Laptop Xiaomi bakal nyalip Macbook Air

xiaomi-laptop

Wis luwih saka setahun kita ketemu model lan informasi babagan laptop Xiaomi pisanan. Piranti sing nyalin utawa luwih becik niru bentuk Apple Macbook, nanging kayane ora mung niru, nanging ngungkuli.

Sumber sing cedhak karo Xiaomi nerangake manawa piranti Xiaomi anyar bakal ditampilake ing taun iki lan taun iki bakal ngluwihi Macbook Air ing babagan kinerjaSaiki, kita isih ora bakal bisa ndeleng layar tutul ing piranti kasebut.

Laptop anyar Xiaomi bakal duwe Windows 10 akeh sing nyoba lan bakal duwe rong versi: siji 11-inci lan siji 13-inch. Laptop Xiaomi bakal dilengkapi prosesor Intel I7. Ana pirembagan yen sampeyan uga duwe ram 8 Gb lan port USB-C, nanging spesifikasi kasebut kudu dikarantina amarga padha karo sing ana ing Macbook Air.

Laptop Xiaomi duwe Windows 10 lan Cortana nanging ora ana layar tutul

Ing kasus apa wae Laptop Xiaomi bakal bobote kurang saka Macbook Air lan kekuwatan sing luwih dhuwur sing bakal dipimpin Cortana, sawijining laptop sing durung duwe laptop Apple.

Nanging, daya tarik sing paling gedhe yaiku rega piranti iki. Filosofi Xiaomi yaiku nawakake sing padha utawa luwih apik kanggo dhuwit luwih murah tinimbang biasane. Dadi, kita bisa ngarepake manawa laptop Xiaomi bakal duwe kinerja sing luwih dhuwur tinimbang Macbook Air kanthi rega murah, luwih murah. Yen wis kawujud, laptop Xiaomi bisa ngusir raja Macbook, nanging iki prekara sing durung dikonfirmasi lan saya ragu.

Sanajan akeh peringatan manawa laptop bakal metu taun iki, Sejatine kita wis pariwara laptop iki meh rong taun Lan sanajan Xiaomi wis ngonfirmasi, gadget durung kasedhiya ing pasar. Kanggo kabeh iki, sanajan warta wis nyebar ing saindenging jagad, aku dhewe menehi karantina, ora mung amarga aku ragu manawa bakal dirilis taun iki, nanging amarga aku uga ragu bakal luwih unggul tinimbang Macbook Air, ana sing ora malah Apple bisa nindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   YURDELYS MENA AVILA ngandika

    Yen sampeyan duwe Windows 10, mula ora bakal bisa ngalahake sapa wae ... Wiwitane cepet banget, seminggu ing antarane kabeh omong kosong sing Windows kumpul bakal dadi luwih alon lan luwih alon sing kita ngerti saka Windows 95.

  2.   xEvi ngandika

    Alon-alon iki mung kedadeyan ing pangguna sing durung duwe pengalaman, aku wis nginstal Windows 8.1 wiwit metu, kanthi akeh piranti lunak sing diinstal tanpa antivirus luwih akeh tinimbang Windows dhewe lan kedadeyan kaya dina pisanan. Windows wis apik banget wiwit windows 95. Aku ngenteni karakteristik laptop xiaomi, aku seneng karo kabeh produk Xiaomi, aku yakin manawa sing iki uga ora bakal nguciwani.