampeyan salah sawijining sing nggunakake rutin stream Instagram, sampeyan bisa uga wis ngerti yen sawise nganyari pungkasan aplikasi, ana sing anyar muncul ing obrolan sing beda. Persis, babagan negara sing ana pandherekipun / kontak. Lan apa saiki kita bakal bisa ngerti nalika pengikut kita nyambung; yaiku, yen wis ora katon ing jaringan sosial sajrone 2 dina; yen lagi ana ing njero lsp. Lan kaya biasane, pangowahan kasebut ngasilake kabeh jinis evaluasi. Saiki, informasi iki sing sampeyan bisa milih kanggo nuduhake apa ora. Dadi ayo ndeleng cara mateni fungsi iki.

mateni status instagram

Sampeyan kudu nindakake perkara pisanan supaya status ora katon yaiku ngetik "Setelan" ing akun Instagram - mesthi wae ngobrol babagan seluler. Opsi iki kanthi bentuk potongan ana ing jejere tombol "Owahi profil". Sawise ana ing setelan, kita mung kudu nggulung meh ing pungkasan dhaptar lan pilihan sing disenengi yaiku "Tampilake status kegiatan". Mesthi wae pilihan iki diaktifake kanthi gawan; sampeyan mung kudu mateni.

Saiki, ati-ati amarga yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing cenderung 'ndelok' para pengikut sampeyan lan sampeyan pengin supaya dheweke dikontrol ngerti manawa wis maca pesen sampeyan utawa ora, kanthi mateni pilihan iki, sampeyan ora bakal bisa ndeleng status kontak sampeyan; yaiku, kabeh utawa ora ana. Apa maneh, ing ngisor iki pilihan, Instagram ngelingake sampeyan babagan iki:

Ayo akun sing sampeyan tindakake lan sapa wae sing sampeyan pesen nalika aktifitas pungkasan ing aplikasi Instagram. Yen opsi ora aktif, sampeyan ora bakal bisa ndeleng status kegiatan ing akun liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)