Xiaomi Mi 8 bakal duwe sensor bekas driji ing sangisore layar

Smartphone pisanan sing ngetokake pasar kanthi sensor ing sangisore Apple utawa Samsung. Nyatane, ora perusahaan kayane sampeyan duwe rencana kanggo ngetrapake jangka pendek. Apple wis ngilangi kanthi lengkap lan miturut macem-macem desas-desus, Galaxy Note 10 bisa dadi terminal pertama sing nggabungake manajer bekas driji ing sangisore layar, sanajan durung jelas.

Terminal pertama sing nggabungake sensor bekas driji ing sangisore layar yaiku Aku urip X20, terminal saka pabrikan Asia Vivo sing wis dadi tuladha sing kudu ditindakake dening pabrikan sing terus nang teknologi iki. Kaya sing bisa dideleng ing video sing wis bocor saka Xiaomi Mi 8, iki bakal dadi terminal sabanjure sing tekan pasar nganggo sensor bekas driji ing sangisore layar.

Video paling dhuwur wis bocor liwat jaringan sosial Cina Weibo lan ora mbukak akeh antarmuka panganggo. Sing dituduhake yaiku kepiye, kanthi nyetel driji ing layar, terminal bakal mbukak kunci lan ngidini kita ngakses aplikasi kasebut. Xiaomi Mi 8 minangka penerus Mi 6, amarga ketoke Mi 7 wis dilewati. Terminal Xiaomi anyar iki, sing meh bakal ditampilake tanggal 31 Mei, bakal nggabungake sistem mbukak kunci sing padha karo sing ditemokake ing umume piranti: mbukak kunci rai.

Ing njero, yen ora nggatekake desas-desus, kita bakal nemokake prosesor Qualcomm Snapdragon 845, diiringi RAM 6 GB, panyimpenan internal 64 GB. Versi 8 GB kanthi panyimpenan 128, 256 lan 512 GB uga bakal kasedhiya. Batere bakal 4.000 mAh kompatibel karo ngisi daya kanthi cepet. Terminal iki bakal dadi sing pertama nampa lapisan kustomisasi MIUI 9, versi sabanjure yen sawetara wulan bakal nampa kabeh terminal sing bakal dianyari Xiaomi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Paul zeldner ngandika

    Kabeh pabrikan kudu nindakake jinis inovasi kasebut, maca bekas driji nggawe gampang banget, id pasuryan utawa iris durung efektif kanggo kula.