Xiaomi nyalip Fitbit lan Apple lan wis dadi pabrikan panganggo pisanan ing planet iki

Xiaomi

Raksasa Tionghoa Xiaomi terus tuwuh ing njero lan njaba negarane. Nganti kaping pisanan, wis ngatasi Apple lan Fitbit lan dadi pabrikan piranti sing paling bisa digunakake ing donya.

Iki diwartakake dening laporan sing disiapake dening firma analisis Strategi Analytics ing endi push Xiaomi dibayangke, ing wektu sing padha Penjualan piranti Fitbit mudhun 40 persen sajrone kuartal kaping kalih 2017.

Xiaomi terus munggah

Miturut pungkasan sinau disiapake dening Strategi Analytics, Xiaomi wis sukses ngatasi Apple lan Fitbit mula dadi sing paling laris saka piranti sing bisa dipakai ing planet iki. Miturut laporan iki, perusahaan China mesthi bakal adol 3,7 yuta unit sajrone kuartal kaping kalih 2017, vs. Fitbit 3,4 yuta lan Apple 2,8 yuta sajrone periode sing padha, sanajan kasunyatane Apple bakal ngalami pertumbuhan relatif luwih gedhe tinimbang perusahaan China. Loro saka telung merek kasebut, ana 11,7 yuta piranti sing bisa dipakai liyane sing didol sajrone kuartal kaping loro 2017, padha karo 54 persen saka total kasebut.

Ing babagan persentase, Xiaomi lan Apple uga wis ngalami tuwuh saben taun, madhep tiba Fitbit. Ing pangertene iki, nalika Xiaomi wis ilang saka 15 nganti 17 persen, Apple wis tuwuh saka 9 nganti 13 persen, yaiku rong persentase poin luwih saka perusahaan China. Bentenipun, Fitbit nyuda pangsa pasar 13 persen, wiwit 26 persen taun kepungkur dadi 16 persen sing pungkasane kuartal kaping loro 2017.

Pangiriman piranti sing bisa dipakai dening pabrikan sajrone kuartal kaping loro 2017 global (ing jutaan unit) | SUMBER: Analisis Strategi

Loro merek nambah, rong cara kanggo ngerti sektor kasebut

Nggumunake loro perusahaan sing wis tuwuh ing segmen sing bisa digunakake, Apple lan Xiaomi, nawakake pendekatan sing beda kanggo sektor iki. Kanggo bagean kasebut, Xiaomi duwe macem-macem produk sing bisa dipakai utawa bisa dipakai kanthi rega sing kompetitif banget, kalebu sensor detak jantung lan fitur lan fungsi liyane (kita kabeh ngerti Mi Band sing generasi kaping kalih bisa tuku ing Spanyol kanthi rega 25-30 euro). Kosok baline, Apple mung duwe Apple Watch, jam tangan kanthi pendekatan premium sing jelas lan luwih lengkap babagan fungsi lan fitur lan model sing paling murah wiwit 369 €. Mangkono, bisa uga kasebut kaloro perusahaan makili rong ekstrem pasar, dene posisi Fitbit bisa antara siji lan liyane.

Neil Mawston, saka perusahaan sing tanggung jawab kanggo panelitian iki, Strategi Analytics, wis nuduhake manawa saiki Fitbit duwe risiko tundhuk apa sing wis dijenengi minangka "gerakan pincer" ing antarane smartband paling murah sing dipasarake Xiaomi, lan smartwatches range premium sing dirancang dening Apple.

Masa depan Xiaomi lan Apple saiki

Sawise pirang-pirang taun, Xiaomi nyoba, tanpa sukses, kanggo njaga tuwuhing wiwitan sing eksplosif. momentum ritel ing China, ditambah karo kemajuane ing India (rong pasar paling gedhe ing saindenging jagad) ing ngendi perusahaan entuk bathi milyar ing taun kepungkur, wis nyedhiyakake optimisme kanthi merek, saengga CEO, Les Jun, ngomong babagan "titik balik utama pertumbuhane."

Lan nalika nerangake Apple, Strategi Analytics nyathet yen desas desus yen Apple Watch generasi sabanjure bisa uga kalebu asil dandan sing penting kanggo pendekatan ngawasi kesehatan, bisa dadi dorongan supaya Apple bisa entuk papan sing paling dhuwur. Nanging, kanggo sementara iki, firma analisis negesake manawa kurang akeh opsi ngawasi kesehatan sing entuk manfaat lan njaga Xiaomi, nyebabake akeh pangguna milih opsi sing luwih murah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.