Fortnite kanggo iOS entuk penghasilan luwih saka $ 15 yuta

IOS Fortnite

Yen ana game sing misuwur ing iOS, mesthine Fortnite. Game sing saingan langsung karo game hebat liyane sing dirilis sajrone periode sing padha, PUGB, ngasilake bathi. Data sing diwenehake dening perusahaan Sensor Tower, babagan Fortnite lan sawijining penghasilan kurang saka sewulan pancen apik. 

Sawetara tokoh sing nate nganggep jinis game kasebut bisa dimainake tanpa kudu nggoreng kanthong sampeyan, nanging mesthine yen sampeyan wis kepenak yaiku nambah karakter, entuk kostum, senjata lan dandan liyane, sing regane biaya . Kita sadurunge game sing nggegirisi keras ing iOS

Fortnite Battle Royale, saiki duwe pirang-pirang instalasi ing piranti Apple lan sing bakal dibahas 11 milyar piranti sing wis nginstal game. Saka kabeh fasilitas kasebut, kita ora bisa ujar manawa 100% aktif lan ora prelu dikonfirmasi manawa dheweke terus mainake utawa nandur dhuwit ing kabeh, nanging sejatine dheweke entuk angka sing apik. Iki tabel sing nuduhake bagean saka kemajuan Fortnite sing luar biasa:

Angka kasebut ujar bathi saben dina game ing iOS ngluwihi $ 2 yuta lan sejatine luwih cedhak 3 juta. Mesthi iki jumlah sing penting kanggo pangembang game sing wis ngerteni 10 undhuhan ndhuwur ing Amerika Serikat, Meksiko, Argentina utawa Spanyol, ing wektu cendhak. Wayahe ndeleng manawa bakal bisa nahan luwih suwe utawa bakal mudhun kaya kedadeyan karo game hebat liyane sing teka ing iOS lan lumayan suwe. Kanggo saiki, cukup apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.