Apa sing diarepake saka WWDC 2015

pangarepan wwdc 2015

Countdown wis diwiwiti. Senen ngarep, 8 Juni, pusat konvensi Moskone Center ing San Francisco bakal dadi tuan rumah Konferensi Pengembang Dunia 2015. Konferensi pangembang taunan, diatur dening Apple, lan salah sawijining sing paling misuwur ing jagad teknologi. Entuk tiket kanggo WWDC 2015 minangka tugas sing rumit: pisanan sampeyan kudu ngetik jeneng ing gambar lan, yen dipilih, sampeyan bakal bisa mbayar meh 1.600 dolar yen biaya mlebu.

WWDC dadi acara sing ditujokake utamane kanggo piranti lunak. Taun iki Apple bakal ngumumake iOS 9, apa sing anyar kanggo OS X, nanging uga bakal ana kejutan ing lapangan liyane. Beda karo edhisi liyane, wektu iki bocor wis langka, nanging kita bisa ngerti babagan apa sing wis disiapake Apple sajrone taun kepungkur. Iki apa kita ngarepake WWDC 2015 ing saben departemen.

ios 9

iOS 9

Taun kepungkur Apple ngenalake iOS 8, sistem operasi sing njupuk langkah serius kanggo ngatur piranti kita. Perusahaan pungkasane ngidini kita tuku keyboard sing dikembangake dening pihak katelu lan nambah utawa mbusak widget saka pusat kabar. Ing pangertene iki, Apple diilhami dening sistem operasi saingan utama: Android. Ing taun iki kita ngarep-arep manawa keterbukaan kanggo personalisasi terus. Kita bisa nemokake kejutan ing organisasi lambang utawa nalika ngapusi antarmuka, nanging nganti saiki durung ana rincian sing bocor babagan iki.

Saliyane, ing iOS 8 Apple debut "HomeKit", sawijining aplikasi sing kepengin dadi pusat cerdas ing omah kita. Pangembang lan pabrikan aksesoris bisa nggunakake "HomeKit" kanggo nguatake pangguna. HomeKit bakal ngidini kita ngontrol otomatisasi omah saka siji aplikasi: mundhakake lan ngeculake tirai, mriksa kamera omah, mateni lampu, lan liya-liyane. Was salah sawijining alat iOS 8 sing paling diantisipasi, nanging sayangé, Apple ora nate ngaktifake. "HomeKit" wis "ing kahanan turu sing jero" ing iPhone kita sajrone setahun kepungkur lan kita ora ngerti sebabe. Pungkasane, iOS 9 bakal njupuk baton lan dadi sistem operasi sing ngidini kita ngontrol elemen omah. Sajrone sawetara wulan kepungkur, Apple lan sawetara perusahaan aksesoris ngumumake manawa dheweke siap ngluncurake produk sing kompatibel karo HomeKit. Wektu semono wis teka lan kita bisa ngarep-arep akeh kejutan babagan iki, ora mung ing iOS 9, nanging uga bakal ana departemen liyane sing bakal nggunakake potensial HomeKit, kaya sing bakal dideleng mengko.

Bukti liyane sing ana, liwat bocor langsung saka karyawan Apple, nuntun kita menyang aplikasi Maps resmi. Iki minangka salah sawijining "musibah" Apple ing iOS 6: platform kasebut, sing lair kanggo ngganti Google Maps, ora sesuai karo sing diarepake lan udan kritik ora bisa dihindari. Apple nandhang tekanan supaya Tim Cook kepeksa mlebu surat ngapura umum sing nyaranake alternatif saingan. Apple Maps wis apik banget ing taun-taun pungkasan, nyedhiyakake rute sing luwih dipercaya, nanging isih durung ana ing level Google Maps. Ing wektu iki, Apple Maps ora nuduhake lalu lintas utawa transportasi umum, nanging titik pungkasan iki bisa diganti saka iOS 9, nalika Apple bakal miwiti ngenalake informasi kanggo kutha-kutha gedhe kayata New York, London, Berlin lan Paris.

Saliyane, pangembangan piranti lunak penting bisa ditambahake ing iPad. Tablet Apple ngalami penurunan dodolan sajrone taun kepungkur lan kayane ora bisa mandheg. A diferensiasi abysmal saka iPhone 6 Plus bakal dadi solusine. iOS 9 bisa ngenalake mbukak akeh tugas nyata, ing endi kita bisa mbukak lan ngatur rong windows, kanthi rong aplikasi beda, sekaligus. Ora bakal ala yen pungkasane iOS 9 dadi sistem operasi sing ngidini kita miwiti sesi beda ing iPad. Bakal migunani ing lingkungan kulawarga lan ing papan kerja (manawa saben pangguna duwe informasi akses dhewe, nganggo sandhi).

omah

OS X

Taun kepungkur, saiki, kita wis ngerti manawa OS X bakal diarani Yosemite, kaya taman nasional California. Rong taun kepungkur, Apple wiwit nggunakake jeneng lokasi penting ing negara emas kanggo versi anyar saka sistem operasi kanggo Mac. Ing kesempatan iki, lan rong dina sawise acara kasebut, kita isih durung ngerti apa sing bakal diarani celukan sing dipilih.

iOS 9 bakal dadi sistem operasi sing fokus kanggo ningkatake stabilitas, kaya sing wis dingerteni, lan OS X bakal ngetutake langkah sing padha. Kita ora ngerti apa warta utama OS ing wektu iki, sanajan kita ngarepake uga bakal nemokake sawetara level integrasi karo HomeKit lan perbaikan sing padha ditrapake kanggo program Apple Maps. Versi X OS anyar iki bakal dilengkapi paningkatan otonomi MacBook, MacBook Air lan MacBook Pro lan muga-muga masalah sing ana gandhengane karo sambungan Wi-Fi, salah sawijining tugas Apple sing ditundha, bakal ditanggulangi sapisan.

konsep apple tv

Apple TV

Ing konferensi pungkasan, Apple nyuda rega biasa Apple TV saka 99 euro dadi 79 euro, sing nyebabake gosip babagan generasi anyar. Ing Apple TV anyar bakal ngalami salah sawijining cuci pasuryan paling gedhe nganti tanggal iki Saliyane diiringi piranti keras sing kuat, pesawat kasebut bakal nyedhiyakake desain anyar, luwih tipis lan luwih entheng (kalebu kontroler), diiringi macem-macem finish: putih, abu-abu ing ruang lan emas. Remote uga wis ngalami desain ulang, nanging bakal nggabungake tombol sing padha lan nambah panel tutul.

Ing Apple TV anyar iki, kita bakal nemokake toko app lan toko game liyane kompatibel karo AirPlay. Saliyane, Apple TV bakal nggabungake Siri lan bisa dadi pusat omah sing cerdas. Set bisa nyambung karo iPhone, kanthi cara nalika ora ana ing omah, kita bisa njaluk iPhone mateni utawa mateni Apple TV lan Apple TV bakal dadi piranti sing tanggung jawab ngirim pesen kasebut menyang sing cocog aksesoris

apple music

Apple Music

Pungkasan kita bakal ndeleng kepiye Akuisisi ketukan diwujudake pungkasan taun, transaksi sing regane Apple telung milyar dolar. Kita duwe puluhan tes sing bisa mikir yen Apple wis duwe aplikasi musik streaming dhewe sing bakal saingan langsung karo saingan gedhe liyane kayata Spotify. Rega langganan bakal padha, sanajan perusahaan wis nyoba ngethok dadi loro, nanging durung bisa sukses amarga ana alangan hukum khas perusahaan rekaman.

Beda karo iTunes Radio, Apple Music bakal ngidini kita ngrungokake album apa wae artis lengkap utawa spesifik sing dikarepake. Muga-muga ekspansi internasional bakal luwih cepet tinimbang iTunes Radio, amarga layanan kasebut durung tekan kabeh wilayah sing biasane digunakake Apple. Apple Music bakal digabung karo iTunes, Apple TV, lan iOS, mesthi wae.

streaming apple tv

Layanan televisi streaming Apple

Kita ngerti manawa Apple ngupayakake nggawe dhewe layanan televisi streaming, sing bakal ngidini ndeleng konten selusin saluran televisi utama ing Amerika Serikat kanthi rega sing bakal ana $ 30 utawa $ 40 saben wulan, luwih murah tinimbang televisi kabel ing Amerika Serikat. Layanan iki ngasilake pangarepan sing gedhe, nanging sayangé Apple durung bisa nyiyapake kanggo WWDC 2015 iki, mula butuh wektu luwih suwe kanggo ndeleng.

apel-nonton

Apple Watch

Kita ora yakin manawa Apple bakal mbukak konferensi kasebut dina Senin gumunggung babagan penjualan Apple Watch. Intine utamane bakal dipimpin karo video sing nuduhake kasenengane yen piranti Apple sing bisa dipakai pisanan digawe ing saindenging jagad. Kita ngarepake Apple bakal ngenalake nPangembangan level piranti lunak, uga ana gandhengane karo HomeKit lan, mesthine, antarmuka anyar katon milih nalika nampilake wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.