Status WhatsApp wis kasedhiya ing Spanyol

WhatsApp status

Esuk iki, kita ngomong babagan fungsi anyar sing wis direncanakake aplikasi olahpesen WhatsApp ing sawetara jam lan ing kasus Spanyol wis kasedhiya. Aktivasi fungsi anyar iki sing kasedhiya kanggo pangguna adoh, mula miturut prinsip ora prelu nganyari aplikasi (yen sampeyan wis nginstal versi paling anyar) lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye cara implementasi negara kasebut. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan fungsi iki ing kene kita ninggalake artikel kasebut esuk iki ing ngendi kita ngomong luwih akeh babagan fungsine.

Aktivasi kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan adoh banget lan mula pangguna ora prelu nindakake apa-apa, nanging yen ora bisa digunakake kanggo sampeyan utawa ora aktif, luwih becik urip maneh aplikasi olahpesen kasebut lan status bakal katon kanthi otomatis. Opsi iki ditampilake ing panggonan kontak "favorit" ing iOS lan Android.

Secara prinsip, ora prelu nerangake maneh apa fungsi iki kalebu, nanging ing ndhuwur kabeh kita bisa ujar manawa minangka pilihan sing ngidini kita nggawe video utawa foto cilik lan nerbitake ing negara kita, kanthi cara kaya iki milih sing bisa ndeleng negara kita, bisa ditonton sajrone 24 jam. Sawise wektu iki video utawa foto bakal ilang saka negara kita, ya, padha karo Kisah Facebook, Kisah Instagram lan Snapchat.

Mesthine akeh pangguna sing ora nggunakake fungsi WhatsApp anyar iki, nanging akeh liyane, lan iki dadi sing diterapake ing jaringan sosial lan aplikasi olahpesen. Apa sampeyan wis nyoba? 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.