Iki kaya Honour Band 3 sing anyar, gelang kegiatan sing bakal kaget

Dadi band 3

Sanajan ana akeh wong sing mikir manawa gelang sing dirancang kanggo ngawasi kegiatan fisik para pangguna sing wis nganggo wis ketinggalan jaman lan malah ora bisa menehi sing anyar, sejatine kita ngomong babagan sektor pasar sing isih bisa digunakake menehi akeh mupangat kanggo kabeh perusahaan sing isih duwe komentar babagan desain lan inovasi. Iki kedadeyane sing anyar Dadi band 3, gelang anyar sing bakal sampeyan seneng amarga ciri kayata desain, otonomi lan rega.

Adhedhasar dossier pers sing diterbitake dening Honor dhewe, ngomong babagan Band 3 sing anyar yaiku dadi gelang sing diarani saingan lan ngadeg ing sektor pasar iki kanthi ora kurang saka salah sawijining perusahaan sing wis diklasifikasikake minangka referensi nyata ing njerone nggawe produk sing disenengi kaya Fitbit Charge 2. Mula, kita ngomong babagan gelang sing tujuane kanggo nelukake kabeh pangguna sing nggoleki ekstra sing ngidini ngetung saben dina tanpa mbutuhake pamrentah teknis sing gedhe.

Minangka ciri teknis, komitmen Honour kanggo gelang pengukuran anyar iki kalebu integrasi sensor sing beda kayata sinung tembang macapat, a sensor detak jantung, a Sensor IR saged ndeteksi nalika kita nembe masang gelang ing pergelangan tangan kita utawa ora konektivitas Bluetooth 4.2 kanggo komunikasi karo smartphone kita. Saliyane, kasunyatane yaiku ing bagean iki sensor GPS kayane ilang, salah sawijine absen gedhe sing bisa uga menehi tandha tonggak sejarah sing gelang tartamtu bakal entuk akeh pandhereke.

Yen kita pindhah menyang bagean sing ngomong babagan desain, kaya sing sampeyan deleng ing gambar sing ana ing postingan sing padha iki lan uga ing video sing ana ing garis kasebut, Tampilan PMOLED ireng lan putih 0,91 inci kanthi résolusi sing tekan 128 x 32 piksel. Secara internal, supaya kabeh sistem bisa digunakake kanthi lancar, komitmen kanggo ningkatake 256 KB RAM, 1 MB ROM lan memori flash 16 MB, kabeh ing piranti sing ukurane 43 x 16,5 x 10,3 mm. layar lan mundhak dadi 16,3 x 115 x 12 mm yen njupuk tali, kasedhiya kanthi macem-macem warna.

Honor Band 3 misuwur kanthi potensial ing babagan fungsi lan batere

Yen Honor Band 3 sing penting dibandhingake karo saingan langsung, sabenere ana ing bidang fungsionalitas, sing bakal menehi kejutan kanggo kabeh pangguna sing kepengin entuk unit, uga sajrone batere, dhewe sing duwe kapasitas 105 mAHcukup, miturut siaran pers, kanggo nawakake a otonomi nganti 30 dina nyuda nganti 10 dina yen sampeyan nggunakake sensor detak jantung.

Minangka fungsionalitas sing kasebut ing ndhuwur, miturut sing tanggung jawab kanggo Honor, jebule Band 3 anyar wis dirancang kanggo nahan olahraga sing beda-beda, wiwit mlaku-mlaku utawa mlayu nganti bisa tahan kabeh sesi renang anyar amarga bisa tahan jerone nganti 5 meter.

Kanggo bagean kasebut, ora ana kekurangan piranti lunak sing dibutuhake kanggo ngawasi turu lan sanajan turu nuduhake kabar saka smartphone kita ing layar gelang kasebut, soko sing bakal disenengi dening para calon pembeli.

Kasedhiyan lan rega kanggo Honor Band 3

Yen sampeyan kepengin entuk gelang pengukur anyar Honor, ujar manawa perusahaan ngarep-arep, yen ora ana wektu tundha pungkasan, Band 3 anyar bakal kasedhiya ing kabeh pasar wiwit Juli ngarep kanthi rega Euros 69.90. Minangka detail pungkasan, cukup kandhani manawa bakal kasedhiya ing warna 'Oranye Dinamis','Biru Nave Biru Klasik'lan'Karbon Hitam'Kanthi rega Euros 69,90.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)