10 taun Xbox 360

Ing ulang taun kaping 360, kita bakal mriksa sejarah Xbox XNUMX kanthi cepet

Liga Champions

Endi lan carane nonton Liga Champions

Apa sampeyan pengin ndeleng game Real Madrid vs PSG? Lan Barcelona vs BATE?. Temokake carane nonton kabeh pertandingan Liga Champions kanthi kualitas paling apik.

Demo PES 2016 dikonfirmasi

Ing wulan Agustus iki kita bakal duwe pratinjau PES 2016, pangiriman paling ambisius kanggo konsol generasi anyar

Kepiye cara maglev?

Entri sing bakal dibahas kanthi jero babagan sepur maglev Jepang sing bisa ngluwihi kacepetan maksimal 600 km / jam

gps tom

Sampeyan nyopir mobil, dudu GPS

GPS bisa dadi kanca paling apik nalika pindhah karo kendaraan, nanging yen digunakake kanthi ora bener, bisa uga ana bebaya serius.

Lantern

Lantern, «internet» anyar lair

Lantern minangka piranti sing bisa nggawa informasi ing endi wae ing planet iki kanthi nggunakake armada satelit lan gelombang radio FM.

iPhone 6

Apple resmi nampilake iPhone 6

Kabeh informasi lan fitur saka iPhone 6, telpon Apple anyar nganggo iOS 8 sing kaget karo layar anyar lan prosesor Apple A8