Sonos One vs HomePod

Sonos nggawe Apple angel lan HomePod

Sonos pengin saingan langsung karo HomePod Apple. Lan ditindakake kanthi nawakake tawaran sing apik banget kanggo entuk loro Sonos One kanthi rega sing padha karo speaker Apple.

Speaker nirkabel paling apik ing 2017

Yen sampeyan isih durung ngerti endi speaker nirkabel paling apik sing cocog karo kabutuhan sampeyan, ing artikel iki sampeyan bakal uwal saka masalah.

Ulasan speaker Libratone One Click

Kita nganalisa Libratone One Click, speaker Bluetooth kanthi kualitas swara sing apik lan kepenak digawa. Desain apik lan regane € 179. Temokake!