Review Headphone HolyHigh HV-368

Cover HolyHigh HV-368

Maneh, kita bali kanthi analisis headphone nirkabel. Ing kesempatan iki, kanthi tangan firma HolyHygh. Khusus kita wis bisa nyoba Kudus Dhuwur HV-368. Headset kanthi teknologi Swara Nirkabel Sejati Dheweke nawakake akeh banget.

Headset karo kabeh sing sampeyan goleki kanthi rega sing ora bisa dikalahake, lan saiki amarga promosi luwih saka menarik, bisa dadi sampeyan luwih sithik. Sabanjure, kita bakal crita kabeh babagan HV-368 saka HolyHigh, aja nganti lali analisis.

Kualitas swara bisa digayuh kabeh wong

Kita ndeleng kepiye headphone ora kaetung ing pasar. Lan kayane panyebaran model lan merek anyar bakal terus berkembang. Dina iki kita nuduhake sampeyan salah sawijining alternatif sing bisa ditemokake bisa nyedhiyakake kualitas swara lan umur batere kanthi rega sing larang.

HolyHigh lan model HV-368 minangka salah sawijining pilihan liyane. Kita wis bisa nyoba sawetara dina banjur crita babagan pengalaman lan apa sing ditemokake. Uga saiki Ora ditemokake produk Kanthi diskon 52%!

Desain sing luwih apik nanging elegan

Earphone HolyHigh HV-368

Ngadhepi longsor model lan perusahaan sing nyerang pasar, sawetara pengin entuk diferensiasi kanthi biaya desain mewah utawa warna kandel. Iki minangka prekara sing bisa digunakake, nanging yen ora cocog karo pengalaman panganggo sing apik, mula ora tenanan.

ing HolyHigh HV-368 nang ing desain klasik lan formal. Tanpa gegayuhan bab  wujud lan warna. Nanging sing penting, fokus ing penawaran produk kanggo kesenengan musik sing nglegakake pangguna kanggo kualitas. Lan rancangane ora narik kawigatene, sing luwih disenengi.

Format saka earphone intraural kayane mesthine wis ditemtokake minangka sing paling global. Sanajan ora kabeh luwih seneng jinis headset iki, diselehake kanthi bener nawakake pengalaman ngrungokake sing luwih apik tinimbang liyane. HolyHigh HV-368 nawakake format iki kanthi telung kemungkinan ukuran bantalan sing beda kanggo nemokake sing cocog karo kita kanthi sampurna.

Headset yaiku dibangun saka plastik kanthi kualitas apik kanthi bagean sing luwih cerah. Lan plastik kanthi warna sing padha nanging kanthi pucuk sing luwih kasar sing isih ana ing kuping. Ing njaba kita nemokake tombol kontrol puter maneh sing bisa kita atur kaya sing cocog.

Kotak kasus / pangisi daya ngetutake garis sing sober saka desain headphone. Rectangular, warna ireng lan kanthi gloss campuran lan matte rampung. Kaya headphone, kasus kasebut ora enak, nanging isih katon mripat. Sampurna nggayuh misi lan Nduwe ekstra sing bakal mbantu sampeyan nambah terus. 

Ora ditemokake produk

HolyHigh HV-368 USB

We nemu siji  daya batere 3.000 mAh ageng dadi kita bisa nggunakake minangka power bank. Kita temokake ing sisih a output USB standar ing ngendi kita bisa masang kabel kanggo ngisi daya piranti apa wae. Ing jejere dheweke yaiku Konektor USB Type C kanggo ngisi kothak kasebut dhewe. 

Sampeyan ora bakal nemokake headphone ing pasar sing kothak bisa menehi nganti 30 kaping pangisian daya lengkap. Ngitung manawa ditawakake nganti patang jam puter maneh kanthi daya lengkap. Wis sampeyan ora prelu kuwatir kehabisan batere metu saka omah.

HolyHigh HV-368, teknologi resistensi lan top

Ngelingi sisih desain, kita kudu ngerteni apa sing bisa ditawakake headphone iki. Lan ngerti manawa kita nemokake teknologi paling anyar ing teknologi iku penting nalika njupuk keputusan. HolyHigh HV-368 duwe Konektivitas Bluetooth 5.0, mula kita duwe stabilitas sambungan sampurna Kajaba iku, tautan menyang smartphone kita otomatis nalika dicopot saka kothak pangisi daya. Gawanen metu, tekan play banjur nikmati musik sampeyan sawayah-wayah.

Ukuran HolyHigh HV-368

Count ing sawetara kontrol fisik kanggo sawetara "pro" lan kanggo wong liya "nglawan". Intine yaiku tombol-tombol kasebut bisa dikonfigurasi miturut kekarepan kita, sing ora kelakon karo kabeh. Lan kanthi kasebut, kita ora bakal nemoni masalah yen kringet utawa asor ing tangan utawa piranti kasebut.

Ekstra liyane sing duwe HolyHigh HV-368, lan sing mbedakake karo kompetisi liyane, yaiku duwe Sertifikasi IPX7. ing tingkat maksimum anti banyu sampeyan bisa nggunakake jinis piranti iki. Mula, kringet utawa banyu ora bakal dadi masalah supaya bisa nikmati musik nganggo headphone iki. Yen sampeyan seneng olahraga olahraga kanthi volume lengkap, iki bisa uga dadi headphone sing sampeyan goleki.

Lembar data HolyHigh HV-368

Konten kothak HolyHigh HV-368

Brand Holyhigh
Model HV-368
Format headphone ing kuping
Kontrol puter maneh tactile
Ngrangkep nganti 10 meter
Teknologi Swara Wireles Sejati -TWS-
Bluetooth Versi 5.0
Otonomi puter maneh nganti 4 jam lan siyaga 90 jam (gumantung saka volume panggunaan)
Kapasitas majalah 3.000 mAh
Kekurangan IPX7
Bobot Headphone 4.54 g
Dimensi X x 8.5 4.6 3 cm
Rega 42.99 €
Link tuku Ora ditemokake produk

Pro lan kontra saka headphone HolyHigh HV-368

Sawise nyoba headphone iki sawetara minggu, kita wis nemoni sawetara kesimpulan. Lan kaya kabeh produk sing kita coba, mesthi ana barang sing disenengilan liyane sing bisa ditambah. Saka pengalaman nyoba piranti kanthi macem-macem format lan macem-macem teken, ing kene kita menehi sampeyan sing paling disenengi lan sing paling ora disenengi babagan headphone nirkabel iki.

HolyHigh HV-368 ing kothak

Pros

La kekuwatan sing nawakake ing volume iku minangka kedudukan ndhuwur model liyane sing wis kabukten.

La kwalitas swara Dheweke nawakake wiwit kaget banget.

Duwe kapasitas mbukak saka 3.000 mAh dheweke njamin otonomi "tanpa wates".

El digunakake minangka bank daya saka kothak pangisi daya minangka tambahan sing menarik.

Pros

  • Daya volume
  • Kualitas swara
  • Ngisi daya ing kasus 3.000 mAh
  • Power bank

Contra

El desain sober bisa uga katon sepele.

Ngisi daya batere sing Heather ndadekake bisa digunakake luwih abot tinimbang biasane.

Kapasitas mbukak uga dipengaruhi dening ukuran kothak.

Rega sampeyan, tanpa diskon, iku rada dhuwur.

Contra

  • Desain sing luwih gedhe
  • Cilik abot
  • Kothak pangisi daya gedhe
  • Rega dhuwur tanpa diskon

Pendapat editor

Kudus Dhuwur HV-368
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
42,99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 50%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   david ngandika

    Swarane kuat. Nanging duwe microcut sing ngganggu banget sing nggawe obrolan utawa ngrungokake musik ora bisa ditindakake. Iku mung kedadeyan karo galaksi s5. Aku wis nyoba ngreset maneh, urip maneh telpon, ganti jarak lan posisi telpon. Mokal. Ora kelakon karo headphone liyane.