Cara ngerteni IP wong

Kita nuduhake sampeyan carane ngerteni IP wong liwat pesen Facebook lan tanpa diweruhi. Goleki IP sapa wae sing duwe trik kasebut

Ndandani foto sing wis rusak

Temokake 4 aplikasi kanggo ndandani foto sing wis rusak supaya ora kelangan gambar penting ing wektu-wektu khusus. Waras foto sing rusak bisa uga.

Dokumen anyar ing Windows 10

Sinau babagan carane ndeleng file anyar ing Windows 10. Yen sampeyan ora bisa nglacak dokumen anyar ing Windows 10, waca tutorial langkah demi langkah iki.

Generator hadiah

Kita nemokake generator hadiah sing paling apik supaya sampeyan bisa menehi hadiah online kanggo jeneng utawa apa wae sing sampeyan butuhake. Ketik lan atur raffle sampeyan!

Burn ISO menyang DVD

5 aplikasi kanggo ngobong ISO menyang DVD utawa media liyane kayata CD-ROM utawa Bluray. Yen sampeyan kudu ngobong gambar ISO menyang DVD, kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe.

Nitahake Graffiti

Apa sampeyan pengin nggawe coretan? Iki minangka aplikasi lan situs web sing paling apik kanggo nggawe graffiti jeneng GRATIS. Apa sampeyan ngerti sing Nggawe Graffiti? Goleki!

Gambar logo Windows 10

Optimalake Windows 10

Trik kasebut bakal mbantu kita ngoptimalake Windows 10 lan nggawe komputer bisa luwih cepet, luwih cepet lan tanpa menehi akeh masalah.

Pamirsa foto Windows 10

Windows 10 Photo Viewer asring rada mboseni lan alon. Pramila kita nuduhake sampeyan cara bali menyang Windows Image Viewer ing Windows 10.

Menu konteks

Apa menu konteks? Yen sampeyan ngerti cara ngatasi menu kontekstual ing Windows, sampeyan bakal ngirit akeh wektu kanggo nggarap komputer. Kita nuduhake sampeyan cara nggunakake.

Blokir Saluran YouTube

Yen sampeyan pengin mblokir saluran YouTube, kanthi trik, kita duwe kemungkinan kanggo mblokir video saluran YouTube sing sampeyan ora seneng.

Android 8.0 Gurita?

Endhog paskah sing didhelikake ing beta papat Android 8.0 wis nyebabake weker: bakal Gurita dadi jeneng sing ditampa versi anyar iki?

Prosesor tembung online gratis

Pemroses tembung online

Apa sampeyan pengin nggunakake Word online lan gratis? Aja lali pilihan pemroses tembung online gratis sing paling apik kanggo nyunting dokumen.

Penyunting video gratis paling apik

Editor video gratis

Aja lali karo editor video gratis sing paling apik sing bisa didownload kanggo Windows, Mac utawa Linux. Yen sampeyan butuh editor video, sampeyan bakal nemokake ing kene.

Sambungan Wifi alon

Cara nindakake audit Wifi

Audit Wifi ngidini kita ngerti manawa sambungan Wifi kita aman saka gangguan sing bisa ditindakake. Apa sampeyan bisa ndhelik tombol WiFi? Goleki!

Snapchat terus nggawe bedane

Snapchat ngluncurake pembaruan anyar sing kebak warta: nuduhake tautan njaba, ganti swara sampeyan lan Owahi latar mburi

Booth WiFi gratis teka ing London

Booth Wi-Fi gratis wis dioperasikake ing London, sing nyedhiyakake luwih saka Wi-Fi gratis: telpon, peta, informasi, ngisi daya batere lan liya-liyane