Samsung

HTC One M9 wiwit nampa Android 7.0

Model HTC paling anyar sing nampa versi Android paling anyar yaiku HTC One M9, sawetara wulan sadurunge tanggal peluncuran sing diarepake.

BlackBerry mandheg nggawe pabrikan

Pungkasan, pengabaian divisi perangkat keras perusahaan Kanada BlackBerry dikonfirmasi, nyedhiyakake pabrik terminal sabanjure ing tangan pihak katelu

Apple

Toko app Apple wiwit diresiki

Apple wiwit ngresiki aplikasi sing wis suwe ora dianyari lan uga ora kompatibel karo iPhone kanthi layar sing luwih gedhe

Apple

Nganggo tuku iPhone 7 lan 7 Plus anyar

Dina iki kita ngandhani ngendi kanggo tuku iPhone 7 lan iPhone 7 Plus anyar, sanajan wis ngelingake manawa sampeyan bakal angel golek unit sing kasedhiya.