Anker ngumumake produk anyar ing CES 2022

Inovasi Anker, pimpinan global ing elektronik konsumen lan teknologi pangisian daya, dina iki ngumumake produk anyar saka merek Anker, AnkerWork, eufy Security lan Nebula. Iki kalebu bar konferensi video kanthi lampu terintegrasi, bel lawang cerdas karo rong kamera lan proyektor laser 4K portabel kanthi AndroidTV.

AnkerWork B600 nggunakake desain kabeh-ing-siji anyar sing nggabungke kamera 2K, 4 mikropon lan speaker dibangun ing bebarengan karo garis cahya. Cocog kanggo digunakake ing omah lan ing ruang kantor, desain sing kompak kanthi gampang dipasang ing monitor eksternal. Sawise disambungake liwat USB-C, B600 bisa digunakake karo umume platform konferensi video kanggo nyedhiyakake kualitas video sing sregep lan swara sing jernih nalika njaga meja sampeyan.

The eufy Keamanan Video Doorbell Dual ngupaya bantuan pertempuran maling entri dening nyediakake ora mung kamera ngarep 2K, nanging uga kamera 1080p fokus mudhun kapindho dirancang kanggo njaga mripat ing paket sing wis setor ing Mat. Kamera ngarep nggunakake sudut pandang 160º, dene kamera madhep lemah nggunakake 120º kanggo nampilake lan ngawasi paket kanthi gampang.

Nebula Cosmos Laser 4K lan Cosmos Laser minangka proyektor laser premium long-throw pisanan. Nebula Cosmos Laser 4K paling dhuwur nduweni resolusi 4K UHD nalika Nebula Cosmos Laser standar nduweni resolusi Full HD 1080p. Tekane teknologi laser nyedhiyakake evolusi anyar kanggo penawaran proyektor Nebula.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.