Kita kabeh nggunakake GIF luwih akeh, iki sing paling populer ing taun iki miturut Giphy

Ora ana sangsi manawa Gif saya akeh digunakake dening pangguna lan migunani banget kanggo pirang-pirang acara. Ing prekara iki, sing duweni dhaptar kanthi 25 GIF paling apik ing taun 2017 lan kita yakin manawa luwih saka siji wong sing teka bakal nggunakake sawetara kaping.

Uga cathet manawa Giphy minangka pangguna paling apik situs sing paling apik kanggo nemokake gif animasi iki sing bisa digunakake ing jaringan sosial, WhatsApp, Telegram, kaca web lan situs online liyane. Sing paling apik yaiku kanthi menehi gif, sampeyan bisa mutusake wangsulan lan bisa uga ngguyu, sesuatu sing mesthi apik.


Kita ora pengin ngramut wayahe iki dadi sing paling apik yaiku sampeyan ndeleng sekaligus dhaptar sing digawe ing situs iki kanthi GIF paling populer ing taun iki:

# 1: Katresnan Gnome

# 2: Blowing Putih Putih

# 3: Pug Wave DNCE

# 4: Bocah lanang Llama

# 5: Pahargyan NFL

# 6: Sugeng Enjing GIF

# 7: Tari Penggemar Seneng GS

# 8: "Ora" Tikus

# 9: Bryan Cranston F-Bomb

# 10: Wonder Woman Happy Dance

# 11: Haters Bakal Dadi Sengit

# 12: Pisang Flirty

# 13: Nangis Bayi

# 14: Happy Drone

# 15: Robert Redford Smile

# 16: Kembar Puncak 'Carl Rodd

17: PIKIR

# 18: Tari Stranger Things

# 19: T-Swift Kick

# 20: Rafael Nadal

# 21: Madelaine Petsch

# 22: Trump + Eclipse

# 23: Waters Maxine

# 24: Langsung SB Gaga

# 25: Clap Nicole Kidman

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Kursi Maria Carmen Almerich ngandika

    Iki sing paling disenengi Vicente y Dolores!

bool (bener)