Movistar mungkasi merek Yomvi lan terus homogenisasi

yomvi-Movistar-plus

Movistar ngupayakake nyederhanakake kabeh produk. Akuisisi Canal + España nggawa sistem konten sing paling populer, Yomvi, lan iki terus nganti saiki. Nanging, dheweke ngupayakake mungkasi fragmentasi produk iki, dheweke bakal nggabungake penawaran televisi kanthi merek sing padha, saengga bisa nyegah kebingungan ing pangguna. Yomvi ilang saka situs web lan jaringan sosial perusahaanWiwit saiki, kita bakal nemokake minangka jeneng aplikasi piranti pinter.

Sanajan iki bakal sementara, dadi masalah wektu sadurunge logo lan antarmuka aplikasi Yomvi uga diganti, lan kasunyatane kita kaget amarga Movistar wis suwe banget njupuk langkah penting iki, kanthi jelas ngilangi Yomvi kaya sing kita lakoni ngerti, lan nggabungake ing sisa konten. Saiki, Yen nyoba ngetik portal web Yomvi, kita bakal dialihake menyang kaca web Movistar, sanajan layanan saiki tetep padha, facelift sing relevan supaya ora nambah keraguan ing pangguna, pokoke. Kabeh produk televisi, langsung utawa sing dikarepake, online utawa liwat satelit, bakal dilebokake ing merek Movistar + sing anyar.

Telefónica (kita mesthi menehi tandha) wis kerja keras kanggo nggabungake sistem, kanggo wiwitan, Canal + diganti, sing dadi # 0, lan saiki, saluran sing didedikake kanggo bal-balan utawa sing ngemot awalan Canal +, duwe liwati kanggo diarani Movistar, dadi kaya ing layar:

  • Soccer Soccer
  • Movistar cocog banget
  • Movistar Premieres
  • Bioskop Movistar
  • Tumindak Movistar

Sanajan kita nemokake pangecualian kanggo kabeh iki, konten adu bantheng sing ditawakake Canal + Toros lan saiki diganti dadi Toros TV, yen ater-ater Movistar. Kita ngira yen nyoba nyopot link merek saka adu bantheng, amarga konotasi negatif sing bisa ditindakake ing antarane pangguna lan klompok

Yomvi kanggo referensi, Netflix lan HBO mung pamirso

Lengganan Netflix

Yomvi pancen dudu amarga iku sing pertama, nanging amarga Prisa adol meh kabeh Canal + menyang Telefónica ing wulan Juni 2015, lan Yomvi uga. Movistar duwe rencana eksklusif kanggo konten tanpa wates ing Spanyol, diwiwiti karo seri Netflix lan uga HBO, sing ngalangi merek-merek kasebut ora nggunakake aplikasi lan tawaran ing Spanyol ing negara sing padha. Movistar, kanthi pangowahan kasebut, terus dadi luwih mirip loro sing sadurunge, minangka produsen konten lan distributor konten sing serbaguna, diadaptasi ing jaman anyar, ninggali perspektif gaya lawas lan kuno sing akeh Movistar. Lan kasunyatane yaiku monopoli perusahaan eks-publik ing Spanyol cukup gedhe, amarga kualitas konten eksklusif, sing penting.

Platform kasebut saiki duwe 3,7 yuta pelanggan, Luwih saka 15.000 judhul antarane seri lan film lan aplikasi sing ora bisa diukur, terus terang, Yomvi ora bisa digunakake kaya sing diarepake saka aplikasi iki ing umume piranti, ora uga ing iOS. Oalah, saka Movistar dheweke wis janji bakal nganyari, lan sawise musim panas, kita bakal nemokake bagean anyar sing tanggung jawab kanggo nggabungake katalog miturut pilihan visual lan konten.

Kangge, kita ora ngerti suwene eksklusif ekslusivitas konten, elinga yen HBO lagi siyap tekan Spanyol, lan seri paling populer saiki, Game of Thrones. Kita isih durung ngerti manawa musim sabanjure Game of Thrones bakal disiarake ing Movistar + utawa mung bakal disiarake kanthi tawaran HBO, sing bakal nyebabake fluktuasi pangguna, sing ing Spanyol bisa uga bakal ditanggulangi kanthi langsung, yaiku menyang kaca web kanthi konten audiovisual sing duwe moralitas sing meragukan. Kita bakal terus ngenteni kepiye perkembangane Yomvi, bisa uga aplikasi anyar lan tekane para pesaing ing Spanyol kanggo ngencengi kacang ing Movistar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)