Adobe VoCo, aplikasi sing bakal ngidini sampeyan guneman nganggo swara wong liya

Adobe VoCo

Adobe wis nggunakke pahargyan Adobe Max 2016 kanggo nuduhake wong-wong sing padha nglumpukake teknologi anyar sing dibaptis kanthi jeneng VoCo Minangka komentar sajrone presentasi, dheweke pancen ngarepake solusi anyar iki bakal diklasifikasikake minangka jinis 'Photoshop kanggo audio'Kanthi kabeh tegese. Thanks kanggo platform anyar iki, kira-kira ngomongsampeyan bisa ngowahi apa sing dikandhakake wong utawa langsung gawe ukara sing anyar kanthi swara sampeyan, kaya-kaya wong sing dipilih dadi pengarang sing padha.

Kaya sing sampeyan deleng ing gambar sing ana ing judhul postingan sing padha, Adobe VoCo wiwitane ditampilake kaya kothak teks. Ndhuwur iki, teks fragmen audio ditampilake supaya sampeyan bisa mindhah tembung, mbusak fragmen ukara sing ora dikarepake utawa nulis kanthi harfiah tembung anyar sing pengin ditambahake. Minangka detil, critakake, kaya sing bisa dideleng sajrone presentasi, nalika ngetik tembung anyar, ana sawetara jeda nalika digawe, sawise kabeh fragmen bisa dirungokake maneh kanthi swara anyar.

Adobe ngematake sing ana ing acara Adobe Max 2016 kanthi presentasi VoCo.

Kaya sing diumumake, VoCo katon bisa digunakake kanthi ngolah data swara kanthi akeh, sawetara 20 menit saikiIki dipecah dadi fonem supaya bisa nyoba nggawe model swara anyar kanggo wong sing guneman. Nalika sampeyan nyunting swarane wong, VoCo nyoba nemokake tembung anyar ing rekaman 20 menit lan ya, tembung kasebut durung dikandhakake, dibangun saka fonem. Ing kasus pungkasan, kasunyatane asile kasebut menehi kesan dadi robotik, sanajan luwih bisa diraih tinimbang karo piranti lunak saka platform liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   majoyan ngandika

    Tumrapku, yen aku seneng teknologi, pancen wis mengaruhi aku, ya, mesthi duwe panggunaan tanpa wates, sanajan imajinasi sampeyan saya hebat, luar biasa! (Apa prelu banget?), Sing ora dakdeleng yaiku apa sing dielingi Adobe kanggo wong sing uga duwe imajinasi lan bisa menehi «penyalahgunaan», kayata pelecehan, kekerasan gender, kekerasan psikologis lsp. kahanan sing nampa panggunaan piranti lunak sing apik lan sampeyan ora tanggung jawab nyalahi panggunaan kasebut? amarga yen mung nggawe aku ngguyu, aku kepengin ngerti apa dheweke bakal nindakake tindakan liya utawa ora, amarga aku ndeleng minangka piranti lunak sing PISI PISAN lan ora cocog banget kanggo wektu sing mlaku ...
    A Salam.

bool (bener)