Analisis smartwatch AUKEY LS02 lan pangisi daya Aircore 15W

Kaca Ngarep AUKEY AG

Dina iki, kita ngobrol karo sampeyan ing Androidsis loro produk sing beda banget nanging padha-padha. Dheweke asale saka pabrikan sing padha, AUKEY, lan saben wong ing sektor kasebut nyoba nawakake sing padha, produk saka kinerja apik ing rega terjangkau. AUKEY wis luwih saka cukup dikenal ing sektor teknologi kanggo nawakake ageng sawetara aksesoris lan produk kanggo smartphone.

Wektu iki kita fokus ing loro. Kita wis bisa nyoba smartwatch AUKEY LS02 lan pangisi daya nirkabel Aircore 15W. Loro produk sing teka ing pasar dadi salah sawijining alternatif liyane saka wates kemungkinan sing ditemokake ing pasar. 

AUKEY lan produke nganti rampung

Perusahaan AUKEY nyoba nggayuh apa sing ditawakake kabeh produk kualitas kanthi rega apik. Kita wis cukup beruntung nyoba sawetara produk saka pabrikan iki, lan umume ditemokake rampung apik lan fitur level. Dina iki bakal dibahas rong produk sing nuduhake filosofi merek iki.

Nalika mutusake jam tangan, kita kudu mikir sawetara aspek. Regane, mupangate apa sing ditawakake lan apa desain narik kawigaten kita. Kita bisa njupuk kahanan sing padha kanggo tuku apa wae. Makane saiki kita ndeleng ing smartwatch AUKEY LS02 lan ing pangisi daya nirkabel Aircore 15W.

Jam tangan LS02

Kita ngadhepi model smartwatch fungsional kaya wicaksana. Piranti sing ora narik perhatian kanthi rancangane supaya waspada. Sampeyan bisa uga ora weruh ing bangkekan tangan sampeyan. Nanging nawakake kanggo kita fungsi lan kinerja gedhe tenan kanggo cocog akeh model liyane kanthi rega sing luwih dhuwur.

Desain smartwatch LS02

Kaya sing wis dakkandhani, ing AUKEY LS02 Minangka jam tangan kanggo sing ora pengin narik kawigaten. Kanthi ukuran "normal" ora duwe stridensi ing bentuk utawa warna, nanging iki ora cocog karo a desain langsing lan elegan. Jam tangan kanthi achasis logam kanthi bentuk persegi dowo abu-abu peteng ing endi pas sampeyan Layar 1'4 inci.

Ing sawijining Sisih tengen iku ditemokake mung tombol fisik kanthi sawetara fungsi kanggo operasi minangka omah, utawa urip / mati.

Ing mburi kita temokake ing monitor detak jantung saged ngukur terus nalika kita duwe ing bangkekan. Pangukuran sing cepet lan andal, amarga wis bisa dibandhingake karo piranti liyane. Soko sing migunani utamane nalika nindakake kegiatan olahraga. Uga ing sisih mburi, kita nemokake Pin magnetik kanggo ngisi daya batere.

Jupuken dheweke UKEY LS02 ing situs web resmi kanthi diskon 10%

Sabuk minangka poin wicaksana liyane. Jembar miturut ukuran layar, ing matte ireng. Nanging kanthi tutul sing nyenengake lan kualitas luwih saka rata-rata yen mbandhingake karo model liyane sing wis bisa dites.

Fitur AUKEY LS02

Wayahe ndeleng kabeh apa sing bisa ditawakake AUKEY LS02. Kita kudu eling yen ngadhepi piranti sing bisa dianggep ekonomis yen kita mbandhingake karo model liyane. Nanging iki minangka sing cocog kanggo LS02 amarga entuk mupangate.

Miwiti layar sampeyan, a Panel TFT kanthi diagonal 1,4 inci lan karo Resolusi 320 x 320 dpi, luwih saka cukup kanggo ukuran iki. Katon apik sanajan ing kahanan suryo srengenge. Uga duwe setelan tingkat padhange lan kita bisa milih nganti 4 jinis padhange. Ana prekara sing ilang ing piranti liyane.

Wektu minangka salah sawijining kekuwatan saka AUKEY LS02. Bakal cocog karo smartphone sampeyan, lan ora bakal ana kabar yen sampeyan bakal kejawab. Sampeyan bisa ngatur kabar pinter telpon, maca pesen ing layar lan malah ngaktifake kabar saka jaringan sosial favorit sampeyan.

Un kanca sing cocog kanggo olahraga favorit sampeyan ngontrol puter maneh musik saka bangkekan tangan. Salah sawijining detail penting yaiku AUKEY LS02 bobote tenan, sampeyan ora bakal weruh manawa sampeyan lagi ngagem. Kita temokake nganti 12 modalitas olahraga sing bisa ngawasi kanggo nindakake kontrol kalori sing dikonsumsi utawa kilometer luwih maju. Nyetel target lan kemajuan lan entuk tantangan.

Sampeyan ora prelu kuwatir arloji sampeyan rusak amarga kringet utawa percikan banyu. Fitur AUKEY LS02 Sertifikasi IP68 tahan lebu lan banyu. Ndhukung suhu antara -20º lan 45º. Tuku jam tangan AUKEY saiki LS02 kanthi diskon ing situs web kasebut.

Lan ing salah sawijining aspek sing paling dihargai pangguna, yaiku umur batere, uga ngukur. AUKEY LS02 nawakake a otonomi sing digunakake nganti 20 dina. Sampeyan bakal lali babar pisan saka kiwa pangisi daya smartwatch. Ora diraguhi, amarga akeh sebab, AUKEY LS02 minangka jam tangan sing kudu dipikirake.

Pangisi daya nirkabel AUKEY Aircore 15W

Kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan postingan iki, AUKEY misuwur kanthi internasional babagan jumlah aksesoris sing digawe kanggo piranti seluler. Lan kita bisa ngomong kaya ngono aksesoris ngisi daya kalebu salah siji sing paling diproduksi lan didol global. Ing kasus iki, kita nemokake pangisi daya nirkabel magnetik migunani minangka elegan.

Kita ora bisa ngandhani sethithik babagan desain pangisi daya. Ing kasus iki, yaiku pangisi daya nirkabel sing rada khusus kanggo format lan kanggo fleksibilitas sing ditawakake. Wis bentuke bunder lan ukuran lan kekandelane tenan. Bisa dadi pangisi daya biasa kanthi normal sanajan "lunga". Cepet, kepenak digunakake lan murah, mesthi pilihan sing menarik. Tuku saiki ing situs web AUKEY rega paling.

AUKEY nggawa kita konsep anyar pangisi daya nirkabel magnetik. Aircore 15W yaiku jelas diilhami dening pangisi daya anyar dirancang dening Apple kanggo iPhone 12, sing diarani MagSafe. Kita ora mung bisa ngisi daya smartphone sing kompatibel karo ngisi daya nirkabel. Uga Kita bisa nggunakake nalika batere lagi diisi daya kanthi nyekeli ing antarane tangan tanpa pangisi daya. 

Wis Sertifikasi ngisi daya nirkabel Qi nirkabel nganti 15W. Kita bisa ngisi daya piranti apa wae sing kompatibel kayata smartphone, headphone utawa smartphone. Kajaba iku, kang Dawane 1,2 meter, kabel format USB-C, nggawe panggunaan ora kepenak nalika nggunakake kabel utawa port komputer.

Yen sampeyan wis mutusake tuku pangisi daya nirkabel, entuk AUKEY Aircore 15W ing kene ing situs web sampeyan dhewe lan rasakake kepenak nggunakake.

Pangisi daya Aircore 15W nampilake parea magnetik liyane sing bakal nahan piranti kasebut tanpa ngeculake sanajan kita ngalih utawa nyekel ing tangan. Sing penting evolusi saka pangisi daya nirkabel pisanan karo sapa, kaya sing wis dikomentari, kita kudu ninggalake telpon tanpa bisa nggunakake. 

Rincian penting sing kudu dielingi yaiku kita ora bisa nemokake adaptor daya ing kothak pangisi daya. Lan kita kudu ngerti saengga Aircore bisa digunakake kanthi kapasitas lengkap lan tekan kacepetan pangisian daya maksimal, 15W kita butuh adaptor jaringan antarane 18W utawa 20W.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.