Aspek menarik sing sampeyan kudu ngerti babagan Windows 8.1

trik Windows 8.1

Yen sampeyan wis dadi salah sawijining wong sing duwe Windows 8.1 minangka nganyari paling penting sing ditawakake Microsoft, sampeyan bisa uga kudu ngerti sawetara fungsi tambahan sing ditawakake padha; Yen sampeyan durung nemokake, mula bakal disritakake cara nggunakake masing-masing lan ing endi bisa ditemokake.

Windows 8.1 nawakake gratis kanggo pangguna Windows 8, lan kudune dibayar karo sing duwe sistem operasi sadurunge (contone, Windows 7, Windows XP lan sawetara liyane). Ing artikel iki, wiwitane kita bakal miwiti kanthi nyebutake yen Menu Tombol Start bali ing mode sing meh ora ana sing ngarepake, sanajan ana sawetara fungsi liyane sing disenengi wong lan uga sampeyan.

Ngaktifake lan mateni fitur ing lingkungan Windows 8.1

Kaya sing disaranake sadurunge, kita bakal miwiti kanthi nyebutake apa sing bisa dituju apa karo Tombol Menu Start iki ing Windows 8.1; Yen sampeyan ngeklik (dununge ing sisih kiwa ngisor) kanthi tombol mouse kiwa, sampeyan bisa langsung mlumpat ing antarane Desktop lan layar Start. Yen sampeyan ngeklik tombol mouse tengen, fungsi bakal ditampilake, lan sampeyan bakal entuk trabasan keyboard "Win + X".

01 trik Windows 8

Sampeyan bisa ngomong yen ngono kanggo Tombol Menu Mulai, dudu barang anyar amarga kita duwe jinis fungsi sing padha sadurunge ing Windows 8, nganggo trabasan keyboard.

Ndhelikake opsi sudhut ing layar

Kanggo sampeyan sing duwe tablet (temenan nganggo layar tutul), nulungi sampeyan kudu nggunakake macem-macem opsi lan fungsi ditampilake yen kita nutul pojok kiwa lan tengen ndhuwur. Sayange kahanan sing padha ora padha karo sing duwe komputer kanthi keyboard fisik lan mouse konvensional.

Sing duwe mouse biasane kudu bisa ngatasi pirang-pirang angka supaya bisa nemokake pitunjuk menyang salah sawijining pojokan lan saka kana, pilih salah sawijining fungsi sing ditampilake; Yen sampeyan wis kelakon, sampeyan bisa ndhelikake opsi kasebut, lan kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Klik-tengen ing toolbar.
  • Saka menu kontekstual pilih pilihan Propiedades.
  • Saka jendela anyar sing katon, bukak «Navigasi".

02 trik Windows 8

Ing kana, kita bisa ngujo sawetara kothak sing ora aktif, sing bakal mbantu kita mungkasi nggunakake fungsi tartamtu lan ing antarane:

  • Pateni pilihan ing pojok ndhuwur layar.
  • Gawe sistem operasi kita langsung menyang desktop.
  • Gawe aplikasi sing wis diinstal ing Layar wiwitan papan ubin konvensional.

Gumantung ing saben kahanan, pangguna bisa ngaktifake kabeh kothak utawa mung sawetara, kahanan sing bisa mbantu dheweke nindakake tugas kanthi luwih cepet lan luwih efektif. Nanging Kepiye cara ngakses fungsi sing ditampilake ing pojok ndhuwur layar?

03 trik Windows 8

Pitakonane bener, amarga yen opsi sing ditampilake ing pojok kiwa ndhuwur lan tengen ora diaktifake, mula kita ora bisa ngetik konfigurasi Windows 8.1 lan malah luwih elek, mateni komputer saka sidebar tengen iki; Mupangate yen ana pilihan, amarga yen kita wis ngaktifake kothak ing endi supaya pesen sing diinstal kudu katon tinimbang kothak, lambang Konfigurasi sistem.

Ing istilah pilihan kanggo mateni utawa urip maneh menyang Windows 8.1, wis diwenehake kanthi implisit ing Tombol Menu Start anyar iki, soko sing bakal sampeyan tresnani yen sampeyan ngeklik kanthi tombol mouse nengen; Uga ana pilihan liyane kanggo tugas iki, sing didhukung ing trabasan keyboard Win + X sing wis kasebut sadurunge, sing uga nuduhake pilihan iki supaya bisa mateni utawa urip maneh komputer nganggo Windows 8.1.

01 trik Windows 8

Kaya sing bisa dikagumi, ana sawetara trik sing bisa digunakake kanggo nggawe karya ing sistem operasi Microsoft iki luwih nyaman lan efisien.

Informasi luwih lengkap - Windows 8.1: Nganyari Windows Anyar, 15 trabasan keyboard kanggo Windows 8


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)