Microsoft nggarap telung macem-macem model Surface AIO

Lumahing AIO

Perangkat keras anyar sing digunakake Microsoft saiki saya banter, nganti saiki ngomong babagan versi lan model sing bakal ana salah sawijining piranti anyar sing digunakake Microsoft. Piranti anyar kasebut Surface AIO lan miturut situs web WindowsCentral, Microsoft bakal nggarap telung model sing beda nanging ora kabeh telung model iki bakal nggayuh pangguna pungkasan.

Tanggal diluncurake bakal digawe ing wulan Oktober lan November, paling ora tanggal kasebut minangka tanggal sing paling banter lan sawetara acara resmi Microsoft dijadwalake, nanging uga sejatine akeh gadget anyar sing diarepake saka Microsoft, mula bisa uga AIO lumahing bisa uga ora kena ing pasar taun iki.

Nanging, tujuane Microsoft ora kanggo mungkasi hegemoni komputer Mac Apple, nanging luwih becik nawakake pusat hiburan alternatif. Dadi Surface AIO duwe telung model bakal muter ngubengi ukuran layar.

AIO lumahing bakal dadi pusat multimedia

Dikira saiki ana telung model AIO lumahing sing nganggo layar 21 inci, model liyane karo layar 24 inci lan model katelu karo layar 27 inci. Lan sanajan swarane apik banget, kasunyatane ora kabeh model sing bakal dirilis, bisa uga ana loro sing bakal ndeleng padhang lan siji bakal ditinggalake.

Sanajan bareng karo diluncurake Surface AIO ana diskusi babagan Surface Phone anyar utawa Surface Pro 5, sing sejatine piranti iki duwe luwih akeh kertu suoro kanggo dadi piranti sing paling laris ing pirang-pirang wulan kepungkur. yen dianggep pusat multimedia, pangguna luwih condhong karo Surface AIO anyar, sanajan kita kudu ngenteni luwih suwe maneh Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.