Tambahake foto lokasi ing Mac

Nambahake lokasi menyang foto

Nambahake lokasi GPS menyang foto sing ora duwe, iku proses sing gampang banget supaya bisa ditindakake ing Windows lan ing macOS kanthi gampang.

Windows Defender

Cara mateni Windows Defender ing Windows 10

Yen sampeyan pengin nginstal antivirus ing Windows 10, langkah wajib pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku mateni Windows Defender, yen ora, sampeyan ora bakal bisa nginstal

Microsoft Word

Cara mulihake file Word sing wis ilang

Ora nemokake file ing komputer bisa dadi drama wiwitane yen ora ngetutake langkah-langkah sing ditampilake ing artikel iki supaya bisa pulih kanthi cepet.

IP umum

Cara ngganti IP publikku

Temokake cara paling apik sing bisa digunakake yen pengin ngganti IP Publik nalika nyambung menyang Internet ing komputer.

ROOT Android

Kepiye ngerti yen aku ROOT

Temokake pilihan aplikasi iki ing Android sing bakal mbantu kita ngerti manawa ROOT ing telpon mesthi duwe informasi iki.

Instagram

Cara golek wong ing Instagram

Temokake kabeh cara kanggo nemokake wong ing Instagram lan apa sing sampeyan kudu eling nalika nggoleki akun Instagram wong

España

Maca buku kanthi online

Yen sampeyan nggoleki ing endi sampeyan bisa nemokake buku kanthi format digital, ing artikel iki, nuduhake situs web sing paling apik kanggo maca buku kanthi online.

Skype

Kepiye cara Skype

Temokake fungsi sing paling penting ing Skype kanggo sinau cara nggunakake aplikasi kasebut ing komputer utawa smartphone kanthi cara sing gampang.

Skype

Cara nggawe akun Skype

Temokake kabeh cara kanggo nggawe akun Skype ing komputer utawa smartphone sampeyan lan cara ngganti informasi akun sampeyan.

tembung

Cara nggawe indeks ing Word

Temokake cara nggawe indeks ing dokumen ing Word lan cara kanggo nggawe tampilan supaya bisa digunakake kanthi luwih apik.

HBO

Cara lengganan saka HBO

Yen Game of Thrones rampung, sampeyan kira wis wayahe kanggo mbatalake lengganan HBO, ing artikel iki, kita nuduhake kabeh langkah-langkah sing kudu ditindakake.

PDF

Cara nyunting dokumen PDF

Kita ngandhani pilihan paling apik kanggo nyunting PDF saka komputer: kaca web, program lan liya-liyane. Sinau babagan cara ngowahi dokumen PDF ing kene.

pdf

Cara nulis menyang PDF

Nulis menyang PDF minangka proses sing gampang banget. Temokake aplikasi paling apik kanggo seluler lan komputer kanggo nyunting lan nulis dokumen PDF.

Uber

Carane nggunakake Uber

Kita nerangake kanthi cara sing gampang lan cepet kanggo ngetutake nggunakake Uber, alternatif sing paling murah kanggo taksi. Entuk € 5 kanggo lelungan kapisan.

vinyls resik

Cara ngresiki rekor vinil

Kita mulang sampeyan cara ngresiki rekor vinil kanthi bener supaya ora ngrusak. Aja mlumpat lan rusak amarga reged.

Facebook

Cara nggawe acara ing Facebook

Temokake carane nggawe acara ing Facebook, apa sampeyan pengin nggawe acara pribadi utawa acara umum. Diterangake langkah demi langkah.

Bukak file CBR ing Windows

Cara mbukak file CBR

Temokake aplikasi sing paling apik kanggo mbukak file CBR, kanggo PC, Windows, Mac, iOS utawa Android. Kepiye cara file iki dibukak?

CC lan Bcc ing Gmail

Apa tegese CC lan CCO

Temokake apa wae, cara digunakake, lan beda antarane CC lan Bcc ing akun email ing Gmail utawa platform email liyane.

YouTube

Cara nonton video YouTube kanthi offline

Kita nuduhake kabeh sing dibutuhake kanggo nonton video YouTube tanpa sambungan internet. Kepiye sampeyan bisa nonton video ing YouTube tanpa data lan tanpa sambungan?

Nomer telpon Facebook

Cara mateni akun Facebookku

Kesel Facebook? Temokake langkah-langkah kanggo tindakake kanggo mateni akun Facebook kanggo sementara utawa mbusak kanthi permanen.

Tablet Alcatel 1T kisaran

Cara format tablet Android

Temokake cara nggawe format tablet Android. Ninggalake ing pabrik supaya luwih cepet lan tanpa kesalahan. Apa sampeyan ngerti cara menehi format tablet?

Dokumen PDF pisah

Cara misahake PDF

Sinau mbagi PDF dadi pirang-pirang bagean, utawa kanggo ngekstrak kaca, kanthi tutorial sederhana iki lan tanpa prelu nginstal program apa wae.

iCloud

Cara nggunakake iCloud

Kita mulang sampeyan carane nggunakake iCloud saka piranti apa wae kanthi cara sing gampang. Apa sampeyan ngerti kaluwihan sing diduweni iCloud? Temokake ing kene.

Verifikasi akun instagram

Cara njaluk verifikasi akun Instagramku

Apa sampeyan pengin verifikasi akun Instagram lan nambah lambang biru? Tindakake langkah-langkah sederhana iki kanggo ngerteni apa tegese lan cara verifikasi akun sampeyan.

pdf

Cara nggawe dokumen PDF

Yen sampeyan pengin nggawe dokumen PDF, sampeyan mung kudu ngetutake kabeh langkah sing ditampilake ing tutorial iki.

Cara ngowahi gambar dadi ikon

Ngonversi gambar dadi ikon kanggo nggawe salinan salinan Windows minangka proses sing gampang banget sing bakal dirinci ing tutorial iki.

PDF menyang Word

Cara ngowahi PDF dadi Word

Temokake kabeh cara kanggo ngowahi PDF dadi Word. Kabeh cara, saka kaca web, Google Docs utawa Adobe Acrobat nerangake langkah demi langkah.

pdf

Cara ngompres PDF

Temokake kabeh cara kanggo ngompres PDF ing komputer, saka kaca web menyang Adobe Acrobat Pro kanggo pratinjau ing Mac.

video dadi konversi GIF

Cara Ngonversi Video dadi GIF

Temokake cara sing paling gampang lan paling cepet kanggo ngowahi video dadi GIF animasi lan bisa dituduhake ing jaringan sosial

Logo Twitter

Cara nggunakake Twitter

Temokake cara nggunakake Twitter: Nggawe akun, nggunakake tagar lan nyebutake, entuk pengikut utawa ngirim pesen pribadi ing jaringan sosial.

Nomer telpon Facebook

Cara mblokir wong ing Facebook

Temokake cara kanggo mblokir wong ing Facebook tanpa ngerti utawa pangguna sing dudu kanca sampeyan. Apa bedane antara mbusak lan mblokir?

Klone hard drive

Cara nggawe format komputer

Temokake kabeh cara sing saiki kasedhiya kanggo format komputer Windows utawa hard disk drive kanthi gampang lan cepet

Cara mbusak zip file rar

Yen sampeyan nggoleki aplikasi kanggo mbukak file ing format RAR ing PC, Mac, iPhone utawa Android, mula bakal nuduhake sampeyan sing paling apik.

Klone hard drive

Cara nggawe salinan cadangan

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe salinan cadangan smartphone, komputer utawa tablet, ing artikel iki, kita menehi kabeh cara sing kasedhiya.

Spanduk Wallapop

Cara nggawe iklan ing Wallapop

Kita pitutur marang kowe carane nggawe iklan ing Wallapop sing bakal sukses ing adol. Apa sampeyan ngerti carane adol ing Wallapop? Tindakake tips iki

Linkedin

Cara kerja LinkedIn

Temokake kabeh babagan LinkedIn: jaringan sosial kanggo profesional. Sinau luwih lengkap babagan jaringan iki lan cara kerjane kanggo nggarap

Nomer telpon Facebook

Cara nggawe kaca ing Facebook

Kita mulang sampeyan carane nggawe kaca Facebook kanthi langkah-langkah kanggo situs web, blog, perusahaan utawa komunitas. Temokake cara ngatur, ndeleng statistik lan ngatur

Nyuda ukuran foto

Cara nyuda bobot foto

Temokake cara lan alat sing kasedhiya kanggo nyuda bobot foto kanthi gampang ing komputer banjur ngirit ruangan.

Instal font ing mac

Cara nginstal font teks ing Mac

Isih durung ngerti carane nginstal atusan font khusus ing Mac? Aja lali tutorial iki sing bakal diwartakake cara langkah demi langkah

Instagram

Cara mbusak akun Instagramku

Temokake macem-macem cara kanthi efektif bisa mbusak akun Instagram, utawa mateni sementara, diterangno langkah demi langkah.

Nomer telpon Facebook

Cara ndownload video Facebook

Temokake cara kanggo ndownload video Facebook ing Windows, Android, Mac, lan iOS kanthi gampang nganggo cara lan alat kasebut.

Cara nggawe format iPad

Kita mulang sampeyan cara mbusak iPad kanthi langkah-langkah nalika pengin adol utawa format kanggo diwiwiti saka awal supaya luwih cepet.

Logo Twitter

Cara ndownload video ing Twitter

Temokake carane ndownload video Twitter menyang piranti, dadi komputer Windows, Android utawa iOS. Kita nerangake langkah demi langkah carane nindakake.

pdf

Cara pindhah saka PDF menyang JPG

Pindhah saka PDF menyang JPG minangka proses sing gampang banget lan angel banget mbutuhake subyek. Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nindakake.

Gawe akun email

Cara nggawe akun email

Cara nggawe akun email kanthi langkah demi langkah. Temokake cara nggawe akun karo panyedhiya email utama.

Ngganti MacBook Air

Cara njupuk gambar ing Mac

Yen sampeyan isih durung ngerti kabeh cara sing bisa ditawakake macOS nalika njupuk gambar, liwat artikel iki sampeyan bakal bakal ragu.

Blokir nomer telpon

Cara mblokir nomer telpon

Kepiye cara sampeyan mblokir nomer telpon. Temokake cara kanggo mblokir nomer telpon ing Android utawa iPhone kanthi cara sing gampang.

Google Drive

Apa sing diarani Google Drive

Yen sampeyan isih durung ngerti apa sing diarani Google Drive, ing artikel iki kita bakal nuduhake apa sejatine, apa tujuane lan kabeh sing bisa ditindakake.

Cara verifikasi akun Instagram kita

Kabar sing salah wis dadi salah sawijining piala jaringan sosial sajrone rong taun kepungkur. Lan aku ujar sajrone rong taun kepungkur, Yen pungkasane sampeyan nyengkuyung verifikasi akun Instagram, ing artikel iki, kita nuduhake kabeh langkah sing kudu ditindakake supaya bisa ditindakake kanthi cepet.

Cara nginstal lan ngatur tema ing Google Chrome

Nalika nerangake khusus browser kita, Google Chrome biasane dadi browser siji sing ngidini kita nglakoni, paling ora nganggo warna liyane tinimbang Nginstal lan ngatur tema ing Google Chrome kanggo ngatur browser minangka proses sing gampang banget sing dibahas ing ngisor iki.

Tampilan Whatsapp ing iPhone

Cara mulihake akun WhatsApp sing ditanggepi

Platform olahpesen WhatsApp dadi alat komunikasi utama kanggo jutaan pangguna. Sanajan kekurangan sing ana. Yen wis ndeleng kepiye akun WhatsApp diblokir, amarga alesan apa wae, ing artikel iki, nuduhake sampeyan carane bisa mbalekake kanthi gampang

Cara ngganti baris miturut kolom ing Microsoft Excel

Nalika nggawe jinis grafik (adhedhasar data variabel), statistik probabilitas, audit, telusuran antarane macem-macem sheet, telusuran Yen sampeyan mesthi kepengin weruh apa sampeyan bisa ngganti baris kanggo kolom ing spreadsheet, wangsulane ya lan kita nuduhake sampeyan carane tindakake.

Chrome

Cara ngganti lokasi folder undhuhan ing Google Chrome

Google Chrome wis dadi browser pungkasan sing digunakake ing saindenging jagad, ing platform Android (wis diinstal kanthi cara) Ngowahi lokasi folder undhuhan ing salinan Google Chrome minangka proses sing gampang banget sing diwartakake babagan iki artikel

Cara nggawe ikon taskbar luwih gedhe ing Windows 10

Amarga versi Windows wis berkembang, bilah tugas njupuk peran sing luwih gedhe. Kanthi Windows 10, kita ora mung duwe Yen lambang ing taskbar cilik banget kanggo sampeyan, ing ngisor iki nuduhake sampeyan carane bisa nggawe luwih cepet.

Windows 10

Cara cepet ngalih ing antarane akun pangguna Windows 10

Nalika komputer digunakake dening sawetara wong, ing papan kerja utawa ing omah, disaranake saben wong sing nggunakake, Saben Windows versi anyar, menehi cara anyar kanggo ngalih ing antarane akun panganggo sing beda-beda sing digawe ing tim.

Smartphone dikunci

Kepiye ngerti manawa ponselku gratis

Apa ponselku gratis? Kita mulang supaya ngerti kanthi cepet manawa smartphone ora ana gandhengane, utawa wis kaiket karo operator, iki minangka faktor sing bisa ditemtokake nalika bisa digunakake karo operator liyane utawa yen arep adol.

Tampilan Whatsapp ing iPhone

Cara mindhah WhatsApp menyang kertu SD

Apa sampeyan kudu mindhah WhatsApp menyang SD ponsel? Kita mulang sampeyan carane nyegah WhatsApp supaya ora njupuk papan ing memori seluler lan nggunakake kertu eksternal.

Cara nginstal ekstensi ing Google Chrome

Ekstensi kanthi tambahan sing sampurna kanggo browser apa wae. Yen sampeyan durung mutusake nyoba ekstensi ing browser sing paling populer ing pasar, ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan carane nginstal aplikasi ing Google Chrome.

WhatsApp entuk rekor pangguna anyar saben dina

Cara mblokir kontak ing WhatsApp

Kita nuduhake sampeyan cara mblokir kontak ing WhatsApp kanggo iOS utawa Android. Yen ana wong sing pegel lan sampeyan pengin nggawe bisu, tututi tutorial iki. Apa sampeyan pengin ngerti yen wis diblokir ing WhatsApp? Sampeyan uga bisa ngerteni babagan tips.

Chrome alon banget, kepiye carane miwiti maneh

Yen browser Chrome Google wis wiwit nuduhake gejala lemes, bisa uga saiki wayahe ngresiki. Ing ngisor iki, kita menehi tutorial cilik kanggo nuduhake apa sing kudu ditindakake nalika Chrome alon banget.

Gambar ikon Instagram

Cara ndownload kabeh konten Instagram sampeyan

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane bisa entuk salinan kabeh konten sing wis diterbitake ing jaringan sosial Instagram, jaringan sosial sing ana ing sangisore payung Facebook.

Download salinan kabeh data saka Google

Download salinan kabeh data saka Google

Yen sampeyan kepengin ngerti apa sing dingerteni Google babagan sampeyan, ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane bisa ndownload kabeh konten sing wis dituduhake lan sing bakal terus ditindakake nalika nggunakake layanane.

Cara mbusak riwayat Google

Cara mbusak riwayat Google

Yen sampeyan prihatin babagan privasi Google lan pengin mbusak kabeh sejarah sing disimpen Google babagan sampeyan, ing ngisor iki nuduhake kabeh langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya bisa ngilangi riwayat Google. Ngilangi tilak sampeyan ing Internet, lokasi, aplikasi lan liya-liyane!

Kirim file gedhe

Cara ngirim file gedhe

Yen awake dhewe butuh ngirim file sing akeh, ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan akeh pilihan sing bisa ditindakake kanthi cepet lan gampang.

Data seluler dikonsumsi

Kepiye carane ngerti data seluler sing digunakake saben aplikasi

Kuwatir babagan pengeluaran data sing digawe dening aplikasi seluler sampeyan? Apa sampeyan pengin ngerti sepira aplikasi data kayata Spotify, Netflix, YouTube, Facebook utawa liya-liyane? Ketik lan temokake cara ngerti panggunaan data saben aplikasi ing smartphone sampeyan.

Gambar Gmail

Cara nggawe serep Gmail

Apa sampeyan duwe setengah urip ing akun Gmail? Ya, sadurunge ana kesalahan lan pesen - lan lampiran - ilang, gawe salinan serep. Kita nerangake carane nggawe

smartphone

Mobileku wis dicolong. Apa sing kudu tak lakoni?

Yen sayang, ponsel sampeyan wis ilang utawa dicolong lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditindakake supaya bisa pulih, kita bakal nuduhake sampeyan carane bisa terus nyoba ngrampungake utawa mblokir kabeh.

Browser Google Chrome

Cara nggawe bisu kaca web ing Chrome

Video sing muter dhewe ngganggu sampeyan ing browser? Kanthi Google Chrome sampeyan bisa nggawe bisu situs web lan nuduhake sampeyan carane nggawe

Puter T-Rex ing Chrome

Game Dinosaur Google

Game dinosaurus Google Chrome wis dadi alternatif sing apik banget kanggo momen sing wis ana utawa nalika pancen ora ana sambungan internet, ing piranti seluler uga ing komputer.

Cara muter file mkv

File mkv minangka pilihan paling apik kanggo nglumpukake macem-macem format audio, video lan subtitle ing siji file, nanging sayangé ora kabeh sistem operasi menehi dhukungan asli. Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane muter file mkv lan sing sampeyan butuhake supaya ora ana film sing bisa nolak sampeyan.

ndandani kesalahan windows kritis

Cara ndandani kesalahan Windows 10 sing kritis

Salah sawijining masalah sing dialami para pangguna saben dina yaiku kesalahan serius ing Windows 10, kesalahan kritis sing duwe solusi sing gampang banget kaya sing dituduhake ing artikel iki. Apa kesalahan kritis ing menu wiwitan lan kortana? Ketik banjur kita critakake carane ngatasi.