Apa sing bakal katon ing Netflix, Movistar + lan HBO ing wulan Agustus

Kita ana ing kene karo kompilasi konten audiovisual paling apik sing ditawakake platform hiburan audiovisual utama sing kasedhiya ing pasar. Kaya biasane, Kita bakal ngandhani babagan perkara sing paling luar biasa sing bisa dideleng ing Netflix, Movistar + lan uga HBO sajrone wulan Agustus 2019 iki.

Kita duwe akeh rilis menarik ing kabeh platform, kita bakal duwe konten sing apik kanggo ngadhepi jam paling panas ing wulan Agustus iki, dadi, lebokake soda ing kulkas lan mesthine nggawe stok popcorn gelombang mikro kanthi jumlah akeh amarga saiki wis ana barang sing apik.

Apa sing kudu ditonton ing Netflix - Agustus 2019

Kita miwiti kaya biasane ing film, kita nyorot klasik ing klasik, yen sampeyan durung nate ndeleng pulp Fiction dening Quentin Tarantino minangka wektu sing tepat kanggo ngerti apa sing diumumake minangka salah sawijining film paling apik ing sejarah. Aku ora bakal nemokake plot kasebut, nanging yen sampeyan seneng karo konten Tarantino, panganggit antara liya Anjing Wolu lan Reservoir sing Sengit, wektu sing tepat kanggo nglakoni. Nanging ora kedadeyan kanthi mandhiri, ing film kita duwe kabeh:

  • Ex Machina - 1 Agustus
  • Cepet & Ngamuk 7 - 1 Agustus
  • Fiksi Pulp - 1 Agustus
  • The Amazing Spider-Man - 1 Agustus
  • Game Molly's - 5 Agustus
  • Telulas Segara - 15 Agustus
  • The Big Lebowski - 16 Agustus
  • Swiss cilik - 16 Agustus
  • Steve Jobs - 27 Agustus

Minangka seri, kita uga ngarepake perdana, musim kaping papat Kabel Wanita kasedhiya wiwit tanggal 9 Agustus, Nanging apa iku Hotel Transylvania uga bali supaya kita bisa ngrasakake petualangan kanggo kabeh kulawarga, tanpa mangu-mangu, Netflix menehi sawetara konten sing cukup apik kanggo wulan Agustus iki, iki minangka seri sing bakal bisa dideleng ing Netflix kanthi tanggal rilis:

  • Dhumateng Pethik, Musim 3 - 2 Agustus
  • Gadis Kabel, Musim 4 - 9 Agustus
  • GLOW, Musim 3 - 9 Agustus
  • Ibu Makarya, Musim 3 - 29 Agustus
  • Dhaptar A, Musim 1 - 30 Agustus
  • Kunjungan, Musim 3 - 30 Agustus
  • Hotel Transylvania, Musim 1 - 30 Agustus
  • Kristal Peteng: Umure Resistensi - 30 Agustus

Perlu dielingake yen perdana saka Gelas peteng Iki uga nambah akeh buzz, mula bisa uga dadi wektu sing tepat kanggo nyoba.

Apa sing kudu ditonton ing HBO - Agustus 2019

HBO uga ora pati adoh karo konten, sanajan perusahaan iki biasane ngeculake konten sing kurang lan nindakake kanthi cara sing luwih apik, umume ndeleng film sing luwih dhuwur ing platform iki. Seri HBO dadi salah sawijining sejarah paling apik, kayata The Sopranos utawa The Wire, sing mesthi kasedhiya ing platform, nanging sampeyan ora bisa urip ing jaman mbiyen. Ing level tapa, kita mung bisa ngetutake miniseri Pelopor sing nyinaoni urip Jesús Gil y Gil, pungkasan presiden Atlético de Madrid ing antarane pirang-pirang perkara, episode kasebut dirilis dina Minggu lan bisa dinikmati, kanthi logis, ing HBO. Kita nyorot premier saka Pengunjung tanggal 21 Agustus, produksi HBO Eropa, nanging iki kabeh sing bisa dideleng Materi seri kanggo HBO wulan Agustus iki:

  • Cempening Gusti Allah - 1 Agustus
  • Acara sketsa wanita ireng - S1 tanggal 3 Agustus
  • Haze Peak - S1 tanggal 5 Agustus
  • Preacher - S4 tanggal 5 Agustus
  • Suksesi - Q2 tanggal 12 Agustus
  • Anak Lanang Kita - 13 Agustus
  • The Gemstones - S1 tanggal 13 Agustus
  • Cahya minangka Bulu - S2 tanggal 20 Agustus
  • Pengunjung - 21 Agustus

Nanging kita uga duwe film. Kita wiwiti karo King Arthur ing kana Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) ngemot karakter karismatik. Kita duwe film film sing dirilis saben dina supaya bisa misuwur Wit kurma ing salju, lan klasik kaya Intelligence Ponggawa AI, paling ora iku sing paling disaranake nanging kita duwe luwih saka iku, mula penting kanggo mriksa dhaptar lengkap:

  • Kamulyan Esuk - 1 Agustus
  • Malam Tahun Baru - 1 Agustus
  • Kulit - 2 Agustus
  • Cold Mountain - 2 Agustus
  • Simbah sing Kuwasa - 3 Agustus
  • Wit palem ing salju - 4 Agustus
  • The Mona Lisa Smile - 6 Agustus
  • Pasangan Taun - 9 Agustus
  • King Arthur: Legenda Excalibur - 10 Agustus
  • Miturut pasuryan - 15 Agustus
  • Pidato Raja - 23 Agustus
  • Dalan Revolusioner - 23 Agustus
  • Master Kabar - 23 Agustus
  • Sugeng rawuh ing sisih lor - 23 Agustus
  • Pengawal Liyane - 24 Agustus
  • Guntur Tropic - 30 Agustus
  • Elite Assassins - 30 Agustus

Nanging ati-ati, dokumen uga duwe papan ing HBO wulan Agustus iki kanthi produk kaya Pungkasan Alternatif: Cara Anyar Kanggo Mati ing Amerika. Lan pungkasane, konten kanggo bocah cilik ing omah ing HBO Kids:

  • Nyerang Tanggi - 1 Agustus
  • Monster vs. Aliens - 1 Agustus
  • Ratónpolis - 9 Agustus
  • Serangkaian musibah musibah - 15 Agustus
  • Penemuan Hugo - 23 Agustus
  • Turtles Ninja Mutant Remaja - 25 Agustus

Apa sing kudu dideleng ing Movistar + - Agustus 2019

Platform konten utama ing Spanyol, Movistar + dening Telefónica, ora bakal ilang, sing uga bakal menehi dhaptar premiere lan produk audiovisual sing apik sajrone wulan Agustus 2019 iki. Sawetara seri karo perdana, bakal kasedhiya saka 7 Agustus Silvio lan liya-liyane sing ndeleng kritis babagan kekuwatan Italia lan Silvio Berlusconi, nanging, ing musim pungkasan Pakaryan, musim kaping lima iki uga bisa dideleng ing Movistar Series diwiwiti tanggal 26 Agustus ngarep.

Ing bioskop katon Movistar nyedhiyakake daging ing panggangan ing wulan Agustus iki, kita bakal ndeleng produksi sing apik kayata Bumblebee saka Transformer saga, uga sing terakhir Peter Jackson, kita ngomong babagan Mortal Engines lan planet pasca kiamat. Iki kabeh sing bakal bisa dideleng:

  • Mesin Mortal - 2 dening agsoto
  • Lost Miamor - 3 Agustus
  • Anne lan kiamat - 5 Agustus
  • Kutha Tanpa Hukum - 6 Agustus
  • Mengko - 9 Agustus
  • Senyum Etruscan - 11 Agustus
  • Apa Sing Ndhelikake Danau Perak - 14 Agustus
  • Intrigo (trilogi) - 15 Agustus
  • Asterix: Rahasia Usul Sihir - 16 Agustus
  • Urusan Kulawarga - 19 Agustus
  • Bumblebee - 23 Agustus
  • Wektu taun - 26 Agustus
  • Bali saka Mary Poppins - 30 Agustus

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->