Simpenan Nexus 6P wiwit entek lan Google negesake manawa ora bakal dibaleni maneh

Google

Google wis meh siyap kanggo presentasi resmi Nexus anyar, sanajan saiki durung ngumumake informasi babagan tekane pasar sing padha. Kangge terus adol ing Nexus 6P, diprodhuksi dening Huawei lan Nexus 5X dibentuk dening LG. Sing pertama yaiku warta dina iki, amarga stok wis entek, paling ora ing Google Play Store ing Amerika Serikat, kanthi warta ora apik kanggo kabeh pangguna.

Lan iku misale jek pungkasan dalan kanggo Nexus 6P wis entek, amarga miturut macem-macem media, sing nyebutake Google minangka sumber, raksasa telusuran bakal mutusake ora bakal terus ngisi stok piranti seluler iki sing durung entuk sukses samesthine.

Jarak peluncuran Nexus anyar, kesuksesan penjualan ing terminal sing diprodhuksi dening Huawei lan uga akeh masalah sing dilaporake pangguna kanthi Nexus 6P iki minangka sawetara alasan sing nyebabake Google nggawe keputusan kanggo mungkasi perjalanan ing pasar ponsel.

Saiki kita kudu ngenteni nganti suwene saham kasebut rampung ing Google Play Store lan toko liyane. Ing Amerika Serikat, sawetara model sing durung diganti wis rampung lan kita mbayangake yen kedadeyan kasebut bakal kedadeyan ing toko Google resmi ing negara liya. Uga bakal dingerteni liwat pirang-pirang dina utawa minggu yen raksasa telusuran njupuk divisi sing padha kanggo Nexus liyane.

Apa keputusan Google kanggo mungkasi petualangan Nexus 6P ing pasar ponsel katon logis kanggo sampeyan?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio ngandika

    Halo Google minangka perusahaan sing ngirim satelit ing angkasa saliyane kanggo pirang-pirang kegiatan sing dikembangake ing saindenging bawana ing Eropa lan Amerika Serikat, yen aku mbukak panjaluk kolaborasi Apple, bisa uga aku mbukak luwih apik kanthi huawey lan Google ngetutake proses sing diakoni. salam

bool (bener)