Anker MagGo minangka alternatif pangisian daya MagSafe paling apik kanggo iPhone sampeyan

ngisi daya liwat sistem MagSafe Iku wis dadi populer ing iPhone thanks kanggo comforts nawakake lan, ndhuwur kabeh, versatility. Kepiye carane, Anker, salah sawijining perusahaan favorit akeh pangguna Apple umume, wis milih nawakake alternatif sing menarik.

Ing kasus iki kita njelasno MagGo, baterei hotspot karo MagSafe kanggo iPhone karo rega banget. Piranti iki nggawe kita takon apa pancene worth nandur modal luwih saka satus euro ing baterei MagSafe Apple, lan jawaban bakal cukup cetha kanggo sampeyan, aja kantun analisis iki.

Bahan lan desain

Kaya biasane, Anker wis biasa karo standar kualitas sing cukup dhuwur, lan produk iki ora bakal kurang. Baterei digawe saka plastik "alus" lan ditawakake ing pirang-pirang warna: Biru, putih, ireng, pirus lan lavender. Ing kasus iki, kita wis nyoba versi ireng loro-nada.

Iku baterei cukup kompak, kita duwe ukuran 1,5 * 6,65 * 1,27 sentimeter kanggo 142 gram. Kaya biasane, rasio ukuran-kanggo-bobot rada nyimpang amarga baterei lithium ing njero.

Ing mburi kita temokake support lempitan magnetized, kondhang saka akeh produk iPad liyane. Ing sisih ngisor ana port pangisi daya, tombol kanggo ngerti status otonomi lan limang LED sing nuduhake bebarengan karo port kasebut. USB-C sing bakal mbantu kita nyempurnakake baterei MagGo.

kapasitas lan panggunaan

Baterei nduweni kapasitas 5.000 mAh, sing bakal menehi kita luwih saka pangisian daya ing iPhone 13 Pro, nanging tetep udakara 75% saka iPhone 13 Pro Max, piranti kanthi otonomi merek paling gedhe. PKanggo bagean kasebut, kita duwe daya pangisi daya maksimal 7,5W.

Pangisian daya lengkap Anker MagGo wis njupuk kira-kira setengah jam, lan kita ora duwe data babagan input daya sing bisa ditampa. Ya, kabel cendhak kaget aku USB-C sing kalebu karo produk, Nanging, considering sing kita kabeh duwe akeh kabel iki ing ngarep, iku ora nuduhke masalah.

Dhukungan kasebut minangka papan sing nyenengake supaya bisa nikmati konten, lan iku ngidini kita sijine iPhone loro vertikal lan horisontal, gumantung ing kabutuhan, lan iku soko kanggo njupuk menyang akun, utamané ing versi Pro Max saka iPhone.

Mratelakake panemume Editor

Dibandingke, kita nemokake produk sing regane setengah rega baterei Apple MagSafe resmi, Kanthi prabédan sing kaping telu otonomi, ayo elinga yen baterei MagSafe Apple duwe 1.460 mAh kanggo 5.000 mAh saka model Anker iki.

Jujur, kita ora nemokake alesan siji-sijine ngapa wong kudu tuku baterei sing ditawakake Apple, dadi luwih elek, sing saka perusahaan Cupertino nawakake daya pangisi daya maksimal 5W, kanggo 7,5W sing ditawakake model iki. Anker, kasedhiya ing situs web resmi.

MagGo
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
59,99
  • 100%

  • MagGo
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 9 de julio de 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kapasitas
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Otonomi
  • Rega

Contra

  • Ukuran kabel USB-C
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.