Ulasan Amazon Flex: Apa? Wutah?

Logo Amazon Flex

Amazon Flex dadi populer banget akhir-akhir iki lan umume ndeleng pariwara utawa ngrungokake Nanging apa sing diarani Amazon Flex? Iki minangka layanan Amazon kanggo wong-wong sing mutusake kerja ing perusahaan kanthi ngirim paket kanthi mandhiri. Platform sing apik kanggo mupangat Amazon lan mupangat kanggo para buruh sing pengin dadi bos dhewe, supaya bisa entuk dhuwit ekstra kanthi nyebarake bungkus, sing cocog kanggo pihak loro kasebut.

Miturut sawetara pendapat para pekerja sing nyebar ing layanan Amazon iki, Sampeyan bisa entuk udakara € 56 mung sajrone 4 jam kerja, soko sing ora bisa dipikirake ing meh kabeh proyek dhasar saiki. Yen sampeyan kepengin nggarap Amazon kanthi mandhiri, tetep wae karo kita, amarga kita bakal menehi katrangan kanthi rinci babagan apa, carane sampeyan bisa ndhaptar, apa syarat sing dijaluk lan apa bathi utawa ora kanggo sampeyan .

Syarat lan lengganan

Kanggo makarya ing Amazon minangka pangiriman lepas, sampeyan kudu memenuhi sawetara syarat. Umume gampang lan terjangkau kanggo sapa wae sing pengin kerja ing sektor iki. Ayo ndeleng syarat utama ing dhaptar:

  • Daftarkan diri ing jaminan sosial minangka mandhiriMesthi wae kita kudu nganyari babagan cicilan saben wulan.
  • Nduwe kendaraan lan lisensi nyopir B dhewe.
  • Smartphone karo sambungan data sistem Android utawa iOS.
  • Mobil kita ndhukung bobot maksimal 2 ton kotor.
  • Umur minimal 18 taun.
  • Ora perlu judhul tartamtu, ora ana studi minimal.

Kanggo langganan Amazon Flex, kita bisa ngakses kaca resmi lan tindakake kanthi tliti. Kita uga duwe aplikasi sing duwe akses langsung saka web.

Gaji lan jam

Miturut situs web Amazon dhewe, kita bisa entuk gaji nganti 56 euro kanggo saben 4 jam kerja. Jadwal kasebut ditetepake dening dealer kasebutAmarga pancen tugas otonomi, sampeyan bisa nggarap jam kaya sing dikarepake. Bayaran digawe dening Amazon saben dina Selasa lan Jumuah mingguContone, yen sampeyan kerja wiwit dina Senen nganti Jumuah, sampeyan bakal entuk bayaran dina Jumuah, nanging yen sampeyan mbagi distribusi antarane dina Jumuah lan Senen sabanjure, sampeyan bakal entuk mbayar dina Slasa.

Cara pembayaran

Koleksi kasebut bakal dileksanakake liwat akun bank sing ana gandhengane karo profil kasebut tanpa biaya tambahan apa wae. Minangka pangiriman kerja kanthi mandhiri, pangopènan kendharaan, uga bensin bakal dadi tanggungane pakaryan. Yen ing sawijining dina, kita bakal ninggalake kerja, amarga kita wis ora minat maneh utawa amarga wis nemokake sing luwih apik, Amazon bakal mbayar jumlah sing digawe nganti dina kasebut.

Jadwal

Kaya sing wis diandharake sadurunge, amarga kita duwe otonomi, kita bakal nemtokake jadwal, nanging kita kudu serius lan tanggung jawab ngirim kabeh paket ing tanggal sing wis ditemtokake, mula kita kudu njupuk kabeh paket sing ngerti yen bakal bisa dikirim.

Kita minangka bos kita dhewe, mula kita bakal ngatur gaweyan sing paling cocog karo kita, luwih-luwih Thanks kanggo aplikasi, kita bisa ngubungi dealer Amazon Flex liyane yen ana kedadeyan sing ora dikarepake lan kita ora bisa menehi hasil karo kabeh pesenan.

Cara Kerja

Operasi

Makarya ing Amazon Flex iku gampang banget kaya swarane, nalika ndownload aplikasi Amazon Flex, paket kasebut bakal diklumpukake ing blok pangiriman. Ing aplikasi iki, kita bakal nampa tawaran kanggo distribusi barang sing mung kasedhiya kanggo kita, kita kudu nampa utawa nolak wong-wong mau kanggo menehi cara kanggo bakul sabanjure.

Amazon Flex

Yen nampa distribusi sing diusulake ing aplikasi kasebut, kita kudu pindhah menyang stasiun koleksi sing diwenehake aplikasi, kita bakal ngemot kabeh pesenan kasebut ing bagasi mobil lan bakal lunga kanggo menehi hasil. Perusahaan nyaranake sampeyan ora teka karo kanca kanggo ngirim pengiriman, amarga yen sampeyan duwe papan sing luwih akeh, luwih akeh sampeyan bisa ngatasi. Efisiensi penting banget, luwih akeh pesen supaya bisa luwih apik.

Disaranake nggunakake kendaraan campuran, sing sisih mburi cukup jembar amarga nalika nampa pesenan, kita ora ngerti manawa akehe bungkusane, dadi kita kabeh ora bisa cocog. Amazon Prime duwe maksimal lan ngirim cepet-cepet supaya para pelanggan seneng, mula kita kudu ngrampungake lan nggawa wong-wong mau kanthi cepet.

Panemu sawetara buruh Amazon Flex

Kaluwihan

Babagan panemu saka sawetara buruh, umume umume, akeh sing nguntungake kurungan pandemi iki amarga dheweke ilang tugas sadurunge menehi kesempatan modhal iki lan dheweke ora bakal luwih seneng. Sawetara buruh kasebut menehi komentar yen dheweke saiki entuk luwih akeh tinimbang pakaryan sadurunge lan yen wis ngerti sadurunge, dheweke bakal luwih suwe.

Keuntungan utamane yaiku gaji, 14 euro saben jam yaiku sawetara sing entuk bathi sanajan sinau, ing kasus iki luwih apik, amarga dheweke ora mbutuhake jinis persiapan utawa gelar akademik sadurunge. Keuntungan gedhe liyane sing disorot dening pangirim Amazon Flex yaiku jadwal, kanthi jadwal sampeyan dhewe sing ngatur khusus karo kabutuhan sampeyan, soko sing menehi katenangan nalika ngatur urip pribadi. Preinan luwih padha, sanajan asring diarani manawa wong sing kerja dhewe ora ngerti tembung kasebut.

Wong pangiriman Amazon

cacat

Ing antarane kekurangan, kita bisa nemokake sing bisa ditemokake ing perdagangan sing ditindakake kanthi mandhiri, amarga kita ora ngerti manawa bakal menang kanthi tetep. Kuwi kita kudu ngurus mbayar ragad jaminan sosial dhewe saben wulan lan apa yen mobil rusak, saliyane kudu ngurus perbaikane, kita ora bisa terus kerja, mula penghasilan bakal dikurangi dadi 0.

Komentar yen sampeyan isih anyar nyambut gawe, wong sing nyambut gawe ora duwe hak entuk pengangguran, dadi yen kita kepeksa mandheg amarga rusak ing kendharaan, mula kita ora bakal entuk rezeki sing bisa ditarik nganti bisa ndandani. Iki kedadeyan ing kasus apa wae yen kita otonom.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.