Eureka, gadget penasaran sing sampeyan ora bakal kelangan kunci, utawa liya-liyane

Ing Aktualidad Gadget, kita terus nggawa produk sing luwih gampang, utamane sing diubengi teknologi lan dirancang kanggo kenyamanan kita. Wektu iki, kita duwe prekara sing bakal aneh amarga ... sapa sing durung kelangan kunci? Iki bisa uga sawetara dina yen sampeyan nyoba produk iki.

Kita duwe Eureka, gadget Cellularline sing bisa nemokake apa wae sing ilang saka ponsel sampeyan. Tetep bareng karo kita amarga kita bakal ndeleng apa sing kalebu Eureka lan apa bisa nylametake kita saka rasa njijiki.

Artikel sing gegandhengan:
Reolink C2 Pro, cara cerdas kanggo ngawasi omah sampeyan [Analisis]

Cilik, portebel lan kasar

Penting manawa Selular Seluler Eureka cilik, yen ora, kita bisa uga sedhih lan ing ndhuwur kabeh, bakal dadi ngganggu banget, kayata, ing tangan. Produk iki wis digawe dening Cellularline kanthi kolaborasi karo para ahli geoposisi lan produk cerdas ing Filo. Produk kasebut ukurane duwit receh loro-euro, kurang saka sepuluh milimeter lan bobot entheng kaya sing sejatine, ora prelu disebutake, kenapa kita bakal nggawe sing kaya ngono.

Fitur desain plastik PVC lan Ana ing papat warna: Ireng, Biru, Putih lan Abang. Tombol iki nduweni tombol siji sing wis terintegrasi karo logo Cellularline lan bakal nggawe telusuran kanthi mbalikke, yaiku kanggo nemokake smartphone sing wis disambungake, mula nggunakake sambungan kasebut Bluetooth. Fungsi iki kalebu ing pirang-pirang produk sing bisa dipakai kayata jam tangan cerdas lan gelang olahraga. Iki duwe karet resisten sing wis dicoba lan bisa digunakake minangka pancing, mung kanthi "iket" kanthi praktis sampeyan pengin.

Apa sing bisa ditindakake Eureka?

Nduwe peringatan, dadi liwat smartphone, kita bakal bisa ngaktifake swara supaya bisa nemokake lan bisa nemokake apa sing wis ilang lan apa sing ana gandhengane karo Eureka. Kita uga bakal nemokake ing layar titik geoposisi liwat GPS sing bakal nuduhake papan tartamtu sing duwe Eureka, yaiku, contone, bakal mbantu kita nemokake mobil yen ora ngelingi dalan sing dipasang, kanggo menehi conto babagan praktis sing bisa digunakake dhasar saben dinane.

Iki uga bisa digunakake kanggo nemokake smartphone, lKabar swara bakal dikirim menyang telpon nalika pencet tombol sing kalebu Eureka, dadi kita bisa nggoleki kanthi mbalik, tinimbang golek Eureka, kita bakal nemokake smartphone. Mengkono uga nalika ngaktifake fungsi kasebut Zona panglipur, yaiku, kita bakal nampa kabar ing smartphone yen ndeteksi manawa kita wis adoh banget saka Eureka utawa obyek sing wis dipasangake Eureka, tanpa mangu manawa iki minangka aplikasi paling praktis sing ditemokake kanggo Eureka. , nanging mesthine sawetara bisa uga luwih akeh gumantung karo kabutuhan saben pangguna tartamtu.

Kepiye cara kerja lan kepiye cara nyambungake Eureka?

Ya, iku cukup sederhana, kepiye uga Eureka iki duwe aplikasi kanggo smartphone ing ngendi kita bakal bisa entuk kabeh jus, sampeyan bisa ndownload loro-lorone kanggo iOS minangka kanggo Android gampang liwat toko aplikasi resmi, tanpa komplikasi. Sawise didownload, kita bisa terus nyambungake piranti Eureka kanthi gampang, prekara sing paling disenengi yaiku kesederhanaan nalika tugas iki ditindakake.

Kita mbukak aplikasi lan milih kamungkinan kanggo nambah Eureka anyar, banjur kita bakal menet terus tombol Eureka nalika layar nuduhake, lan sajrone sawetara detik, bakal ngetokake swara sing nuduhake yen Eureka wis diinstal kanthi bener lan kita bakal bisa nggawe swara Eureka ing layar lan malah nyepetake GPS. Mangkene carane kita bakal bisa digunakake. Nduwe batere sel tombol sing bisa diganti sing suwene udakara sepuluh wulan, lan sawetara tumindak udakara telung puluh meter, dadi ora bisa diisi ulang, sanajan uga ora bakal masuk akal.

Rega lan rega adol Eureka

Eureka iki diwiwiti saka 19,99 euro lan sampeyan bisa tuku ing titik penjualan Celluarline fisik lan biasane kayata Worten, MediaMarkt, Carrefour lan El Corte Inglés. Sampeyan isih durung bisa tuku liwat Amazon utawa situs web Celluarline dhewe, sanajan kita bakal waspada manawa ana titik penjualan online sing ditambahake lan mula luwih gampang sampeyan nambah link ing kene. Yen sampeyan wis tuku utawa ngrencanakake tuku Cellularline Eureka, sampeyan bisa menehi pitakon ing Twitter (@langsungget) utawa langsung saka kothak komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.