Amazon Prime kanggo siswa, gratis 3 wulan lan 18 euro saben taun

Amazon terus menehi taruhan babagan popularitas layanan Perdana, sing ora mung kalebu sawetara manfaate babagan rega lan pengiriman 24 jam, nanging uga menehi katalog musik lan audiovisual sing apik, akses menyang warta Twitch lan liya-liyane. Ing kesempatan iki, Amazon ngluncurake tawaran kanggo siswa sing bisa merevolusi langganan, uji coba gratis 90 dina lan € 18 saben taun kanggo langganan Perdana. Iki kabeh sing ditawakake rencana mahasiswa Amazon anyar sing dadi salah sawijining alternatif paling apik kanggo layanan lintas platform ing pasar kanthi rega kasebut.

Layanan kasebut dijuluki Perdana Pelajar, wektu uji coba 90 dina kerja sama karo Microsoft Surface. Sawise nyoba, nikmati langganan diskon kanggo Student Student kanthi rega EUR 18,00 / taun, nganti lulus utawa maksimal 4 taun. Sampeyan bisa mbatalake kapan wae. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngetutake sawetara langkah sing ora rumit, lan elinga yen kalebu kabeh iki:

  • Pangiriman Perdana 24 jam gratis saben wektu
  • Perdana Video
  • Musik Utama
  • Twitch Prime
  • Foto Amazon
  • Wacan Perdana
  • Akses prioritas menyang penawaran lampu kilat

Cara ndhaptar Amazon Prime Student

Kanggo ndhaptar Amazon Prime Student sampeyan kudu ngeklik link ing ngisor iki lan banjur kudu nggunakake akun email siswa kanggo lengganan. Akun kasebut minangka kuliah utawa universitas, sing biasane ana gandhengane karo layanane. Cukup nggunakake akun email siswa iki nalika ndhaptar, sistem bakal ndeteksi manawa sampeyan layak nggunakake Amazon Prime Student. Kasunyatane yaiku rega pembongkaran, mung udakara euro saben wulan sampeyan bakal duwe pengiriman gratis lan video Amazon Prime, aku ora bisa mikir babagan tawaran sing luwih menarik saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.