Amazon pengin sampeyan tuku obat

Amazon pengin sampeyan tuku obat

Amerika Serikat minangka negara sing, luwih becik utawa luwih ala, duwe aspek sing beda banget karo kita. Salah sawijine, lan sing mesthi narik kawigaten nalika ndeleng ing film lan serial televisi (aku durung seneng niliki) yaiku kemungkinan tuku obat-obatan tartamtu ing supermarket, kaya sing lunga tuku tuna kaleng. Nanging, saiki Amazon pengin nglangkah luwih adoh lan dadi jinis apotek online.

Pancen, kaya raksasa sales wiwit adol buku kanthi online lan saiki malah ngidini sampeyan ngisi kranjang blanja karo produk lan panganan sing ngresiki, rencana Amazon bakal terus ngembangake bisnis nyedhiyakake obat sing wis diresepake dhokter.

Amazon, apotek online sabanjure?

Mangkono, wektu bisa teka nalika, tinimbang pindhah menyang apotek, kita uga bisa pesen obat resep ing Amazon bebarengan karo panganan, produk teknologi lan produk liyane saka kategori sing paling beda. Miturut tegese CNBC, raksasa e-commerce mikir arep melu ing bisnis apotek. Eric French, kepala area toko Amazon, dilaporake nambah karyawan kanggo proyek sing diarani "layanan kesehatan" taun kepungkur, nalika konsultasi karo "puluhan wong."

Amazon pengin sampeyan tuku obat

Sawetara wulan kepungkur, CNBC nglaporake manawa Amazon nyewa Mark Lyons, saka perusahaan asuransi kesehatan nirlaba Palang Biru Premera, kanggo nggawe manajer entuk manfaat apotek internal. Lan bisa uga sukses proyek iki bakal nemtokake manawa Amazon bakal nerusake rencana.

Amazon duwe laboratorium rahasia sing diarani 1492

Lan sanajan keputusan bisa teka luwih dhisik tinimbang sing diarepake, pangiriman obat ing omah bisa uga ora cedhak amarga mbutuhake ahli ing rantai pasokan obat. Mangkono, sawetara analis ngobrol babagan siji utawa rong taun sadurunge perusahaan bisa ngumumake kegiatan anyar, sing bisa uga digandhengake karo distributor obat. Lan iku ing Amerika Serikat amarga ing saindenging jagad kaya Spanyol, para apoteker, sampeyan bisa tenang lan kita, ngenteni lungguh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mode Martínez Palenzuela SAbino ngandika

    Amazon = Skynet