Apple mandheg nggunakake teknologi Imagination Technologies

Apple bakal mandheg nggunakake teknologi Imagination Technologies sawise tuku Apple dikabarake taun kepungkur. Wiwitane ora kudu apikan kanggo Apple amarga bakal dirancang lan gawe GPU sampeyan dhewe kaya CPU sampeyan. Warta kasebut diterbitake ing situs web Imagination Technologies lan saiki dadi kasunyatan sanajan produk Apple bakal terus nglumpukake komponen sajrone udakara 2 taun, tegese dina iki wis pisah nanging stok bakal entek. ing piranti sabanjure lan sawise wektu iki wis dadi duweke Apple.

Perusahaan apel sing gigitan kasebut minangka pelanggan paling gedhe ing Imagination Technologies Group Plc, dina iki duwe 8,1% saham lan pungkasan taun meh tuku Apple sajrone wulan Maret; kabar manawa Apple dhewe ngakoni ing wiwitane negosiasi yen pungkasane ora ngasilake. Iki tegese Apple kudu ngupayakake supaya ora nglanggar paten IT, sanajan miturut Inggris, bakal angel.

Nalika warta iki kedadeyan, regane saham Imagination Technologies ambruk ing pasar saham sajrone sesi esuk, nganti angka nganti 70% luwih murah tinimbang terbitan jeda kasebut. Imagination Technologies biasane ana ing MWC ing Barcelona lan dheweke ora nate menehi informasi babagan Apple utawa para pelanggan, nanging ing taun iki pancen bener yen dheweke nindakake acara kasebut kanthi swara kurang sithik tinimbang taun-taun sadurunge lan bisa uga dheweke wis ngerti babagan istirahat iki karo raksasa Amerika.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)