SEGA ngumumake Mega Drive Mini kanggo Nintendo

Kita saiki wis ing jaman game retroSanajan kasunyatan manawa jagad game video ora modis kaya saiki, jebule akeh pemain sing wis suwe melu sekolah kasebut, sekolah sing lawas, gelem nggunakake sawetara euro kanggo investasi ing produk. sing nuwuhake perasaan sampeyan mbiyen.

Nintendo wis nduduhake kanthi versi Mini saka konsol. Nanging ati-ati, amarga SEGA uga ora pengin ketinggalan tren lan wis ngumumake SEGA Mega Drive Mini kanggo pangguna. Ayo goleki luwih cetha.

Pengumuman firma Jepang ditindakake sajrone SEGA FES taun iki 2018. Nutawa dheweke wis menehi katrangan luwih lengkap babagan konsol sanajan wis diumumake, ora uga katalog game sing kalebu utawa yen bisa diembangake, kita elinga manawa Nintendo bakal nggawa sawetara game sing diinstal lan kajaba kita pengin kanggo ilang jaminan, kita ora bisa nggedhekake -sanajan ing Gadget Aktualidad, kita mulang sampeyan babagan cara nggedhekake katalog-. Pratelan sabanjure ing Facebook wis jelas manawa perusahaan kasebut altgames Bakal tanggung jawab miniaturisasi lan ngluncurake sing dikenal ing Amerika Serikat minangka SEGA Genesis lan sing nuduhake jaman kanak-kanak ing antarane kita, mula akeh sing nandur modhal ing Sonic.

Konsol iki bakal teka ing pungkasan taun 2018 iki ing Jepang, ora ana versi alternatif sing disebutake kanggo pasar barat, mula kita ora bakal kaget banget yen ora tekan Eropa utawa Amerika Serikat, isin banget, sanajan kita jelas ora kabeh merek ngatur jinis sales uga Nintendo, sanajan kasunyatane dheweke isih dadi Raspberri Pi ing kasus sing rinci.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)