WhatsApp bakal mandheg nggarap rong platform ing pungkasan taun

Tampilan

WhatsApp minangka layanan olahpesen cepet sing paling asring digunakake ing saindenging jagad, ditututi kanthi cedhak karo Facebook Messenger, sing dudu kompetisi sing padha, lan kalorone perusahaan duweke Facebook Inc., kayane Mark Zuckerberg sing wis tuwa ngerti carane nindakake bisnis (kanggo konglomerat iki, kita uga kudu nambah Jaringan Sosial paling sukses ing saindenging jagad, Instagram).

Biasane, ana warta ora apik kanggo pangguna WhatsApp tartamtu, muga-muga sawetara, nanging luwih saka siji sing bisa kena pengaruh. Alasan sing dadi kejutan yaiku tanggal 31 Desember, WhatsApp bakal mandheg nggarap rong platform seluler, nyuda kompatibilitas kasebut.

Miturut perusahaan kasebut, dheweke menehi informasi marang media sawetara dina kepungkur, wiwit tanggal 31 Desember 2017, WhatsApp bakal mandheg nyedhiyakake dhukungan aktif kanggo telung sistem operasi sing saiki mbukak ing rong platform seluler saiki, sanajan bebaya kepunahan luwih cetha. Kanthi cara iki kita bakal mandheg ndeleng dhukungan WhatsApp sing dianyari ing Windows Phone lan ing sistem operasi BlackBerry saiki, ... Apa sistem operasi apa sing bakal kena pengaruh saka perubahan iki? Iki uga telu, nanging uga versi sadurunge:

  • Windows Phone 8.0
  • OS BlackBerry
  • BlackBerry 10

Wiwit wulan Juni, dheweke wis nggarap keputusan iki, nanging ora mung gerakan sing mbesuk menyang mbesuk, uga bakal mandheg nggarap Symbian S60 Kab ing tanggal 30 Juni 2018, lan sing mbukak sistem kasebut Nokia S40 Dheweke ora bakal bisa nglakoni tanggal 31 Desember taun ngarep. Semono uga kedadeyan ing piranti sing digunakake Android 2.3.7 tanggal 1 Februari 2020. Mesthi wae WhatsApp nindakake tugas sing apik resik dhukungan, sampeyan bakal ngirit insinyur lan bisa uga investasi ing sistem operasi sing saiki, utawa paling ora, ucapake sing dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Fernando Fer ngandika

    Sing apik !!