Reolink Argus 3, kamera pengawasan sing cukup lengkap

Perusahaan Asia Reolink Dheweke wis pirang-pirang taun nggarap iki kanthi kamera cerdas kanggo keamanan omah sampeyan lan jinis ide liyane sing ana ing pikiran. Rilis sing paling anyar ora bisa dilalekake ing situs web, supaya sampeyan terus nganyari babagan informasi babagan omah sing gegandhengan.

Temokake kanthi kekiyatan, kaluwihan, lan uga kekurangan. Aja lali analisis jero iki kanthi rinci.

Bahan lan desain

Reolink mutusake taruhan babagan terus-terusan ing produk iki. Sanajan duwe inovasi anyar babagan Argus 2 sing uga dianalisis ing kene, kasunyatane perusahaan kasebut duwe desain sing cukup dingerteni ing kabeh produke. Wektu iki kita duwe piranti kanthi sisih ngarep sing rata kanthi lapisan ireng, dene sisih mburi kompak banget ing plastik putih mengkilap. ing ngendi kita bisa ndeleng logo perusahaan. Kanggo sisih mburi, area magnetik sing bakal mbantu kita nyedhiyakake dhukungan serbaguna sing bakal dibahas mengko.

  • Pangukuran: 62 x 90 x 115 mm

Ana ing sisih ngarep endi LED, sensor liyane lan teknologi sing khusus digunakake kanggo motret gambar. Ing sisih mburi yaiku port microUSB sing nyedhiyakake sumber listrik, basis instalasi lan speaker informatif. Kita uga duwe tombol "reset" ing pangkalan uga tombol on / off lan port kanggo kertu microSD sing bisa diakses liwat piranti lunak.

Sawit, kaya sing wis diandharake, dijupuk dening adaptor magnetik sing bakal ngidini kita nyelehake kamera kanthi sudhut kanthi tanpa gaweyan.

Karakteristik teknis

Sensor Starlight CMOS tanggung jawab kanggo nyekel gambar, sing bisa menehi resolusi 1080p FHD kanthi tingkat, ya mung 15 FPS. Format video sing direkam bakal universal lan kompatibel, H.264.

Ing kasus iki, kamera duwe sudut pandang 120º lan panggunaan sistem sesanti wengi sing kompleks kanthi warna ireng lan putih liwat enem LED inframerah kanthi kemampuan ndeleng nganti 10 meter, uga sistem sesanti wengi kanthi warna loro LED 230 lm kanthi nada 6500 K sing uga bakal menehi konten adoh nganti 10 meter.

Kita duwe enem pembesaran zoom digital liwat aplikasi sing digunakake. Kanggo bagean, wis mikropon lan speaker sing bakal ngidini kita duwe audio ing kaloro arah lan digunakake minangka interkom. Kanggo bagean kasebut, sistem deteksi gerakan "PIR" sing bisa diatur kanthi kisaran nganti 10 meter kanthi sudut 100º. 

Konektivitas WiFi sing dioperasikake ing jaringan 2,4 GHz kanthi keamanan WPA2-PSK. Ing level teknis lan hardware murni, iki praktis sing kudu kita gunakake babagan kamera iki, sing inovasi babagan model sadurunge rada langka, nanging cukup kanggo tetep dadi produk sing apik. Pungkasan, kamera iki kompatibel karo omah sing gegandhengan Asisten Google.

Reolink app lan setelan

Aplikasi Reolink cukup apik lan nawakake antarmuka panganggo sing apik lan kinerja sing apik ing iOS lan Android, paling ora ing tes sing bisa ditindakake:

Aplikasi kasebut bakal ngidini kita nyambung langsung menyang kamera langsung, liwat WiFi lan liwat data seluler. Mangkono, kita bisa ngonfigurasi liyane kapasitas uga nonton video sing wis disimpen ing kertu memori. Antarane liyane, iki minangka kemampuan aplikasi sing paling menarik:

  • Aktifake sistem deteksi gerakan sing mung micu kamera nalika ndeteksi
  • Akses langsung lan langsung swara lan video kanggo kedadeyan
  • Berinteraksi liwat speaker nganggo audio sing kita uculake saka ponsel
  • Kabar babagan kabar gerakan
  • Panyimpenan 30 detik pungkasan nalika nglumpati notifikasi
  • Peringatan batere sithik
  • Otomatis ngrekam, urip lan mateni
  • Mode preinan

Sayange, kita kudu mriksa aplikasi dhewe kanggo jinis manajemen kamera video, Sanajan ngono, negesake desain sing apik lan piranti lunak sing dioptimalake sing ana.

Mratelakake panemume Editor

Argus 3 saka Reolink iki minangka langkah maju kanthi nggawe kamera luwih kompak, menehi kita kemungkinan milih panel surya sing bakal tetep aktif, tanpa preduli pangisian daya saka batere sing kalebu. Tanpa mangu-mangu, alternatif sing apik banget kanggo macem-macem produk Reolink sing saya tambah sithik., sampeyan bisa entuk ing Amazon saka 126 euro.

Argus 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
125
  • 80%

  • Argus 3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 23 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Wawasan wengi
    Penerbit: 70%
  • app
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Conectividad
  • Rega

Contra

  • Ora ana server sing integral
  • Kurang luwih FPS
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.