Tinjauan pembersih vakum Conga 3090

Dina iki ing Blusens kita ngresiki. Kita wis cukup beruntung nyoba ing omah sawetara dina minangka salah sawijining pembersih vakum otonom paling apik ing pasar. Ing Pembersih vakum Conga 3090 saka pabrik Spanyol nggawe gendera kasebut dhuwur banget. Sajrone dina nyoba, dheweke nawakake kinerja lan asil sing apik tenan.

Ing wektu nalika piranti cilik iki saya akeh. Conga duwe akeh kontribusi kanggo sektor kasebut. Lan nindakake kanthi nawakake produk sing bisa saingan kanthi dhasar sing padha karo perusahaan liyane sing nawakake pembersih vakum sing padha kanthi rega sing luwih dhuwur. Tanpa mangu-mangu Conga 3090 minangka pilihan sing cerdas. Lan luwih akeh ngelingi saiki sampeyan bisa tuku kanthi diskon 47% Conga hebat 3090.

Desain umum Conga 3090 nanging kaget

Yen kita ndeleng aspek fisik saka pembersih vakum, mula bisa dingerteni kepiye rupane wis dingerteni kanggo kita. Sakbenere kabeh pembersih vakum saka jinis iki meh padha banget. Conga 3090, saka pabrik Spanyol Cecotec, uga duwe bentuk bunder lan duwur  soko kurang saka sepuluh sentimeter.

Ing sisih ndhuwur, beda karo apa sing kedadeyan karo piranti liyane sing padha, kita nemokake lumahing Gamelan lan resik. Menenga ing wilayah tengah benjolan cilik ing endi dununge laser novel sing bakal nindakake "pemetaan" omah supaya ora ana prabotan lan alangan liyane nalika ngresiki.  Tanpa mangu salah sawijining hal anyar sing kudu disorot babagan sing bakal dibahas sabanjure. 

Conga 3090 ndhuwur

Ing ngisor Pembersih vakum Conga 3090 bisa ditemokake kanthi akeh unsur. Ing bagean tengah, obyek utama ditemokake, sikat vakum. Iki tunggal sikat dobel sing nyelingi rong garis bulu nganggo rong garis silikon liyane. Kombinasi kaloro bahan kasebut nggawe pangumpulan sampah dadi efisien banget. 

Conga 3090 ngisor

Kanggo sisih sikat tengah iki sing ditemokake loro rodha kegedhen. Karo resik-resik vakum ngubengi omah kanthi cepet. Lan dheweke duwe sistem redaman sing nggawe Conga 3090 munggah dhuwur nalika ndeteksi permukaan sing luwih padhet kayata karpet. 

Conga 3090 rodha

Sadurunge sikat tengah kita nemokake titik sing kudu dipasang sikat wilah cilik. Sikat cilik iki bakal gampang nglumpukake lebu sing paling abot kanthi mbantu ngenalake menyang pembersih vakum. Mesin kasebut malah bakal muter nggunakake sikat iki nalika ndeteksi klumpukan bledug utawa unsur liyane.

Apa sampeyan yakin? Ya, tuku ngeklik ing kene la Conga hebat 3090.

Ing sisih ndhuwur, kita nemokake setir, luwih cilik tinimbang rodha sisih. Lan ing sisihane, konektor logam sing ngisi batere saka Conga 3090. Tengen ing endi vakum “taman” ing pangkalan pengisian daya nalika rampung diresiki utawa nalika prelu ngisi daya batere.

Pungkasane, ing sisih mburi yaiku wilayah ngendi kita bakal dock celengan sing bisa digunakake nggunakake piranti iki, saliyane kanggo vakum, kanggo mopping utawa scrubbing lemah

Conga 3090 pel

Tangki nyetel mulyo kanthi "klik" lan dicopot kanthi cara sing padha. Kita kudu mbatalake tutup kanggo nambah banyu lan produk reresik.

Tangki Conga 3090

Teknologi laser sing nggawe bedane

Kaya sing wis diandharake, ana akeh perusahaan sing ngluncurake kanggo nggawe pembersih vakum otonom. Nganti saiki, ciri fisik meh padha. Nanging Babagan teknologi sing dipasang saben piranti, ing kene kita bisa nemokake prabédan paling gedhe. 

Pasar ing Amerika Utara i-robot multinasional kanthi model Roomba duwe prestise paling dhuwur. Nanging apa sawise tes ditindakake karo Conga iki, lan ndeleng asil apa sing ditawakake, kita ngerti tenan Cecotec wis akeh ngomong ing pasar iki.

Laser Conga 3090

Salah sawijining inovasi paling penting sing nggawe pembersih vakum Conga 3090 bisa tampil saka kompetisi yaiku laser sing dilengkapi. Pemancar laser sing dilengkapi karo Art Intelligence lan teknologi infrared. Sing bebarengan karo piranti lunak sing paling dhuwur Conga 3090 nggawe pemetaan persis ing ndhuwur omah kita.

Conga 3090, luwih akeh luwih murah

Ngadhepi teknologi sing ditawakake pesaing sing hebat ing pasar, Roomba 980 adhedhasar kamera video, wacan laser saka Conga 3090 luwih dipercaya lan efisien. Beda sing bisa ditemokake ing prilaku pembersih vakum sajrone operasi kasebut. 

Aja nganti tabrakan karo mebel utawa kursi, lan ngresiki saben pojok sing bisa sampeyan akses tanpa bingung kapan wae. Lan iki amarga ngenali kabeh obyek sing ditemokake kanthi njupuk pirang-pirang bacaan laser 360 derajat saben menit ngerti ngendi kabeh. 

Nalika ndeteksi a kamar gedhe, kanthi otomatis dibagi papan dadi persegi dowo kanggo nindakake kanthi tertib. Dadi reresik luwih efisien. Tanpa rinci babagan apa sing bisa ditawakake para pesaing ing pasar, kita kepiye carane regane kurang saka separo regane, bisa ngluwihi pangarepan kanthi data lan asil. Lan kabeh iki mung regane € 349 ora ala!

Apa sing ditawakake pembersih vakum iki?

Pitakon apik nalika kita ngukum pasar kanggo entuk produk apa wae. Ing kasus iki, pembersih vakum Cecotec ana ing posisi sing istimewa amarga anyar sing ditawakake dibandhingake karo sayembara. Lan kanggo fleksibilitas sing ditampilake kanthi nindakake macem-macem jinis reresik. 

Ing njero kothak kita temokake, saliyane kanggo pembersih vakum, sawetara elemen. Ing tank kanggo cairan lan produk reresik sing bisa nggunakake mode scrubbing lan mode mop. Kita duwe pengganti kain njaba sing bisa dicuci. Uga ditemokake sikat sikat loro, sing dununge ing sisih kiwa. Uga sikat kanggo ngresiki mesin ing sangisore setoran rereget. Lan, saliyane kanggo manual instruksi lan buku garansi, kita temokake ing remot kontrol sing uga kalebu batere.

Isi kothak Conga 3090

Aspirasi sing ditindakake dening Conga 3090 tekan a 2000 tenaga sedhot Pascal. Dibandhingake karo taun 1670 sing ditawakake Roomba 980. Uga nduweni mode pangenalan karpet sing migunani banget. Nalika ndeteksi lumahing kain dobel kekuwatane kanthi otomatis kanggo reresik sing luwih kuat.

Saliyane karo pemancar laser ing ndhuwur, Conga 3090 uga menehi novel liyane babagan para pesainge. Kita duwe pilihan kanggo mop lan uga nganggo mode scrub. Ya wis, Conga 3090 uga nggosok omah kanggo kita. Lan iki bisa uga amarga tangki sing gampang dipasang ing endi kita bisa nambah banyu lan produk pembersih.

Pilihan sing temtu nggawe vakum iki luwih resik, saliyane dadi robot reresik sing ora mung vakum, gawe bedane karo wong liya. Soko sing luwih ditonjolake yen kita ndeleng regane dibandhingake karo wong liya ing pasar.

Tuku saiki kanthi ngeklik link iki pembersih vakum Conga 3090 kanthi diskon toko resmi

Otonomi sing sopan sing ora kekurangan

Salah sawijining aspek sing uga dianggep nalika mutusake model siji utawa liyane yaiku otonomi sing diduweni. Pembersih vakum Conga 3090 duwe Batere lithium 3.200 mAh. Lan Cecotec njamin manawa bisa nawakake otonomi nganti 110 menit. Mergo iku mesthi bisa beda-beda gumantung saka jinis reresik lan intensitas milih.

Nanging yen otonomi sing ditawakake pembersih vakum iki katon ora pati penting kanggo sampeyan, mula aja padha sumelang. Cecotec wis menehi vakum luwih resik teknologi sing apik banget. Kanthi kapasitas kasebut batere ora dadi masalah maneh. Nalika pembersih vakum Conga 3090 ndeteksi yen batere kurang, otomatis bakal bali menyang pangkalan pengisian. Y nalika duwe otonomi sing cukup kanggo ngrampungake bali menyang reresik. Nanging amarga piranti lunak kasebut, dheweke bisa ngelingi endi sing ditindakake. Dadi reresik terus saka papan sing padha ditinggalake.

Anyar anyar sing dimupangatake vakum iki bisa uga dipilih mode dobel. Mangkono bakal ngresiki luwih jero nganti rong kali liwat situs sing padha. Kajaba iku, uga kita bisa milih area sing diwatesi ngresiki vakum ora bakal dilebokake. Utawa tumindak sing beda, mung pilih area sing pengin diresiki.

Aplikasi sing disesuaikan kanggo panggunaan sing luwih gampang

Ing pembersih vakum sing bisa ditangani nganggo smartphone, iku banget penting banget kanggo nduwe aplikasi sing cocog. Lan Cecotec wis ngerti cara ngrancang Aplikasi sing nggawe ngresiki vakum Conga 3090 luwih gampang tinimbang sing diarepake. Sanajan kita kudu ngerti manawa pembersih vakum iki uga duwe kontrol remot. Prentah supaya kita bisa menehi pesenan paling dhasar lan uga bisa dianggo kanthi apik.

Tombol Conga 3090

Nanging kaya sing kita ucapake, aplikasi seluler luwih efisien lan nawakake luwih akeh kemungkinan panggunaan Ing menu sing gampang banget, kita bisa milih mode reresik. Ing antarané kita duwe sing paling gampang, mode "otomatis" sing mesin bisa digunakake kanthi pola sing sampurna saka sisih liyane ing kana dheweke ora ninggalake sudhut tanpa ngisep. Nanging Kita uga bisa milih reresik pinggir zona sing dipilih, utawa yen gegayuhan ditindakake kanthi spiral saka njaba ing. 

Kita uga bisa nemtokake titik tartamtu sing wis reget mung kanggo sampeyan njupuk lan bali menyang basis pangisian daya. Bisa milih yen gegayuhan ditindakake wujud "eco" kanthi konsumsi energi sing luwih murah, "Biasa", utawa "turbo".

Soko sing tenan disenengi yaiku kita bisa ndeleng, yen tugas rampung kabeh papan sing sampeyan gegayuhan, konsultasi karo "pemetaan" rinci babagan kamar-kamar sing digunakake. Malah amarga konektivitas, kita bisa delengen wektu nyata sing sampeyan liwati. Ana sing ora ditawakake pembersih vakum liyane sing regane malah telu nganti Conga 3090.

Uga, liwat App, kita bisa takon riwayat kegiatan. Dadi, kita bisa mriksa kapan pungkasane tuku. Utawa wektu-wektu kita wis ngresiki ruang tamu minggu iki. Lan kita duwe sarana sing apik banget. Kita bakal bisa program, kaya-kaya weker, wektu sing dikarepake supaya reresik diaktifake lan diwiwiti.

Conga S3090 Kab
Conga S3090 Kab
Pangembang: Cecotec
Price: free

Datasheet pembersih vakum Conga 3090

Brand Cecotec
Model conga 3090
Mode reresik 10
Daya nyedhot 2.000 Pascals
Tingkat daya 3
Baterei 3200 mAh
Otonomi 110 menit
Ngisi wektu antarane jam 3 lan 4
Kapasitas tanki padatan 600 ml
Kapasitas tangki cair 180 ml
Navigasi iTech Laser 360º
Ngisi dhasar SI
Kontrol adoh SI
Aplikasi dhewe SI
Link tuku Cecotec Conga Series 3090
Rega  349.00 €

Pendapat editor

conga 3090
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
349,00
  • 100%

  • conga 3090
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 100%

Pros

  • Nilai dhuwit sing ora bisa dikalahake
  • Mode scrub lan mode pel
  • Pemetaan laser

Contra

  • Otonomi rada kurang saka sing dituduhake dening pabrikan
  • Luwih rame tinimbang sing diarepake nanging kurang saka kompetisi

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.