Amazon paten headphone cerdas

Headphone Amazon

Bubar ngerti babagan paten anyar saka Amazon ing gadget sing mesthi bakal misuwur utawa penting kaya Amazon Echo utawa Kindle. Ing iki wicara paten babagan headphone cerdas.

Pengoperasian headphone iki dhasar banget nanging narik banget. Umume padha swara mbatalake headphone sing ngidini kita ora bisa krungu apa-apa kajaba swara saka headphone.

Anyar saka headphone cerdas kasebut yaiku duwe sistem sing ndeteksi gangguanDadi yen kita mudhun ing dalan lan sirine ambulans muni, headphone bakal ngidini kita ngrungokake swara kanggo menehi tandha yen ana bebaya. Mengkono uga yen ndeteksi jeneng kita, mula bisa ngomong karo wong sing mara karo kita.

Headphone pinter Amazon mung bakal mbatalake swara nalika ora penting

Kasunyatane yaiku headphone Amazon iki menarik banget amarga luwih saka siji kaget karo sentuhan misterius utawa sing ana ing sekitar kita wis nindakake perkara sing mokal supaya kita bisa ndeleng nalika ngrungokake musik favorit. Miturut Amazon dhewe, iki ora bakal dadi masalah maneh karo headphone sing pinter sing ngolah swara lan dheweke mung ngeculake sing penting kanggo pangguna, kayata tandha lampu lalu lintas, sirene, sungu mobil, lsp.

Kedatangan saka kuping mbatalake swara wis dadi trobosan anyar, utamane kanggo wong-wong sing pengin ngisolasi awake dhewe saka jagad iki liwat musik, podcast utawa radio, nanging uga bener manawa nggunakake piranti kasebut ing dalan pancen mbebayani banget. Kayane Amazon bakal rampung karo iki, nanging sedhih iki mung paten, sanajan sampeyan bisa uga Amazon nang headphone iki dilebokake ing pasar, gadget anyar saka Amazon iki isih butuh wektu kanggo nggayuh pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)